Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015

«ΒΟΜΒΑ» ΣΤ. ΚΟΝΤΟΝΗ: «Να παραδώσουν τις έδρες, όσοι Bουλευτές ΣΥΡΙΖΑ διαφωνήσουν στο Aσφαλιστικό»

kontonis_vouli-795x485
Να παραδώσουν τις έδρες τους καλεί όσους Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, που ενδεχομένως διαφωνήσουν με τη λύση που θα δοθεί στο ασφαλιστικό, ο Σταύρος Κοντονής.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού τονίζει πως όσοι κατέβηκαν στις εκλογές του Σεπτεμβρίου με τον ΣΥΡΙΖΑ, ήξεραν… τι τους περιμένει αλλά και τις δυνατότητες των λύσεων που θα μπορούσαν να δοθούν.
“Θεωρώ ότι αυτό είναι καθήκον και υποχρέωση. Διότι όσοι πολιτευτήκαμε με τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ γνωρίζαμε τα προβλήματα, οι δυνατότητες λύσεων ήταν προεκλογικά γνωστές” τονίζει ο κ. Κοντονής σε συνέντευξή του στη Real News.
Από την άλλη μεριά, απορρίπτει το ενδεχόμενο οικουμενικής κυβέρνησης, λέγοντας ότι η κυβέρνηση έχει κατ” επανάληψη δηλώσει ότι στα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει η κοινωνία χρειάζεται ειλικρινής διάλογος.
Επιπρόσθετα, αναφορικά με τις προοπτικές που θα μπορούσε να έχει κάτι τέτοιο επισημαίνει πως “Αν προκύψουν συναινέσεις στα θέματα που θα τεθούν, θα είναι ευχάριστο. Αλλά να μετουσιωθεί ένας διάλογος για τα κρίσιμα θέματα της ελληνικής κοινωνίας σε οικουμενική κυβέρνηση είναι κάτι που έχει αποκλείσει η κυβέρνηση…”.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού στη συνέντευξη που παραχώρησε αναφέρθηκε και στα πρόσφατα επεισόδια στο ντέρμπι της Λεωφόρου, για τα οποία υπογραμμίζει ότι θα ασκήσει τα δικαιώματα που του παρέχει ο νόμος για επιπρόσθετα μέτρα, ενώ αποκαλύπτει ότι έως το τέλος του έτους η Αστυνομία δεν θα φυλάσσει τους αγωνιστικούς χώρους.
ΠΗΓΗ: ETHNOS.GR KAΙ  ΗΜΕΡΑ  ΤΣΙ  ΖΑΚΥΝΘΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου