Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016

Εργαστήρια Ζωγραφικής για Ενήλικες - 2η Συνάντηση με την Γεωργία Φραγκιά

Η Τέχνη Αλλιώς
Κύκλος βιωματικών εργαστηρίων για ενήλικες με αφορμή την ζωγραφική
"Νους και Σώμα στην Τέχνη" με την Γεωργία Φραγκιά


Ο κύκλος βιωματικών εργαστηρίων για ενήλικες με αφορμή τη ζωγραφική «Η Τέχνη Αλλιώς», συνεχίζεται για 2η εβδομάδα με το εργαστήριο με τίτλο "Νους και Σώμα στην Τέχνη" το οποίο συντονίζει η Γεωργία Φραγκιά.

Πότε; Την Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2016, 5:30-8:30μμ
Πού; Στο Σπίτι του Δασκάλου, στην Κεντρική Πλατεία Αργοστολίου (αρχή λεωφόρου Ριζοσπαστών).
Το εργαστήρι περιλαμβάνει δύο βιωματικές δράσεις, η πρώτη με stencil (Andy Worhol) και η δεύτερη με dripping (Jackson Pollock). Ακόμα θα γνωρίσουμε αυτούς τους δύο καλλιτέχνες, θα μιλήσουμε για τις επιρροές και τις αντιλήψεις τους, καθώς και για τα κινήματα της εποχής τους. Με αυτή τη διαδικασία θα προσπαθήσουμε οι συμμετέχοντες να μάθουν ορισμένα πράγματα για τις τεχνικές αυτές, να χρησιμοποιήσουν την φαντασία, το συναίσθημα και το σώμα τους, να βρουν μια ιδέα που θα υλοποιήσουν δημιουργώντας το δικό τους έργο, ατομικά ή ομαδικά. Τέλος, να φύγουν με μια άλλη, νέα ματιά για τις εικαστικές τέχνες και τους καλλιτέχνες.
Η Γεωργία Φραγκιά γεννήθηκε το 1975 και κατάγεται απο τη Λειβαθώ της Κεφαλονιάς. Σπούδασε στην Α.Σ.Κ.Τ. με κατεύθυνση Ζωγραφική και Γλυπτική. Έχει ασχοληθεί με την αγιογραφία, με την σκηνογραφία, με την εικονογράφηση βιβλίων, με την φωτογραφία και την βιντεογραφία. Έχει εργαστεί ως εκπαιδευτικός στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση και σε δημόσια ΙΕΚ. Σήμερα είναι καθηγήτρια εικαστικών σε σχολεία στην Κεφαλονιά παράλληλα δραστηριοποιείται στην σύγχρονη τοιχογραφία και τις γλυπτικές κατασκευές.

Σας ενημερώνουμε ότι ο μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων στο εργαστήριο έχει ήδη συμπληρωθεί και σας ευχαριστούμε για την ενθουσιώδη ανταπόκριση!

Αναλυτικές πληροφορίες για τα επόμενα εργαστήρια δημοσιεύονται κάθε εβδομάδα στο facebook, στην ιστοσελίδα μας και στα τοπικά ΜΜΕ.

Ελάτε να δώσουμε χρώμα στο γκρίζο του χειμώνα!

Κοινωνικό Εργαστήρι Τραβέρσο


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου