Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τρίτη 31 Μαΐου 2016

δελτίο τυπου - ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΡΟΜΠΟΛΑΣ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Επειδή τον τελευταίο καιρό εξελίσσονται διάφορες αρνητικές πρακτικές και κυκλοφορούν φήμες από συγκεκριμένη πλευρά, σχετικώς με την λειτουργία και τις παρεχόμενες υπηρεσίες του νέου γραφείου επιδοτήσεων του Συνεταιρισμού Ρομπόλας στο Αργοστόλι, οφείλουμε να επισημάνουμε και να γνωρίσουμε στον αγροτικό κόσμο και όχι μόνο της Κεφαλονιάς, τα ακόλουθα:
Με πολύ οργάνωση και βεβαίως μετά από τις σχετικές πιστοποιήσεις από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και τον ΟΠΕΚΕΠΕ, αναλάβαμε από το 2015 ως Φορέας Α’ στο Νομό, το έργο του ΟΣΔΕ.
Ο ΟΠΕΚΕΠΕ τα τελευταία χρόνια έχει ως πολιτική του, το «άνοιγμα» στη διαδικασία πιστοποιήσεως φορέων  για τις αιτήσεις των παραγωγών σε όλη την Ελλάδα, έτσι ώστε οι παραγωγοί να έχουν τη δυνατότητα επιλογής των φορέων.
Για τη διαδικασία των αιτήσεων είμαστε κάτω από τον ίδιο φορέα συντονισμού που ήδη λειτουργεί στον Νομό, τη GAIA και οι υπηρεσίες που παρέχει το γραφείο μας κοστολογούνται απευθείας από την GAIA όπως όλων των αντίστοιχων φορέων, με τον ίδιο ακριβώς τιμοκατάλογο.
Το γραφείο επιδοτήσεων, στελεχώνεται από κατάλληλα εκπαιδευμένο και καταρτισμένο προσωπικό, έτσι ώστε οι Αιτήσεις των παραγωγών να χειρίζονται με τη μέγιστη σοβαρότητα που απαιτείται, προκειμένου να διασφαλίζονται οι επιδοτήσεις τους.
Παράλληλα δε, το γραφείο επενδύει και στοχεύει στην ενημέρωση των παραγωγών, για να γνωρίζουν τις ενισχύσεις που μπορούν να διεκδικήσουν.
Ο Συνεταιρισμός Ρομπόλας είναι μια σοβαρή, αξιόπιστη και προπάντων υγιής οργάνωση στον πρωτογενή τομέα της Κεφαλονιάς και τα δείγματα γραφής του είναι γνωστά στα νησιά μας.
Υπενθυμίζουμε ότι καταληκτική ημερομηνία των αιτήσεων είναι η 15η Ιουνίου 2016.
Ομαλά 30/05/2016
ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΡΟΜΠΟΛΑΣ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ
ΤΜΗΜΑ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΩΝ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΩΝ
ΦΟΡΕΑΣ ΟΣΔΕ Α’ ΒΑΘΜΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου