Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015

ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΟΙΚΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ

ΕΑΠ: Ξεκινούν οι αιτήσεις – Δείτε όλα τα προγράμματα

ΕΑΠ: Ξεκινούν οι αιτήσεις – Δείτε όλα τα προγράμματα

καταθέτουν τις αιτήσεις τους για τα προγράμματα του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (ΕΑΠ). Οι αιτήσεις κατατίθενται ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα του ΕΑΠ.
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει προτού υποβάλλουν την αίτηση τους, να βεβαιωθούν ότι πληρούν τις προϋποθέσεις εισαγωγής για το πρόγραμμα σπουδών της επιλογής τους, τις οποίες επίσης μπορούν να βρουν στον ίδιο ιστότοπο.
Ακολουθούν αναλυτικά τα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα Σπουδών, καθώς και ο αριθμός των παρεχόμενων θέσεων:

AYΡΙΟ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙς 15:00 ,,Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΣΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ,, ΓΙΑ ΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ


POROSVRESS.BLOGSPOT.COM|ΑΠΟ ΠΟΡΟΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ






ΤΟ  ΟΠΟΙΟ  ΦΕΤΟΣ  ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΧΟΡΗΓΟΥΣ!!!!

ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ  ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ,,ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ,,
ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ  ΤΟ POROSNEWS, ΘΑ  ΣΑς ΕΧΕΙ ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΑΠΟ ΟΣΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗς  ΜΠΟΡΕΙ,,
 ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ  ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
ΓΙΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ!

Το τρίτο βίντεο των "1101" "καρφώνει" Τσίπρα

Το τρίτο βίντεο των `1101` `καρφώνει` Τσίπρα
Ο ηθοποιός Κλέων Γρηγοριάδης είναι αυτή τη φορά ο πρωταγωνιστής στο τρίτο “μυστηριώδες” βίντεο των “1101”. Η 1η Νοέμβρη δεν είναι μακριά... Τότε θα μάθουμε περί τίνος πρόκειται.

ΤΟ ΑΛΦΑΒΗΤΟ ΜΑΣ,, ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ


ΟΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΑΝΕΛΑΒΑΝ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΡΙΨΗ ΤΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΥΣ. ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΕΚΡΗΞΗΣ !!! [ 2 video ]


Με ανάρτησή του στο Twitter, το Ισλαμικό Κράτος στην Αίγυπτο υποστηρίζει ότι κατέρριψε το ρωσικό αεροσκάφος που κατέπεσε σήμερα στη χερσόνησο του Σινά, λίγα λεπτά μετά την απογείωσή του από το αεροδρόμιο του Σαρμ ελ Σέιχ.
"Οι στρατιώτες του Χαλιφάτου πέτυχαν να.........http://patrinaki.blogspot.com
KAI
Οι αιγυπτιακές αρχές εντόπισαν το μαύρο κουτί του ρωσικού αεροσκάφους που συνετρίβη σήμερα στην χερσόνησο του Σινά, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν οι 224 επιβαίνοντες, ανακοίνωσε το γραφείο του πρωθυπουργού Σερίφ Ισμαήλ σε ένα δελτίο τύπου.
Το μαύρο κουτί θα εξεταστεί και τα στοιχεία που περιέχει θα αναλυθούν από εμπειρογνώμονες, επισήμανε το πρωθυπουργικό γραφείο, που διευκρίνισε επιπλέον ότι ο στρατός έχει μέχρι στιγμής «μεταφέρει 129 σορούς» στο νεκροτομείο του Καΐρου και σε διάφορα άλλα νοσοκομεία.
Εν τω μεταξύ, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κυκλοφορούν οι πρώτες φωτογραφίες από το σημείο της συντριβής, ωστόσο η γνησιότητά τους δεν έχει επιβεβαιωθεί.

ΝΕΑ ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΗΣ ΛΕΣΧΗΣ


Ορειβατική Λέσχη Κεφαλονιάς2136 metra stous melisourgous tzoumerka!!!


Λαζαρέτο.


Σχόλια
Γιάννης Πρόνειος Το πρώτο λοιμικαθαρτήριο που κατασκεύασε η "Γαληνοτάτη" ήταν στο νησάκι Σαν Λαζαρέττο, στην είσοδο του Βενετικού κόλπου και έκτοτε όλα τα λοιμοκαθαρτήρια ονομάστηκαν Λαζαρέτα.

Λαζαρέτο. ΄Ενα μικρό πανέμορφο νησάκι στην είσοδο του λιμανιού της Ιθάκης, με καταπράσινα πεύκα και μοναδικό κτίσμα σήμερα πάνω του το εκκλησάκι του Σωτήρος. Υπό Ενετική κυριαρχία λειτουργούσε ως λοιμοκαθαρτήριο, εξ' ου και η ονομασία του. (Τα λαζαρέτα ήταν χώροι υποδοχής των καραβιών όπου έμπαιναν σε καραντίνα επιβάτες, πληρώματα και εμπορεύματα). Από το 1560 τα πλοία άραζαν εκεί και παρέμεναν για 40 μέρες σε καραντίνα, για λόγους υγείας, πριν προσεγγίσουν την ακτή. Το 1817 οι ΄Αγγλοι κατασκεύασαν διώροφο κτίριο που κάλυπτε όλη σχεδόν την επιφάνεια του νησιού και αυτό αργότερα, χρησιμοποιήθηκε σαν φυλακή. Με τους σεισμούς του 1953 το κτίριο υπέστη μεγάλες ζημιές και κατεδαφίστηκε. Διατηρήθηκε μόνο το εκκλησάκι του Σωτήρος το οποίο υπολογίζεται πως κτίστηκε το 1668. Κάθε χρόνο, 5 και 6 Αυγούστου, πλήθος κόσμου πηγαίνει εκεί με καίκια και βάρκες για τη λειτουργία. Τα τελευταία χρόνια το νησάκι αυτό, έχει καθιερωθεί σαν ένας από τους δημοφιλέστερους χώρους του Ιονίου για ζευγάρια απ' όλα τα μέρη της Ελλάδας, που επιλέγουν το Λαζαρέτο, ως έναν άκρως ρομαντικό προορισμό, για να τελέσουν εκεί το γάμο τους.

και  παλια  σχολια  στο θέμα Αστεριδας

Η ΟΜΑΔΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΟΡΟΥ,,ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ! ΚΑΙ ΜΕΤΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ ,,ΞΑΝΑ ΕΝΑ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ

ΜΑΚΑΡΙ  ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ  ,,ΚΑΙ  ΘΕΣΜΟ,, ΓΙΑ ΚΑΘΕ  ΜΕΓΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!!

ΜΕΓΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΝ ΠΟΡΟ ΜΕ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΑΠΟΛΛΩΝ.



Γιώργο, αν ψάξεις το αρχείο σου , στο τουρνουά που είχε διοργανωθεί το 1995-96 , την ομάδα μου την έλεγαν Απόλλων Πρόννων. Αλέξανδρος Διαμαντάτος Μίλτος Τζαμαρίας Γεράσιμος Σιμωτάς Γεώργιος Μανταλβάνος 

  1. Έχω κρατήσει τα πάντα (σκορ, ομάδες , πρόγραμμα, διπλώματα κ.α.).
    Α
  2. ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΣΕ ΥΛΙΚΟ,,ΣΤΕΙΛΕ ΜΟΥ ΤΟ,, ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΒΟΗΘΕΙΕς ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΣΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ!!
    ΣΙΓΟΥΡΑ Η ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΦΤΙΑΧΤΕΙ ΑΠΟ ΟΚΤΩΒΡΗ,, ΚΑΙ ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΠΑΡΑΚΙΝΗΘΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΙΔΙΑ, ή ΕΤΟΙΜΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΟΥΝ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ,, ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ. ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΙΣΦΟΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΩ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ ΟΠΟΤΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΒΡΑΒΕΙΩΝ , ΚΑΙ ΕΠΑΘΛΟΥ, ΟΠΩς ΚΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ,, ΜΠΑς ΚΑΙ ΚΑΘΙΕΡΩΘΕΙ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ
  3. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΓΙΝΕΙ  ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ  ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ  "ΠΟΡΟΤΡΟΠΑΙΟ 1995"  ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ
  4. 8 ΟΜΑΔΩΝ, ΚΑΙ  ΒΡΑΒΕΙΑ,ΣΕ ΠΡΩΤΟΥΣ ΣΚΟΡΕΡ, ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΙΚΤΗ, ΚΑΙ  ΚΑΤΑΤΑΞΗς ΟΜΑΔΩΝ!


Πρόγνωση καιρού για 01/11/2015


ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ                                                 

    ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ                                         

     ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ

         Δ.Α.Κ. ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ                   

    ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ – ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ                                                                                                                                                                                                               

                 
               ΘΕΜΑ: «ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ»
        
Με βαθιά θλίψη για τον ξαφνικό θάνατο του καλού μας φίλου και συναδέλφου, Γεωργίου Πολλάκη, συλλυπούμαστε τους οικείους του και καλούμε τα μέλη μας που συμμετέχουν στα πρωταθλήματα της Κεφαλονιάς να φέρουν μαύρο περιβραχιόνιο στους αγώνες του Σαββατοκύριακου 31/10 – 1/11 2015.
                                                     
                                                     Για τον Σ.Π.Π.Κ.Ι.
                                             Ο Πρόεδρος                                            
            
        

                                            Χ. Δάβουλος 

TO ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΟ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΠΟΡΟΥ

ΟΠΩς  ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ  ΣΤΗΝ  ΔΟΞΟΛΟΓΙΑ  ΤΗς  ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑς  ΕΟΡΤΗΣ , ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ  ΞΕΚΙΝΑΕΙ
ΤΟ  ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΟ   ΣΤΟ  ΚΤΗΡΙΟ  ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ



Στο κατηχητικό μαθαίνουν τα παιδιά να γνωρίζουν και να αγαπούν τον Θεό, αλλά και τον εαυτό τους, μέσα από μια συντροφιά με χαρακτήρα εκκλησιαστικό και ψυχαγωγικό.
Το Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015 και ώρα 3.30 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί στο Πνευματικό Κέντρο του Δημοτικού Καταστήματος Πόρου , ο αγιασμός για την έναρξη των νεανικών κατηχητικών συντροφιών της κατηχητικής περιόδου
2015 - 2016.
Θα περιμένουμε με αγάπη τα παιδιά και τους γονείς τους!
Αρχιμανδρίτης Νεκτάριος Καβίδας

Τα ερωτήματα και οι βεβαιότητες στο μυστήριο της Αμφίπολης

ΔΕΙΤΕ  ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ
του Γεράσιμου Γ. Γερολυμάτου
Ας γυρίσουμε όμως πίσω στο χρόνο. Το σχέδιο απεικονίζει το εσωτερικό του τάφου γεμάτο χώμα και με τα αντικείμενα μέσα, όπως θα πρέπει να ήταν πριν από την ανασκαφή. Θα ήταν πολύ χρήσιμο, φυσικά, αν γνωρίζαμε την ακριβή θέση και το ύψος στο οποίο βρέθηκαν μέσα στο χώμα, αλλά τουλάχιστον για αρκετά από αυτά γνωρίζουμε ότι βρίσκονταν επί του δαπέδου, όπως θα ήταν και το φυσιολογικό. Είναι βέβαιο, πάντως, πως η στάθμη του χώματος θα πρέπει να ήταν πολύ ψηλότερη μετά από την κατάχωση, αλλά σταδιακά το χώμα συμπιέστηκε από το βάρος του προς τα κάτω. Βλέποντας το σχέδιο μπορούμε για αρχή να διαλύσουμε ένα μύθο, να θέσουμε τρεις βασικές ερωτήσεις και να βρούμε τέσσερις βεβαιότητες....
ART ISSUES- Απόψεις και άρθρα για την Τέχνη και τον Πολιτισμό, την Φιλοσοφία και την Ιστορία, την Θρησκεία και την Επικαιρότητα
PERITEXNISOLOGOS.BLOGSPOT.COM|ΑΠΟ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ Γ. ΓΕΡΟΛΥΜΑΤΟΣ
Ο Λέοντας

Ο λέοντας είναι από μόνος του μια ιδιαίτερη περίπτωση. Στο ερώτημα, αν βρισκόταν στην κορυφή του λόφου, ή όχι, κι αν αποτελούσε το επιτάφιο σήμα της επίστεψης του τύμβου, έχω την γνώμη πως βρισκόταν επί του τύμβου. Όχι μόνο διότι έχουν βρεθεί τα ίχνη της θεμελίωσης του, αλλά και επειδή δεν θα ήταν καθόλου περίεργο, αφού ο λέων ήταν ένα γνωστό επιτάφιο σύμβολο της εποχής, προκειμένου να τιμηθεί ένας όχι συνηθισμένος νεκρός, ή νεκροί, πόσο μάλλον όταν αξιώθηκε ενός τέτοιου μεγαλειώδους τάφου. Το επίγραμμα του Σιδωνίου Αντιπάτρου «Ειπέ, λέων, φθιμένοιο τίνος τάφον αμφιβέβηκας, βουφάγε; Τις τας σας άξιος ην αρετάς;», το οποίο εσφαλμένα αποδίδεται στον λέοντα της Αμφίπολης, μας δίνει ωστόσο την πληροφόρηση για τη διαχρονική χρήση του λέοντα ως κατεξοχήν ταφικού συμβόλου.

ΝΕΑ ΠΑΤΡΑΣ

«ΝΤΟΥ» Πελετίδη στο λιμάνι! Πεζοδρομεί το τμήμα Γούναρη – Αγ. Νικολάου



20151026_152431
Ο Πελετίδης «κατακτά» την ζώνη από τη Γούναρη μέχρι την Αγίου Νικολάου!
Η κόντρα με το Υπουργείο Ναυτιλίας και το ΤΑΙΠΕΔ εξελίσσεται σε πόλεμο

ΤΕΛΙΚΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΑΣΩΝΟΙ?

τα λογια ειναι περιτα

Έχουμε ακούσει από πολλούς να λένε ότι με τον Ανδρέα φάγαμε ψωμί, ότι έδωσε και έφαγε ο λαός...Πάμε να δούμε την πραγματική αλήθεια. ΕΓΓΡΑΦΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ!
IPLUS.GR|ΑΠΟ <A HREF="/INDEX.PHP/PROFILE-PAGE/GEORGE">GEORGE PANOUTSOPOULOS</A>




Σχόλια
Pan Kalliolias Έκανε τέτοιο πράγμα ο "Εθνάρχης" Μνήμη που την έχεις φίλε Γιώργο!!!!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ,, ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΕΙς ΗΡΘΑΝ ΤΑ ΕΝΦΙΑ, ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ
 ΚΑΠΟΥ ΣΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ Η ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ, ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΟ ΛΕΝΕ,, ΚΡΙΜΑ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΓΚΛΕΖΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ!
 ΚΑΙ Κωνσταντινος Χατζηγεωργιου

ΛΕΤΕ..????....ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ...!!!!!...ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ....ΗΤΑΝ... ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ...ΜΑΣΟΝΟΙ ....ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ.......ΤΟ ΞΕΡΑΜΕ...ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ...????
Με τον πιο επισημο τροπο επιβεβαιωσε την πρόσφατη μυηση του στην τεκτονική οργανωση των Skull and Bones κατα το προσφατο ταξιδι του στη Νέα Υορκη
(λεπτομερειες για τη μυηση εδω) ο Αλέξης Τσίπρας.
Συγκεκριμένα στην επισκεψη του Ολαντ στη χώρα μας, την ωρα του εθ...
Δείτε περισσότερα

Eίναι μερικές αλήθειες που κάνουν την διαφορά.Είναι αλήθειες και μυστικά που αφορούν την Ελλάδα και τον κόσμο.
THESECRETREALTRUTH.BLOGSPOT.COM|ΑΠΟ THE SECRET REAL TRUTH

Welcome to Australia.

  S U P E R ! 
Should be posted up to the ceilings in every arrival section of the airport of the respective country...
or stamped into every passport when entering...
     https://scontent.fmel1-1.fna.fbcdn.net/hphotos-xtp1/v/t1.0-9/11870729_1037443596295887_8852168871164968329_n.jpg?oh=23187d84c8f291ccec223e59b37c86c4&oe=5674FC14
  Είσαστε στην Αυστραλία : Τρώμε χοιρινόΈχουμε Θρήσκευμα.Έχουμε νόμους.Οι κάτοικοι είναιοπλισμένοι.

Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2015

Σπάνια κοσμήματα από κεφαλλονίτικο πυριτόλιθο


Στο πρόσφατο τεύχος του περιοδικού Gems & Jewellery που δημοσιεύεται στο Λονδίνο από το Γεμμολογικό Σύλλογο της Μεγάλης Βρετανίας και διανέμεται σε…
KEFALONIAPHOTO.COM