Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016

Ενα κοιμισμένο ακόμη Περιφερειακο εργο

ΑΙτηση- Διαμαρτυρία 250 πρώην κατοίκων Ασπρογέρακα-Αννινάτων-Κορνέλο για ασφαλτόστρωση του επαρχιακού δρόμου Αγ. Γεώργιος-Ασπρογέρακας-Πόρος, περιμένει από το 2006 χωρίς καμία ανταπόκριση από την Πολιτεία, ΞΥΠΝΑΤΕ ΧΩΡΙΑΝΟΙ.
KAI  ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΙ ΣΕ ΦΕΙς ΜΕ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΡΧΗ, ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΣΙΜΕΝΤΟΣΤΡΩΣΗς ΔΡΟΜΟΥ ΠΡΟΣ ΜΥΚ.ΤΑΦΟ  ΤΖΑΝΝΑΤΩΝ.
Αλεξανδρος Πορος Κεφαλλονια ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΡΓΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ

Georges Metaxas κάλιο αργά παρά ποτέ

Theodoros Galiatsatos επεται και συνέχεια!

Georges Metaxas να δούμε και τον δρόμο Πόρο- Ασπρογερακα , 25 χρόνια Θα !!!!

Γιωργος Γκιαφης ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ,,,, ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ,, ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ

Γιωργος Γκιαφης H YΠΟΘΕΣΗ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΤΟ ΣΤΕΝΟ ΜΑς ΕΔΕΙΞΕ ΠΟΣΟ ΧΡΗΣΙΜΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑς ΕΝΑΛΑΚΤΙΚΟς ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΤΡΟΠΟς ΝΑ ΡΘΕΙς ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙς ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ -ΠΥΛΗ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ
Γιωργος Γκιαφης ΤΟ 1953,,Ως ΓΝΩΣΤΟ ΑΠΟΙ ΤΟΥς ΝΤΟΠΙΟΥς ΤΟ ΣΤΕΝΟ ΕΙΧΕ ΚΛΕΙΣΕΙ  τοτε  ΟΡΙΣΤΙΚΑ,, ΑΠΟ ΚΑΤΟΛΙΣΘΙΣΕΙς,, ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΓΙΝΟΤΑΝ ΜΕ ΦΟΡΙΑ  ΣΤΟΥΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ  ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ΠΙΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΤΟΥ ΠΑΧΝΙΟΥ, ΠΡΟς  ΤΑ ΙΣΡΑΗΛΙΝΑ ΠΛΟΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΣΠΕΥΣΕΙ ΓΙΑ  ΒΟΗΘΕΙΑ.
ΧΩΡΙΑ ΟΠΩς ΤΟ ΤΣΑΚΑΡΙΣΙΑΝΟ ΣΒΗΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΡΤΗ, ΤΑ ΤΖΑΝΝΑΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΥς  ΤΡΑΥΜΑΤΙΕς, ΟΠΩς ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΓΥΡΩ ΧΩΡΙΑ.

Γιώργος Βαρυπατης Σε ευχαριστω φιλε Γιωργο για την υποστηριξει σου .
 Μακαρι να τα καταφερεται φιλοι μου γιατι ειναι κριμα αυτος ο δρομος να ειναι σε αυτη τη πρωτογονη κατασταση . Αυτος ο δρομος τον ειχαν ανοιξη μηχανικοι του θρυλικου Οδυσσεα . Οπως και οι δρομοι της Ατρου , και του Μυκηναικου ταφου ειναι αναγκη να φτιαχθουν . Δεν μπορει να παει ουτε ενα πουλμαν με τουριστες . Ελπιζω αυτα που γραφω να ταδει κανενας ανευθυνουπευθυνος αρχοντας του τοπου .
Γιωργος Γκιαφης ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΟΛΟΥς ΤΟΥς πΟΡΙΟΤΕς,,ΘΑ ΤΟ ΕΘΕΤΑ ΟΛΟΥς ΤΟΥς; κεφαλλονητες
 
Γιωργος Γκιαφης κυρια πυλη του νησιου,,εντελως παραμελημενη,, ! ειναι και αυτο ενα απο τα κοματια εγκαταληψης
 
Γιωργος Γκιαφης και συναμα η συγκεκριμενη διαδρομη,,ισως και απο τις ομορφοτερες του νησιου,,και οχι τυχαια
 
Γιώργος Βαρυπατης Φυσικα φιλε μου ολους τους Κεφαλονιτες . Ειναι εργα ουσιας που θα βοηθησουν την ανοδο του τουρισμου και το βιοτικο επιπεδο του νησιου . Και εγω εχω γινει χαριν της συζυγου μου ΚΕΦΑΛΟΝΙΤΗΣ .
 
Γιώργος Βαρυπατης Ακριβως φιλε μου , τολμησα και την εκανα το Πασχα που μας περασε . Η θεα ειναι μια μαγεια , αλλα με αυτον το δρομο , δεν το ξανατολμω .
 
George Giannakis Πρίν από 20 περίπου χρόνια ,πεζοπορία από Α, Ειρήνη - Αγιος Γεώργιος - Ασπρογέρακας - Πόρος ! Μυθικά μέρη ,υπέροχη διαδρομή ,καθαρός αέρας ! Η περιοχή έχει πληγεί πολλές φορές από φωτιές !Ο δρόμος είναι αναγκαίος και πρέπει να έχει τις καλύτερες προδιαγραφές !Οι αξιόλογοι και σημαντικοί άνθρωποι που κατάγονται από τα μέρη αυτοί δικαιούνται την αναβίωση των χωριών τους ,δεδομένου ότι η απομάκρυνση από τις εστίες τους δεν ήταν δική τους επιλογή .
 
Γιώργος Βαρυπατης Φιλε Γιωργο , μου ειχαν πει οτι υπαρχει δρομος που παει απο τα Αργινια και παει σε ενα μοναστηρι . Εκει μου ελεγαν οτι θα βλεπαμε και τα ελευθερα αλογα που ζουν στο Αινο . Και απεφασισαμε να παμε . Πηγαμε μεχρι τα Αργινια αλλα δεν τα καταφεραμε να παμε γιατι ηθελε αυτοκινητο 4 επι 4 . Ας σκεφθει κανεις ποσοι τουριστες θα πηγαιναν σε αυτα τα μερη . Που πραγματικα ειναι πανεμορφα .
 
George Giannakis Αγαπητέ Γιώργο το οδικό δίκτυο του νησιού είναι απαράδεκτο ! Χρειάζονται πολλά να γίνουν ! Σε ευχαριστώ πολύ που αγαπάς το νησί ! Χρόνια πολλά , ο Αγιος Γεράσιμος βοήθειά μας !
 
Γιώργος Βαρυπατης Πραγματικα Γιωργο το δικτυο ειναι απηρχειωμενο . Για αυτο φωναζα οταν διαβαζα οτι θα γινει η πλατεια του Αργοστολιου . Που πραγματικα ηταν ομορφη . Ενα εργο χωρις ουσια για τους κατοικους του νησιου . Αλλα ενας κουκος δεν φερνει την Ανοιξη . Ο πολιτισμος φαινεται απο το οδικο δικτυο καθε τοπου .
 
Maria Stathatou ΜΕ ΑΠΕΚΑΛΕΣΕ ΓΡΑΦΙΚΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ...ΟΤΑΝ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑ ΣΤΑ ΠΕΡΙΤΤΑ ΕΞΟΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ....
 Απαντήστε...
Γιώργος Βαρυπατης Χρονια πολλα για τον Αγιο μας .
 
Γιωργος Γκιαφης ΠΟΛΛΟΙ ΓΙΩΡΓΗΔΕς ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΜΠΕΡΔΕΥΟΜΑΣΤΕ!! ΝΗΣΙ ΤΟΥ ΑΓ.ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΜΕΤΑ




Γιωργος Γκιαφης και μια μακροχρονια προβλεψη,,ισως πεσει εξω σε χρονο μεγεθος ,,αλλα μπορουμε τουλαχιστον να υποθεσουμε τι θα ξανακανει http://porosvress.blogspot.gr/2015/11/blog-post_12.html

POROSVRESS.BLOGSPOT.COM|ΑΠΟ ΠΟΡΟΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ
George Diamantatos ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ !!!!!!!!

Αντώνιος Βασιλάκης Μπαραβο, περιμενουμε και άλλα. Ας πουμε μια απλη περιφραξη στο μυκηναικο μεγαρο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου