Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2016

Συμμετοχή της Κεφαλονιάς στην Έκθεση Εναλλακτικού Τουρισμού



Στη Ναύπακτο από 14 έως και 17 Οκτωβρίου 2016 αναπτύχθηκε με επιτυχία η 1η Έκθεση Εναλλακτικού Τουρισμού Nostos Greek Alternative Tourism Expo,  με τη συμμετοχή περισσότερων από 90 εκθετών, αλλά και έντονη παρουσία hosted  buyers (άνω των 32) από 9 Χώρες.

Η Έκθεση διοργανώθηκε από το Δήμο Ναυπακτίας και τελούσε υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Οικονομικής Ανάπτυξης και Τουρισμού, του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ), της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς και της ΚΕΔΕ και ο Δήμος Κεφαλονιάς εκπροσωπήθηκε με Απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου από τον Α/Δήμαρχο Τουρισμού κ.Ευάγγελο Κεκάτο.
Μεγάλος αριθμός Επαγγελματιών των εναλλακτικών μορφών τουρισμού είχε την ευκαιρία να ενημερώσει για τις πολλαπλές δραστηριότητες τους συμμετέχοντες.
Η Κεφαλονιά, ως κατ’εξοχήν Νησί προορισμού και εναλλακτικών μορφών τουρισμού, έχει ήδη αναπτύξει επιτυχώς δίκτυο δράσεων υπαίθρου και θάλασσας , με συνέπεια την απόλυτη χρησιμότητα του Δήμου στην Έκθεση τόσο για ενημέρωση όσο και για πληροφόρηση.  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου