Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Σάββατο 30 Ιουλίου 2016

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ, ΓΙΑ ΤΖΩΡΤΖΑΤΟ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΘΕΜΑ: Αντικαταστάθηκε ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου
Παραιτήθηκε για προσωπικούς και επαγγελματικούς λόγους ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου, κ. Γιώργος Τζωρτζάτος. Η αντικατάστασή του θα γίνει από τον Δήμαρχο Κεφαλλονιάς Αλέξανδρο Παρίση, ο οποίος αναλαμβάνει με τη σημερινή απόφαση του Δ.Σ. Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Κεφαλονιάς και Ιθάκης.
Επισυνάπτονται η επιστολή παραίτησης του κ. Γιώργου Τζωρτζάτου και η ευχαριστήρια επιστολή του Δημάρχου Κεφαλλονιάς κ. Αλέξανδρου Παρίση προς τον κ. Τζωρτζάτο.


Αργοστόλι 29 Ιουλίου 2016                                


Αγαπητέ φίλε Γιώργο,


Με λύπη μου παρέλαβα την επιστολή σου, με την οποία δηλώνεις την επιθυμία για την απαλλαγή σου από τα καθήκοντα του Προέδρου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου, θέση την οποία υπηρέτησες μέχρι σήμερα επάξια και ανταποκρινόμενος στις δύσκολες απαίτησεις της.

Είναι απόλυτα σεβαστή η προτεραιότητα των προσωπικών λόγων ενός στελέχους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης που υπηρετεί τα κοινά με συνείδηση και ευθύνη, ιδιαίτερα όταν αυτοί συνοδεύονται και με επαγγελματικές υποχρεώσεις.
Η κοινωνία μας είναι περήφανη που άνθρωποι σαν και εσένα έχουν επίγνωση της ευθύνης της θέσης που αναλαμβάνουν και δεν κάνουν εκπτώσεις για ιδίο όφελος.
Θα συνεχίσουμε να δίνουμε μαζί ενωμένοι τις μάχες της δημοτικής μας παράταξης «Ισχυρή Κεφαλλονιά» για την ευημερία του τόπου μας σε αυτές τις πολύ δύσκολες εποχές.


Με απεριόριστη εκτίμηση
Αλέξανδρος Παρίσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου