Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016

Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΡΟΠΑΛΟ

ΠΑΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ -ΗΡΑΚΛΗΣ 0-3
Και τώρα Play-off.....


ΡΕΠΟΡΤΕΡ   ΛΕΩΝΙΔΑΣ  ΒΑΝΔΩΡΟΣ
ΚΑΙ  ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΤΟ  SPORTSTHEA
Κρατούσε "ρόπαλο" ο Ηρακλής και κατάφερε τρία βαριά χτυπήματα στον Π.Α.Ο.
Εθνικός-Ομαλά-Πρόννοι-Ηρακλής οι ομάδες της 4αδας
Φάση από το ντέρμπι με τους "πιτσιρικάδες" των δυο ομάδων να "μάχονται"
Στο μεγάλο ντέρμπι της ημέρας, στα πλαίσια της 10ης και τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β' κατηγορίας  το πρωί στις Κεραμειές, μεγάλος κερδισμένος ήταν ο Ηρακλής Πρόννων, αφού νίκησε τον Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς με σκορ 3-0 και εξασφάλισε την 4η θέση της τελικής κατάταξης. Μια θέση που τον οδηγεί στα playoffs για την ανάδειξη του φετινού πρωταθλητή, μετά από πολλά χρόνια.

                
Η βαθμολογία
α/α
Ομάδα
Αγώνες
Τέρματα
Βαθμοί
1.
Α.Ο. ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
09
19 - 05
21
2.
Α.Σ. ΟΜΑΛΑ
09
15 – 10
16
3.
Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ
10
11 - 12
15
4.
Α.Ο. ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΡΟΝΝΩΝ
10
12 – 16
13
5.
Π.Α.Ο. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
10
13 – 15
09
0
Α.Ο. ΕΡΥΣΣΟΥ
10
10 - 22
06
Ο Π.Α.Ο. Κεφ/νιάς ξεκίνησε το πρωτάθλημα με -2  βαθμούς
                
Η συνέχεια της 10ης αγωνιστικής
αύριο Δευτέρα 29/2/2016 
α/α
Αγώνας
1.
Α.Σ. ΟΜΑΛΑ – Α.Ο. ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΕΦ/ΝΙΑΣ
                
Η επόμενη αγωνιστική 
(1η playoffs)
α/α
Αγώνας
1.
Δεν έχουν ορισθεί 
2.
ακόμη οι ημερομηνίες 
ΠΑΜΕ  ΛΟΙΠΟΝ  ΣΕ 6 ΑΚΟΜΗ ΑΓΩΝΕΣ,
ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΟΙ 4 ΣΕ ΤΖΑΝΝΑΤΑ, ΟΠΟΥ
ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΗΨΕΙ ΚΑΝΕΙς,, ΣΤΗΝ 
ΥΠΕΡΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ  ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ  ΣΤΗΝ
ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ!!
AKOΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΡΕΠΟΡΤΑΖ  ΤΟΥ   SPORTSTHEA



Κρατούσε "βαρύ" ρόπαλο ο Ηρακλής της 4αδας........
 και χτύπησε στο "ψαχνό" τους "πράσινους"
Ένας θαυμάσιος σήμερα Ηρακλής, πέρασε από το γήπεδο Κεραμειών και τον Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς, σφραγίζοντας το τελευταίο εισιτήριο των ομάδεων που συνεχίζουν στα playoffs.
Η ομάδα από τους Πρόννους μπήκε με πολύ δύναμη και αποφασιστικότητα στον αγωνιστικό χώρο και παρά του ότι ένα «Χ» της αρκούσε βγήκε επιθετικά και κατάφερε να προηγηθεί στο πρώτο ημίχρονο μα σκορ 2-0.
Στην επανάληψη η εικόνα δεν άλλαξε και πολύ με αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι να πετύχουν ένα ακόμη τέρμα και με το τελικό 3-0 να πανηγυρίζουν τον μεγάλο τους θρίαμβο!
Βέβαια και σήμερα είχε στις τάξεις της έναν σπουδαίο επιθετικό, τον Κυριάκο Στάβερη που ήταν ασταμάτητος, ο οποίος μάλιστα πετυχαίνοντας νωρίς τα δυο πρώτα γκολ της ομάδας του, την απάλλαξε από το άγχος και την οδήγησε εκεί που έπρεπε.
Οι γηπεδούχοι μετά τον θρίαμβο στο Ληξούρι δεν ήταν αυτοί που έπρεπε για ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι. Μπορεί να είχαν μια πολύ μικρή υπεροχή, όμως ήταν νευρικοί και προσπαθούσαν με μεγάλες πάσες να βρουν τον Περαμαντζή ή τον Μπάμπη, κάτι που δεν έβγαινε και «καθάριζαν», πότε εύκολα και πότε δύσκολα οι αμυντικοί του Ηρακλή.
Το παιχνίδι, παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες και τον δυνατό αέρα, ήταν αρκετά καλό και τις δυο ομάδες να δίνουν τα πάντα για τη νίκη.
Τελικά στο τέλος τα κατάφεραν οι «κυανόλευκοι» από τους Πρόννους, πανηγυρίζοντας μια σπουδαία νίκη, ουσιαστικά πρόκριση στην τελική 4αδα του πρωταθλήματος, όπου θα διεκδικήσουν με τις υπόλοιπες τρεις ομάδες τον τίτλο του φετινού πρωταθλητή.
Φάσεις και γκολ
Στο 10’ ο Ε. Καλαφάτης με μεγάλη πάσα θα βρει τον Γ. Μπάμπη να κόβει την μπάλα στον Περαματζή μέσα στην περιοχή, με τον Δ. Καμπίτση να προλαβαίνει και να διώχνει επικίνδυνα την μπάλα κόρνερ που βρήκε και το οριζόντιο δοκάρι.
Ένα σουτ του Μπάμπη στο 21’ θα στείλει την μπάλα λίγο άουτ από την εστία του Κρητικού.
Οι φιλοξενούμενοι στο 24’ θα προηγηθούν 0-1. Οι αμυντικοί των γηπεδούχων μετά από εκτέλεση ενός φάουλ δεν απομακρύνουν σωστά την μπάλα, αυτή θα φτάσει στον Κυρ. Στάβερη που θα πιάσει ένα τεχνικό σουτ που θα στείλει την μπάλα στο δοκάρι και στα δίχτυα του Κουνάδη.
Ένα φάουλ του Μαράτου θα φέρει την μπάλα στην περιοχή και τον Κυρ. Στάβερη να πιάνει την κεφαλιά αλλά η μπάλα περνάει άουτ.
Ο Κυρ. Στάβερης και πάλι στο 31’ θα εκμεταλλευτεί τις κόντρες και με ψηλοκρεμαστό σουτ θα στείλει την μπάλα για δεύτερη φορά στα δίχτυα των γηπεδούχων, γράφοντας το 0-2 για τον Ηρακλή.
Στο 35’ η κεφαλιά από καλή θέση του Κασιαρά μετά το κόρνερ του Γασπαρινάτου η μπάλα λίγο άουτ.
Ο Κυρ. Στάβερης στο 44’ θα κερδίσει την μπάλα από λάθος των αμυντικών των γηπεδούχων αλλά το πλασέ του αποκρούεται εντυπωσιακά από τον Κουνάδη.
Με το σκορ στο 0-2 θα πάνε οι ομάδες στα αποδυτήρια για το ημίχρονο.
Στην επανάληψη και στο 53’ ο Γασπαράτος εκτελεί ένα φάουλ από καλή θέση αλλά ο Κρητικός απομακρύνει εντυπωσιακά την μπάλα με γροθιές.
Στο 62’ μετά από εκτέλεση κόρνερ από δεξιά ο Γασπαρινάτος θα πιάσει μια κεφαλιά που στέλνει την μπάλα λίγο άουτ.
Στο 65’ ο Ραπάι θα βρει κάθετα τον Κυρ. Στάβερη στην περιοχή, αυτός θα κάνει το σουτ αλλά ο Κουνάδης σώζει στέλνοντας την μπάλα κόρνερ.
Στο 74’ στην κόντρα ο Ραπάι θα βγει απέναντι από τον Κουνάδη, με τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων να σώζει και πάλι σε κόρνερ.
Στο 80’ οι φιλοξενούμενοι θα πετύχουν το τελικό 0-3. Ο Ραπάι στην αντεπίθεση θα βρει κάθετα τον Κυρ. Στάβερη απέναντι από τον Κουνάδη και τον τελευταίο να μην έχει πρόβλημα να στείλει με ωραίο πλασέ την μπάλα στα δίχτυα για το δικό του χατ τρικ.
Διαιτητής ο κ. Ε. Θανάσης με βοηθούς τον κ. Ι. Κώτση και την κα Μ. Μασταγκά.
Οι συνθέσεις
Π.Α.Ο. Κεφ/νιάς:(Τ. Φωής), Κουνάδης, Γιώργκο, Καλαφάτης Θ. (Μπάμπης Γ.), Κασιαράς, Μαρινάκης, Βοροκλινιώτης, Μπάμπης Γιαν. (Παγουλάτος), Καλαφάτης Ε., Περαματζής, Γασπαρινάτος (Σπαθής), Κολέτσης.
Ηρακλής Πρ.:(Γ. Γιαννάκης), Κρητικός, Μαράτος, Καμπίτσης Δ., Στάβερης Ν., Σπαθής (Διαμαντάτος Σ), Ρασσιάς Γ., Διαμαντάτος Μ., Τότολος, Στάβερης Κυρ. (Λυμπεράτος), Ραπάι, Καμπίτσης Γ..
 Φώτο από τον αγώνα



















































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου