Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015

ΟΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΑΝΕΛΑΒΑΝ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΡΙΨΗ ΤΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΥΣ. ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΕΚΡΗΞΗΣ !!! [ 2 video ]


Με ανάρτησή του στο Twitter, το Ισλαμικό Κράτος στην Αίγυπτο υποστηρίζει ότι κατέρριψε το ρωσικό αεροσκάφος που κατέπεσε σήμερα στη χερσόνησο του Σινά, λίγα λεπτά μετά την απογείωσή του από το αεροδρόμιο του Σαρμ ελ Σέιχ.
"Οι στρατιώτες του Χαλιφάτου πέτυχαν να.........http://patrinaki.blogspot.com
KAI
Οι αιγυπτιακές αρχές εντόπισαν το μαύρο κουτί του ρωσικού αεροσκάφους που συνετρίβη σήμερα στην χερσόνησο του Σινά, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν οι 224 επιβαίνοντες, ανακοίνωσε το γραφείο του πρωθυπουργού Σερίφ Ισμαήλ σε ένα δελτίο τύπου.
Το μαύρο κουτί θα εξεταστεί και τα στοιχεία που περιέχει θα αναλυθούν από εμπειρογνώμονες, επισήμανε το πρωθυπουργικό γραφείο, που διευκρίνισε επιπλέον ότι ο στρατός έχει μέχρι στιγμής «μεταφέρει 129 σορούς» στο νεκροτομείο του Καΐρου και σε διάφορα άλλα νοσοκομεία.
Εν τω μεταξύ, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κυκλοφορούν οι πρώτες φωτογραφίες από το σημείο της συντριβής, ωστόσο η γνησιότητά τους δεν έχει επιβεβαιωθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου