Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2017

4ο Τουρνουά Μπάσκετ Αλληλεγγύης « ΦΩΤΗΣ ΤΣΙΛΙΜΙΔΟΣ »


4ο  Τουρνουά Μπάσκετ Αλληλεγγύης « ΦΩΤΗΣ ΤΣΙΛΙΜΙΔΟΣ »

Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά διεξήχθη με μεγάλη επιτυχία το τουρνουά μπάσκετ αλληλεγγύης 3on3  «ΦΩΤΗΣ ΤΣΙΛΙΜΙΔΟΣ» σε συνεργασία με την ΚΕΔΗΚΕ και το Φιλόπτωχο Ταμείο της Ιεράς Μητροπόλεως Κεφαλληνίας.
 

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε πρώτα από όλα όλους εσάς, μικρούς και μεγάλους, που τιμήσατε για ακόμα μία χρονιά με την παρουσία σας την μνήμη του Φώτη Τσιλιμιδού, αλλά και την πολύτιμη προσφορά σας σε τρόφιμα και αγαθά για τους συμπολίτες μας που τα έχουν ανάγκη.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς του τουρνουά “κοσμηματοπωλείο Γαρμής” , “Λασκαράτος Ταπετσαρίες – Υφάσματα” , “Alfa Tech” και      
“ Ψητοπωλείο ο Σπύρος” για την πολύτιμη στήριξή τους.
Επίσης, ευχαριστούμε θερμά τους: Bet Rebels, κ. Χάρη Αμούργη με το κατάστημα Excelixis για την χορηγία-έπαθλο στον νικητή του 3 point Shootout, το παραδοσιακό ζαχαροπλαστείο «Βοσκοπούλα από το 1910» και τον φούρνο «Αγγούριας» για την γλυκιά προσφορά τους, τον DJ Καράκογλου Πρόδρομο για τη μουσική επιμέλεια του τουρνουά, τον καθηγητή φυσικής αγωγής κ. Δελλαπόρτα Πέτρο για την πολύτιμη βοήθειά του στον οργανωτικό τομέα καθώς και τον φυσιοθεραπευτή της ομάδας μας κ. Βαρτελάτο Γεράσιμο. Τέλος να ευχαριστήσουμε όλους του αθλητές και τα μέλη του ΚΑΟ που βοήθησαν στην ομαλή διεξαγωγή των αγώνων.

Στις 26 και 27 Δεκεμβρίου το κλειστό γυμναστήριο Αργοστολίου “Αντώνης Τρίτσης”  γέμισε από αθλητές και φιλάθλους όλων των ηλικιών. Πέρα από τους καθιερωμένους αγώνες 3on3, για πρώτη φορά διοργανώθηκε διαγωνισμός τριπόντων “3  point shootout” ο οποίος στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία και πολλές συμμετοχές! Οι πρωταθλητές του τουρνουά ανά κατηγορία ήταν οι εξής: ΠΑΙΔΕΣ : Kefalonia Thunders, ΕΦΗΒΟΙ : Άμπαλοι, ΑΝΔΡΕΣ : BeesKnees. Στον διαγωνισμό 3point Shootout νικητής αναδείχθηκε ο Συνοδινός Χρήστος.

Η αυλαία του διήμερου τουρνουά έκλεισε με αγώνες επίδειξης των κατηγοριών μίνι και προμίνι και με τον φιλικό αγώνα μεταξύ των παλαιμάχων και της αγωνιστικής ομάδας του Κ.Α.Ο.

Σας ευχαριστούμε θερμά για την στήριξη και την παρουσίας και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για του χρόνου. Καλή Χρονιά σε όλους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου