Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016

Δωρεάν διανομή φρούτων από την Περιφέρεια

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΑΛΥΚΕΣ ΠΟΤΑΜΟΥ Κέρκυρα, 25-2-2016
Τηλ.: 26613.61572
email: press@pin.gov.gr
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Δωρεάν διανομή φρούτων από την ΠΙΝ
στο πλαίσιο της «Ιόνιας Συμμαχίας κατά της Φτώχειας»

Η Περιφέρεια Ιόνιων Νησιών, μέσω της Κοινωνικής Σύμπραξης «Ιόνια Συμμαχία κατά της Φτώχειας» συνεχίζει την υλοποίηση του προγράμματος της δωρεάν διανομής φρούτων στους δικαιούχους συμπολίτες μας .
Η ΠΙΝ ως Επικεφαλής Εταίρος της Σύμπραξης έχει ήδη παραλάβει, μετά από τους προβλεπόμενους ποιοτικούς και ποσοτικούς ελέγχους, ακτινίδια τα οποία θα διανεμηθούν από τους Εταίρους της Σύμπραξης στους δικαιούχους ωφελούμενους μας ανά Περιφερειακή Ενότητα .
«Η προσπάθεια της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων συνεχίζεται με αμείωτη ένταση, για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που ταλανίζουν τους συμπολίτες μας που βρίσκονται στο περιθώριο της φτώχειας και καθημερινά παλεύουν με οξύτητα οικονομικά και κοινωνικά προβλήματα . Θα είμαστε πάντα στη πρώτη γραμμή της μάχης για την αντιμετώπιση των προβλημάτων ενεργοποιώντας όλες τις κοινωνικές συμμαχίες στα νησιά του Ιονίου με στόχο την ανακούφιση των ασθενέστερων κοινωνικά ομάδων» δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Απασχόλησης, Κοινωνικής Μέριμνας και Εθελοντισμού Αλέκος Μιχαλάς.
Οι φορείς, οι οποίοι έχουν αναλάβει τη διαδικασία της διάθεσης είναι :
Κέρκυρα: Η ΠΕ Κέρκυρας , ο Δήμος Κέρκυρας η Ιερά Μητρόπολη Κέρκυρας , η EQUAL SOCIETY Παράρτημα Κέρκυρας, Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός Ο Σύλλογος Γονέων ΑΜΕΑ Κέρκυρας , ο Σύλλογος Πολυτέκνων Κέρκυρας
Λευκάδα: Η ΠΕ Λευκάδας , Ο Δήμος Λευκάδας , ο Δήμος Μεγανησίου η Ιερά Μητρόπολη Λευκάδας & Ιθάκης ,η EQUAL SOCIETY Παράρτημα Λευκάδας .
Κεφαλονιά – Ιθάκη: Η ΠΕ Κεφαλονιάς , το Επαρχείο Ιθάκης , ο Δήμος Κεφαλονιάς , ο Δήμος Ιθάκης ,η Ιερά Μητρόπολη Κεφαλληνίας
Ζάκυνθος: Η ΠΕ Ζακύνθου ο Δήμος Ζακύνθου , ο ΟΔΑΖ , η Ιερά Μητρόπολη Ζακύνθου , ο Σύλλογος ΑΜΕΑ ΠΟΠΟΛΑΡΟΙ , ο Σύλλογος ΑΜΕΑ Ζακύνθου, ο Σύλλογος Όνειρο του Παιδιού.
Η ενημέρωση των δικαιούχων ωφελούμενων για τον χρόνο και τον τόπο διανομής γίνεται από τους Φορείς Εταίρους της Σύμπραξης οι οποίοι έχουν αναλάβει την διανομή 
KEFALONIAPRESS  ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου