Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2015

Αυτή η πορεία θα έχει αίσιο τέλος

Την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου με το κλείσιμο της χρονιάς, παρέθεσε σήμερα το μεσημέρι η Βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης, Αφροδίτη Θεοπεφτάτου.
«Αυτή η πορεία θα έχει αίσιο τέλος»
Ρεπορτάζ: Γιώργος Χαλαβαζής

Στην συνέντευξη το παρών έδωσε και μίλησε ο Σπύρος Παγώνης μέλος της Νομαρχιακής του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ η βουλευτής έκανε έναν απολογισμό του 2015 και παράλληλα αναφέρθηκε στις προοπτικές που φέρνει μαζί του το 2016.
Από την πλευρά του ο Σπύρος Παγώνης, τόνισε πως «Μετά την κρίση στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ, έγινε μία οργανωτική ανασυγκρότηση. Εχει φτιαχτεί μία προσωρινή Νομαρχιακή Επιτροπή και τον Μάρτιο, με την εκλογή των νέων οργάνων θα γίνει μόνιμη». Παράλληλα ανέφερε πως «Δεν έχει τελειώσει ούτε η υπόθεση ΣΥΡΙΖΑ, ούτε η υπόθεση Αριστερά στην Ελλάδα και την Ευρώπη. Ο ΣΥΡΙΖΑ έβαλε τον «σπόρο» για να ξανακινηθεί κάτι στην Ευρώπη. Αυτή η πορεία θα έχει αίσιο τέλος. Σε 3 χρόνια θα έχουμε ξεμπλέξει από αυτές τις πολιτικές».
Η βουλευτής Κεφαλονιάς, αφού μίλησε για την νέα της θέση που είναι ως Γραμματέας στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ την οποία χαρακτήρισε θέση τιμής και ευθύνης έκανε εν συνεχεία έναν σύντομο απολογισμό. «Το 2015 είχαμε τρεις εκλογικές αναμετρήσεις και στις τρεις επικυρώθηκαν οι θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ από τον Ελληνικό λαό. Πρώτη μας προτεραιότητα είναι η ανθρωπιστική κρίση, ωστόσο μέσα από εκβιασμούς καταφέραμε να αναδείξουμε το ελληνικό πρόβλημα. Τώρα προέχει η αντιμετώπιση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η ελληνική κοινωνία. Η διαφορά μας με τα προηγούμενα μνημονιακά κόμματα, είναι ότι έχουμε κληθεί να δώσουμε μία άλλη προοπτική μέσω του αναπτυξιακού προγράμματος».
Η κα Θεοπεφτάτου τόνισε επίσης, πως ένα από τα βασικά ζητήματα που έθεσε αναφορικά με την Κεφαλονιά, ήταν οι δράσεις για την αντιμετώπιση των σεισμοπλήκτων, αλλά και για την "ισότητα σε θέματα Υγείας και Παιδείας που πρέπει να προκύψει για τα νησιά της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης».
Παρακάτω ακούστε ολόκληρη την συνέντευξη και τις ερωτήσεις που ετέθησαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου