Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τρίτη 19 Ιουλίου 2016

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ ΠΡΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ: ΔΩΣΤΕ ΤΕΛΟΣ ΣΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Ο Δήμαρχος Κεφαλλονιάς Αλέξανδρος Παρίσης απέστειλε σήμερα επιστολή στον αξιότιμο κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κεφαλληνίας, με την οποία του θέτει με επίσημο τρόπο το νοσηρό φαινόμενο της παραδημοσιογραφίας στην Κεφαλλονιά, δηλαδή της εμφάνισης ως δήθεν δημοσιογράφων προσώπων που δεν έχουν καμία δημοσιογραφική ιδιότητα, δεν ανήκουν σε καμία δημοσιογραφική ένωση, δεν ανήκουν σε κανένα ασφαλιστικό οργανισμό που σχετίζεται με την άσκηση του δημοσιογραφικού επαγγέλματος κ.ο.κ. και όμως εμφανίζονται δημόσια ως δήθεν πρόσωπα που σχετίζονται με το δημοσιογραφικό λειτούργημα.
Περαιτέρω ο Δήμαρχος Κεφαλλονιάς στην επιστολή του στον αξιότιμο κ. Εισαγγελέα αναφέρεται και σε μεθόδους κοινωνικού περιθωρίου που χρησιμοποιούνται από άτομα του δικτύου παραδημοσιογραφίας τα οποία έχουν φτάσει μέχρι του σημείου να παρενοχλούν στελέχη της δημοτικής αρχής έξω ακριβώς από τις οικίες των προσώπων του Δήμου και εν συνεχεία να εμφανίζονται ως δήθεν… «δημοσιογράφοι που διώκονται από την τοπική εξουσία»!!!

Με την ανωτέρω επιστολή του ο Δήμαρχος Κεφαλλονιάς επιδιώκει τη θεσμική εκκαθάριση του χώρου της δημοσιογραφίας ώστε να εξαλειφθούν φαινόμενα σπίλωσης του δημοσιογραφικού λειτουργήματος από άτομα που δεν έχουν καμία σχέση με αυτό και αντιποιούνται τη δημοσιογραφική ιδιότητα εισάγοντας μεθόδους ξένες προς την τοπική κοινωνία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου