Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2017

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ: Βρεθηκε οριστική λύση και ξεκινούν και πάλι τα έργα στο Αργοστόλι!



πηγη  http://e-kefalonia.net

Μετά από 3,5 μήνες ταλαιπωρία από τις ανώνυμες καταγγελίες, ξεκινούν τελικά αύριο το πρωί τα έργα στο Αργοστόλι.

Δεκάδες, ανώνυμες, ψευδείς και ανυπόστατες καταγγελίες οι οποίες, όπως φαίνεται, προέρχονται από το ίδιο κύκλωμα ανθρώπων, είχαν καθηλώσει τα έργα για πάνω από τρεις μήνες.
Καλά πληροφορημένες πηγές στο Δήμο Κεφαλλονιάς από σήμερα το πρωί δήλωναν με νόημα ότι σήμερα τελειώνει η “μεγάλη εβδομάδα” για τα έργα μας.
Όπως γράφει το anexarttitosblog.gr, υπήρξαν τις τελευταίες μέρες δηλώσεις για PLAN B από τη Δημοτική Αρχή, το οποίο σε συνεργασία με την Περιφέρεια φαίνεται ότι τέθηκε σε πλήρη εξέλιξη.
Τελικά, ως αποδεικνύεται, “φυλάει ο Θεός τον κλέφτη, φυλάει όμως και τον νοικοκύρη” και παρά τον ανελέητο πόλεμο τα έργα αύριο ξεκινούν.
Ένα μεγάλο στοίχημα με το χρόνο βρίσκεται σε εξέλιξη, ούτως ώστε το κέντρο της πόλης του Αργοστολίου να είναι ανοιχτό τον Ιούνιο, όπως άλλωστε δηλώνει η Δημοτική Αρχή μήνες τώρα, λέγοντας χαρακτηριστικά σε όσους αγωνιούν ότι “Θα είμαστε πιστοί στο ραντεβού μας”.
KAI
Aδειοδοτήθηκε ΣΗΜΕΡΑ νταμάρι για τα μπάζα της Πλατείας μετά την άμεση και ουσιαστική παρέμβαση του Π. ΔΡΑΚΟΥΛΟΓΚΩΝΑ
Ο,τι δεν κατάφερε μια ολόκληρη Δημοτική Αρχή σε δυο ολόκληρα χρόνια (και βάλε) , το πέτυχε ο αντι-περιφερειάρχης κ. Π. Δρακουλόγκωνας ! Στην…
IONIANPRESS.GR|ΑΠΟ SUPER USER

4 σχόλια:

  1. Κολοκύθια με ρίγανη!
    Έχει ανακατευτεί η Αρχαιολογική υπηρεσία και να δούμε πότα θα μαναξεκινήσουνε.
    Από πληροφορίες μου βρήκανε μια πλάκα που γράφει ΔΙΑΝ ΚΟΥΤΑΒΙΟΝ και τσου έχει μπερδέψει αν πρόκειται για τάφο σκύλου με όνομα Δίας κάποιου φανατικού σκυλοπροστάτου των νεοτέρων χρόνων ή είναι επιτύμβια πλάκα κάποιου αρχαίου θεού Δία του Κούταβου καθαρά Κεφαλλονίτικης καταγωγής όπως ο Δίας ο Κρηταγενής τση Κρήτης.
    Υπάρχει λέει κάποια αναφορά Ομηρικού ύμνου σε κάποιο Δία Κουτάβιον γιό του Δία του Αινήσιου και τση Μελισσάνθης (Μελισσάνης) εξ΄ ού και το όνομα τση λιμνοθάλασσας.
    Τόμου ξεμπλέξουνε για έργα γράφτε μου.
    Κάκακακακακακα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΙΑΝ ΚΟΥΤΑΒΙΟΝ,, αξιολογη ειδηση,, και μετα εγινε η Λαση!!!,,, και ο Διας φρικαρε που Αργουσαν οι Στολοι από τροια να επιστρεψουν , και να και ο Αργος και το Αργο-στολοι χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. προσπαθω να σου απαντησω στην αναρτηση με την φωτο απο Ασσο και δεν με αφηνει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. το παραξενο ,,οτι προσπαθησα απο τρεις υπολογιστες , και απο κανεναν δεν δεχεται σχολιασμο! η Επιστήμη σηκωνει τα χερια σε τετοιες περιπτωσεις!!! Ηθελα να σου γραψω οτι εχω κανει κατι μεροκαματα πριν χρονια εκει κατω,, γκρεμιζονας (προς μεγαλωμα) καποια σπιτια -μαγαζια.
    Ασχολουμε εφεδρικα με αυτην την δουλεια (γκρεμισματος) τους Χειμωνες, τωρα την φωτο την βρηκα φεις ,,και την σκεφτηκα οτι ειναι οτι πρεπει να σε κουρδισω χαχαχα, καλο βραδυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή