Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2015

Α.Ο. ΕΡΥΣΣΟΥ - Α.Ο. ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΡΟΝΝΩΝ 5-2


                                                                 
Εύκολη νίκη για τους γηπεδούχους με 5-2
Μια καταπληκτική σήμερα Ερυσσος στα Μακρυώτικα και στα πλαίσια της 2ηςαγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας, έχοντας σε εξαιρετική ημέρα τον Άρη Βαλσαμή, δεν είχε το παραμικρό πρόβλημα απέναντι στον Ηρακλή τον οποίο νίκησε τελικά με σκορ 5-2.
Η ομάδα της Β. Κεφαλονιάς ξεπερνώντας με τον καλύτερο τρόπο την βαριά ήττα του Ληξουριού από τον Εθνικό αλλά και τον τρόπο που πιστεύουν ότι ήρθε, έβαλε γερές βάσεις για τη συμμετοχή της στην τελική 4αδα.
Η ομάδα του Γ. Κατσαμπίρη ήταν καλύτερη, «καθάρισε», στο πρώτο εικοσάλεπτο που πέτυχε τα τρία από τα πέντε της γκολ, το παιχνίδι και η νίκη της ήταν δίκαιη και καθαρή.
Ο Ηρακλής προσπάθησε όμως έγιναν πολλά λάθη στον αγωνιστικό χώρο με αποτέλεσμα η ήττα να έρθει φυσιολογικά.
Τα γκολ του αγώνα
Μόλις στο 5’ οι γηπεδούχοι θα πάρουν «κεφάλι» στο σκορ 1-0 όταν ο Παπαδημητράτος μετά το κόρνερ θα εκμεταλλευθεί την αμυντική σύγχυση και από κοντά με πλασέ θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Καμπανού.
Ο καλύτερος παίκτης του αγώνα Αρ. Βαλσαμής θα είναι ο σκόρερ του 2-0ύστερα από ωραία ατομική προσπάθεια και διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή και στην απέναντι γωνία της εστίας των φιλοξενούμενων, αφού πρώτα η μπάλα βρήκε το δοκάρι καταλήγοντας στα δίχτυα.
Ο ίδιος ποδοσφαιριστής στο 20’ θα είναι ο σκόρερ για το 3-0 της ομάδας του. 
Συγκεκριμένα ο Αρώνης εκτελεί ένα φάουλ από αριστερά με τον επιθετικό των γηπεδούχων να πετάγεται και με κεφαλιά να στέλνει για τρίτη φορά την μπάλα στα δίχτυα του Καμπανού.
Οι φιλοξενούμενοι θα μειώσουν το σκορ σε 3-1στο 40’ όταν μετά το σουτ του Στάβερη η μπάλα θα κοντράρει στο σώμα του Γιαννάτου, θα στρωθεί στον Δ. Καμπίτση ο οποίος εύκολα με πλασέ από κοντά, θα την στείλει στην άδεια εστία του Σιμάτου.
Με αυτό το σκορ θα ολοκληρωθεί το πρώτο μισό του αγώνα.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι μπήκαν και πάλι δυνατά και στο 54’ ο Παπαδημητράτος με καταπληκτική ψηλοκρεμαστή πάσα θα βρει τον Καράβελα στην γωνία της μεγάλης περιοχής και αριστερά, ο «μικρός», αφού σκάσει η μπάλα στο χώμα,  θα πιάσει ένα δυνατό ευθύβολο σουτ με την μπάλα να καρφώνεται στο απέναντι «Γ» της εστίας του Κρητικού για το4-1!
Στο 74’ ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων Α. Σιμάτος με ένα «μεγάλο» βολέ θα φέρει τον Γ. Παππά στην αντίπαλη περιοχή που με έναν πανομοιότυπο τρόπο με την προηγούμενη φάση θα πετύχει ένα ακόμη καταπληκτικό τέρμα ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 5-1.
Τέλος στο 90+1’ ο Δ. Καμπίτσης θα σπρωχτεί μέσα στην περιοχή των γηπεδούχων από τον G.Tavani και τον διαιτητή κ. Δ. Βασιλόπουλο να υποδεικνύει το πέναλτι.
Την εκτέλεση ανέλαβε ο Κυρ. Στάβερης ο οποίος, παρά την προσπάθεια του Σιμάτου ευστοχεί  και γράφει το τελικό 5-2.
Διαιτητής ο κ. Δ. Βασιλόπουλος με βοηθούς τους κ.κ. Σπ. Χρηστάτος και Π. Τούρλος.
Οι συνθέσεις
Έρυσσος:(Γ. Κατσαμπίρης), Σιμάτος, Βασιλάτος, Γιαννάτος, Tavani G., Ζαμπέλης Απ., Βαλσαμής (69’ λ.τ. Νικολετάτος), Καράβελας, Παπαδημητράτος, Μαζαρακιώτης (58’ Ν. Πατρίκιος), Αρώνης (58’ Παππάς), Διακάτος.
Ηρακλής:(Γ. Γιαννάκης), Καμπανός (46’ Κρητικός), Διαμαντάτος Στ., Ραπάι, Ρασσιάς Γ., Δημητράτος Ε., Κάραλης (Διαμαντάτος Ευτ.), Ρασσιάς Σπ., Καμπίτσης, Στάβερης Κυρ., Τότολος, Γαβριελάτος (Κότσιφας).
ΠΗΓΗ  ΦΥΣΙΚΑ  Η ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ
ΕΝΩ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΑΓΩΝΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ  ,,ΕΝΩ ΑΥΡΙΟ ΣΤΑ  ΤΖΑΝΝΑΤΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΡΟΝΝΟΙ ΜΕ ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

α/α
Ομάδα
Αγώνες
Τέρματα
Βαθμοί
1.
Α.Ο. ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
1
5 - 1
3
-.
Α.Σ. ΟΜΑΛΑ
2
3 - 2
3
3.
Π.Α.Ο. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
2
3 - 2
4
-.
Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ
1
1 - 1
1
5.
Α.Ο. ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΡΟΝΝΩΝ
2
2 -7
0
-.
Α.Ο. ΕΡΥΣΣΟΥ
2
6 - 7
3

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου