Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2016

ΧΑΜΕΝΟ, στην Ελλάδα, το σύστημα του Χριστοφοράκου,της SIEMENS

ΑΦΟΡΜΕΣ ΑΠΟ.......ΣΚΕΨΕΙΣ;
ΖΟΥΜΕ ΑΠΟ.......ΤΥΧΗ;
συντομα  μια νεα στηλη,,,,, προτασεων
,ιδεων και ανάλυσης της ζωης στην χωρα μας.Όποιος Πολίτης,ασπάζεται την έννοια του τυχαίου,στην Πολιτική, έχει καλώς.
Στην Πολιτική όμως ισχύουν,άλλα πράγματα,πως τίποτα δεν γίνεται στην τύχη και πως όλα είναι αποτέλεσμα μιάς συγκεκριμένης στάσης,ως βασικής επιλογής,από πολιτικούς φορείς, δηλ. κόμματα, που ασκούν διακυβέρνηση.

Έτσι,οι Πολιτικές που παραδόθηκαν (;) σήμερα,που διαμόρφωσαν ,αυτή την Ελλάδα που ζούμε, και που οι Ξένοι τραβούν,με απέχθεια το γιακά τους, μαζί με όλους τους Έλληνες, έχουν, ονοματεπώνυμο.
Σε όλους ,εμάς μέλλει,να κρίνουμε και τους νέους Κυβερνώντες,όταν έρθει η ώρα τους,για όσα θα πράξουν ή όχι.
Πάντως ,αυτό το οικοδόμημα,που ζούμε και λέγεται "σύγχρονη Ελλάδα",μπάζει από παντού.........απόνερα. Και δεν έγινε τυχαία,για να ΧΡΕΩΝΟΥΝ σε όλους εμάς," πως και καλά φταίμε κι εμείς,για λάθη που διέπραξαν εκείνοι,με τις συγκεκριμένες τους Πολιτικές".Κανένας μας δεν ρωτήθηκε γι αυτό τους,το χάλι.Ξέφραγο αμπέλι., σε όλα τους.
Ένα παράδειγμα: ο Μαρινόπουλος.Δημιούργησε αλυσίδες καταστημάτων στην αλλοδαπή,με τα χρήματα που όφειλε να πληρώσει και ΔΕΝ πλήρωσε ,τους προμηθευτές του και τους εργαζόμενούς του,οδηγώντας τις επιχειρήσεις του στην Ελλάδα,σε πτώχευση.Ποιανού πολιτική,ήταν εκείνη ,που έδωσε αυτήν την δυνατότητα, σαυτόν ,να το κάνει.Ήταν δική μου ή δική σου;
Τυχαίο ; κι αυτό, τυχαίο; Όλα τυχαία;
Είναι επόμενα......τυχαίο να αναφωνήσουμε: Ζούμε από τύχη;
ακολουθει   ενα πολυ καλο Αρθρο
για να ξεκινησουμε  την κουβεντα μας.
Γιατι το σύστημα του Χριστοφοράκου,της SIEMENS και των λοιπών ευαγών ιδρυμάτων. ...είναι εκ προοιμίου, ΧΑΜΕΝΟ, στην Ελλάδα.

¨Οταν η Γερμανία ,του κου Σόϊμπλε,είδε ότι η πολιτική της,ηττήθηκε στην Ελλάδα , τον απέσειρε από το προσκήνιο και άφησε το έργο, της κατεδάφισης της χώρας στις εγχώριες και φίλα προσκείμενες προς αυτήν,πολιτικές δυνάμεις.Αυτές τις δυνάμεις που είναι καθαρά ορατές από τους Πολίτες,πλέον σήμερα. Νόμισε πως έτσι θα διασώσει και εκείνον, μα και κάτι άλλο ,πολύ ενδιαφέρον και σημαντικό για την Γερμανία.
 Το πρόσωπο της Οικονομικής της Ηγεμονίας,με στοιχεία ,μιάς πλασματικής αυστηρότητας(όπου την συμφέρει),με προσήλωση και συνέπεια απένατι στους νόμους,που αυτή θεσπίζει κατα βάσιν, στην Ε.Ε,λόγω της ισχύος που της παρέχει ,η ηγεμονία αυτή.Για ποιό λόγο; Με οικονομικά στοιχεία που έχουν διαρρεύσει,η εφαρμογή της λιτότητας στην Ελλάδα,από την Γερμανία,είχε βαρύτατες συνέπειες στις εξαγωγές της,προς την χώρα μας.
Αυτές άγγιξαν το ναδίρ της προτίμησης των Ελλήνων,από τα αυτοκίνητα που παράγουν έως τα απορριπαντικά τους ,που απευθύνονται,στα Ελληνικά νοικοκυριά.
 Βρίσκεται όμως σε κίνδυνο,το οικονομικό τους μοντέλλο και από τους Ευρωπαίους Πολίτες γενικότερα, εξ αιτίας της γενικευμένης επιλογής που ανέλαβε, να συρρικνώσει το εισόδημα των Ευρωπαίων, στο όνομα μιάς ΛΑΘΕΜΕΝΗΣ ,αυστηρής δημοσιονομικής στρατηγικής,που απορρίπτει και ο μεγάλος μέντορας της ,οι Η.Π.Α. Θέλοντας να διαφυλάξει τα κεκτημένα,που πρακτικά είχε το Γερμανικό καθεστώς,στη χώρα μας, ανέθεσε το έργο της κατεδάφισης,στις εγχώριες Πολιτικές δυνάμεις ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΎΡΓΗΣΕ ΜΕΤΆ ΤΗΝ Γερμανική κατοχή. Θεώρησε πως οι δυνάμεις αυτές,μπορούν να κάνουν καλύτερα την δουλειά από ότι εκείνη, αφήνοντας έτσι ,την Γερμανία, με αυτόν τον τρόπο, στο απυρόβλητο. Εκμεταλλευόμενη το πραγματικό κενό που υπάρχει, εδώ και δεκαετίες, στο συνδικαλιστικό κίνημα, που εξαντλεί την δυναμική του, σε μιά "Αντιαμερικανική" ρητορία,λόγο των παρεμβάσεων της Αμερικάνικης εξωτερικής πολιτικής ,στα εσωτερικά της χώρας (χούντα κ.λ.π), ενίσχυσε και άνδρωσε η Γερμανία ,ένα οικονομικό σύστημα παρασιτικό που αντιστρατεύεται το υγιές κεφάλαιο στην πατρίδα μας,που λειτουργει ως κράτος εν κράτει, και ως "νταβατζής" της περιοχής.
Ενα ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΌ σύστημα,που έχτισε τα τελευταία 60 χρόνια την Ελλάδα,με "λειψά" υλικά,που είναι αντάξιο του δικού τους ονόματος, της ρεμούλας ,της απάτης ,της διαπλοκής και της κλεψιάς. Μιάς Ελλάδας ,που δεν θέλει να έχει σχέση,με αυτό το σύστημα,κανείς τίμιος Έλληνας. Ένα σύστημα,που όταν βρέθηκε,ένας πολιτικός,ο Κώστας Καραμανλής, να τους ονομάσει,απλός "νταβατζήδες",τον έστειλαν σπίτι του, ανεπιστρεπτί Μιά δράκα ανθρώπων,που με μοναδικό τρόπο,ελέγχει την πατρίδα μας, απο τα μέσα μαζικής επικοινωνίας,τηλεόραση και ραδιόφωνο, με ελάχιστες εξαιρέσεις, εφημερίδες και περιοδικά ,που κατευθύνουν μέσω των Τραπεζών,τις χρηματοδοτήσεις, σε επιχειρηματίες και κόμματα που τους εξυπηρετούν, με εγγυήσεις "αέρα κοπανιστό", όπως παραδέχονται στις επιτροπές της Βουλής.Ακόμη και στο άκουσμα της λέξης “συμμάζεμα” ,που μέλλει να δούμε ποιό είναι,τους ενοχλεί,γιατί ενδεχόμενο δρομολόγημά του, απειλεί να μειώσει τα κομμάτια στο μοίρασμα της πίττας,που συνήθησαν στο παρελθόν,να απολαμβάνουν ανενόχλητα, μόνοι τους. Παρά τα αντιθέτως λεγόμενα,από τα δικά τους μέσα, η Ελλάδα αντέχει και θα αντέξει, για να μπεί σε μιά νέα σειρά, καθώς αποτελεί γενικευμένη πεποίθηση σήμερα,πως ΤΩΡΑ ΗΛΘΕ Η ΩΡΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ.Όσο κι αν πασχίζουν,φωνάζουν σε ώτα μη ακουόντων,γιατί φωνάζουν αυτοί,που οδήγησαν τους Έλληνες σε υπαρξιακή κρίση.
Όσο οι δυνάμεις,που εκπροσωπούν το φαύλο καθεστώς ,που δημιούργησε η Γερμανία,με τον Χριστοφοράκο,που τον κρύβουν στην χώρα τους,την SIEMENS και τους λοιπούς ομογάλακτους της και δεν αναλαμβάνουν έντιμα την ευθύνη των λαθών τους, που οδήγησε τους Έλληνες,στο χείλος της καταστροφής,δεν θα έχουν καμμία τύχη,στην συνείδηση των Πολιτών, όσα ενδύματα “φιλοπατρίας”κι αν ενδυθούν. Τους έμαθαν,πολύ καλά, πλέον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου