Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2015

ΓΝΩΣΗΣ ΠΑΝΟΡΑΜΑ!!,, ΦΥΛΑΤΕ ΣΠΟΡΟΥς!

Γνώσης ΠανόραμαΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ

ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΗΜΕΡΑ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΙΛΕΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΒΟΗΘΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ ΑΦΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ
ΣΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΓΝΩΣΗ ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΑΓΩΝΙΖΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ 2009 ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΥΣ ΣΠΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΣΥΜΕΤΕΧΕΙ ΕΝΕΡΓΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΔΟΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΑΤΗΡΙΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ

Ιδρύεται Αστυνομία Τροφιμων

Για να συλλαμβάνονται όσοι
καλλιεργούν
στους κήπους τους
Η Monsanto κατασκευάζει τους γενετικά τροποποιημένους σπόρους που όταν συνδυάζονται με τοξικά φυτοφάρμακα , δημιουργούν τις καταστροφικές « μονοκαλλιέργειες » - μια ενιαία μονάδα - που θα καλύπτουν όλο τον πλανήτη μας . Τώρα σχεδιάζουν να χτίσουν ένα από τα μεγαλύτερα στον κόσμο εργοστάσια της για σπόρους στις Μαλβίνες .



Η Αργεντινέζα Σοφία Gatica και οι γυναίκες και τοπικοί γείτονες έχουν μιλήσει για τα βλαβερά τροποποιημένα λαχανικά. , Η Σοφία Gatica έχει λάβει απειλές για τη ζωή της και έναν άγριο ξυλοδαρμό . Η απειλή είναι επείγον - ας σταθουμε μαζί τους και να σταματήσουν τα βλαβερά φυτά .

Σοφία Gatica είναι μια Αργεντινέζα περιβαλλοντολόγος. Τιμήθηκε με το Βραβείο Περιβαλλοντικής Goldman το 2012, για τον αγώνα της ενάντια στη χρήση των τοξικών φυτοφαρμάκων που χρησιμοποιούνται στη γεωργία στην Αργεντινή, ιδίως παραγόντων που περιέχουν glyphosate και endosulfan . [1] Τον Νοέμβριο του 2013 ήταν απειλούσαν με θάνατο με την απειλή όπλου και ξυλοκοπήθηκε άγρια από αγνώστους άνδρες για την διαμαρτυρία της για να κλείσουν το εργοστάσιο της Μοσάντο. Η Monsanto αρνήθηκε την ευθύνη.

ΣΟΦΙΑ Gatica και η ομάδα της , ανησυχούν για τους κινδύνους για την υγεία από αυτά τα φυτά . Οί διαμαρτυρίες της Σοφίας , υποστηρίζεται από σχεδόν το 70% των κατοίκων της περιοχής . Έχουμε μαζί μας ένα εκατομμύριο ανθρώπους στις Μαλβίδες στις επόμενες 3 ημέρες, μπορούμε να αυξήσουμε το προφίλ του θέματος σε τοπικά μέσα ενημέρωσης , διαθέτουν την αναφορά σε μια διαφημιστική καμπάνια , που λέει σπρώξτε την αντιλαϊκή πρόεδρος της Αργεντινής για να κλείσει το εργοστάσιο .Η mosanto απειλεί ότι πρέπει να επανέλθει η λειτουργία του εργοστασίου και να επαναφέρουν την εξάπλωση των τοξικών γεωργίας της Monsanto :
Σοφία και οι άνθρωποι στις Μαλβίδες βρίσκονται μπροστά από μπουλντόζες για να εμποδίσει την κατασκευή του εργοστασίου . Αν μπορούμε να ενισχύσουμε τη διαμαρτυρία τους - μπορούμε να τους βοηθήσουμε να κερδίσουν .Η Πρόεδρος Kirchner αντιμετωπίζει ένα κύμα αντιδημοτικότητας τώρα , ο λαός της και δεν μπορεί να αντέξει να βλέπει ότι επιλέγει τα κέρδη της Monsanto κατά του ίδιου του λαού της .

Το μεγάλη - μονάδα της Μosanto θα χρησιμοποιεί τοξικές χημικές ουσίες για να κατασκευάσει τους σπόρους , το οποίο ακούγεται παράξενο επειδή οι σπόροι υποτίθεται….. ότι προέρχονται από φυτά σωστά; Όχι στον τρομακτικό νέο κόσμο της Monsanto , όπου τα φυτά έχουν γενετικά σχεδιαστεί ώστε να είναι στείρα ., και οι αγρότες δεν μπορούν να κρατήσουν σπόρους αλλά κάθε χρόνο θα πρέπει να τα αγοράζουν από την Μosanto
Η διαβόητη εταιρεία επεκτείνει την εξουσία της σε όλη την υδρόγειο .

ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΤΗΣ ΜΟΣΑΝΤΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου