Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2015

Αναμνηστική μετά την παρελαση 28/10/2015 σε Αργυρουπολη

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


            Η Φιλαρμονική Σάμης της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. ¨Θέμος Αμούργης¨, υπό την Διεύθυνση του μαέστρου Γεράσιμου Γεωργόπουλου, λάμπρυνε με την παρουσία της τις εορταστικές εκδηλώσεις για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940, προσκεκλημένη του συμπατριώτη μας Δημάρχου Ελληνικού-Αργυρούπολης κ. Κωνσταντάτου Γιάννη.
            Η παρουσία της Φιλαρμονικής μας ήταν καταλυτική, παιάνισε  και κατά την κατάθεση στεφάνων και κατά την παρέλαση και καταχειροκροτήθηκε από όλους τους παρευρισκόμενους και από τους Κεφαλλονίτες των Αθηνών, με ενθουσιασμό.
           O Δήμος Κεφαλλονιάς και η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Κεφαλλονιάς, εκπροσωπήθηκε από τον Πρόεδρο της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ., κ. Άγγελο Δ. Κωνσταντάκη, ο οποίος έγινε αποδέκτης των ευχαριστιών της Δημοτικής αρχής καθώς και των δημοτών του Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης.
          Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Κεφαλλονιάς, ευχαριστεί για την άψογη φιλοξενία της Φιλαρμονικής μας και δεσμεύεται ότι θα υπάρξουν και άλλες συνεργασίες με το Δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης, στον πολιτιστικό και τον αθλητικό τομέα.
         

                                                                                                   Εκ του Γραφείο τύπου
                                                                                                         της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ.
                                                                                                
 
 Φιλαρμονική Σάμης 'Θέμος Αμούργης' και 20 ακόμη στην τοποθεσία Δήμος Ελληνικού Αργυρούπολης - Municipality of Hellinikon Argyroupolis



Το θερμό χειροκρότημα κέρδισε, όπως ήταν αναμενόμενο, η Φιλαρμονική Μπάντα Σάμης «Θέμος Αμούργης» και ο μαέστρος της Γεράσιμος Γεωργόπουλος.
E-KEFALONIA.NET

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου