Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2016

H ιστορία του ψωμιού στην Ελλάδα μέσα από σπάνιο φωτογραφικό υλικό.


Η ιστορία του ψωμιού ξεκινάει πριν από 30.000 χρόνια στην Ευρώπη. Το πρώτο ψωμί που φτιάχτηκε πιθανόν να ήταν μια εκδοχή πάστας σιτηρών, φτιαγμένης από…
TILESTWRA.COM

3 σχόλια:

  1. Ωραίο ψωμί στη φωτό αλλά που να το βρω ορές??
    Για δεν κάνεις κύριε διαχειριστή ένα γκάλοπ να ψηφίσουμε άμα μας αρέσει το ψωμί που μας ταΐζουνε έτσι από περιέργεια για να δούμε τί λέει ο κόσμος?
    Οι δικές μου απόψεις από Βορρά πάντως είναι διατυπωμένες εδώ και 8 χρόνια στο:
    http://www.portoassos.gr/pswmi-kefalonitiko/
    Στα Νότια μήπως υπάρχει διαφορά??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. http://porosnews.blogspot.com/2016/12/blog-post_306.html

    ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΩ ,,ΚΑΛΕ ΦΙΛΕ,, ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΛΥΣΗ ΚΙΟ ΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ , ΠΟΥ ΤΟΥ ΒΑΖΕΙΣ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΤΙΑΧΝΕΙ-ΨΗΝΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ,,ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΤΙ ΘΑ ΤΡΩς ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΕΧΩ! γΕΝΙΚΑ Ο ΚΑΤΑΝΑΛΟΤΙΣΜΟς ΜΑς ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΕΤΟΙΜΑ,, ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΥΣΚΟΛΗ ΩΡΑ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΤΗς ΠΕΙΝΑς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Επειδή επίσης καλέ μου φίλε έχω συγγενή φούρναρη (στη Πελοπόννησο) που βγάζει ψωμί διαμάντι με 1,60 το κιλό και το μοιράζει και σε χωριά με την ίδια τιμή, γνωρίζω πολλά για τιμές και αλεύρια και γι΄αυτό με παίρνει ο διάολος.
    Προσωπικά έχω καλό αλεύρι, γνωρίζει τα κόλπα η γυναίκα, μου πασάρει και λίγο ζύμωμα (εκεί τη πατήσαμε) αλλά τρώω ψωμί «μέιντ ιν Άσσος» και ανάγκη που τσού έχω. Αλλά και μερικοί πήρανε μηχάνημα και είναι ευχαριστημένοι.
    Βασικότατο είναι η ποιότητα του αλευριού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή