Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Παρασκευή 28 Αυγούστου 2015

Χιόνη και Φωκάς στο Αχελώος TV





Η Αντιπρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Κεφαλλήνων-Ιθακησίων, Αγγελική Χιόνη και η βράβευση του Διεθνούς φήμης Ακαδημαϊκού, Αθανασίου Φωκά στην τηλεόραση του Αχελώου.
Την Αντιπρόεδρο της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Κεφαλλήνων-Ιθακησίων, Αγγελική Χιόνη, έχει προσκεκλημένη στην τηλεόραση του Αχελώου και στην εκπομπή «Ανοιχτές Σελίδες» την Παρασκευή 28 Αυγούστου στις 22:15 ο Αχιλλέας Παπαδιονυσίου. 


Η κα Χιόνη μιλάει για  τα παιδικά της χρόνια, τους  γονείς της, τον τόπο καταγωγής της, πώς πήγε στην Αμερική, ποιες οι πρώτες εντυπώσεις της όταν έφθασε στην Αμερική, τι είναι η Ελλάδα και τι η Κεφαλονιά για την ίδια, πότε και από ποιόν ή ποιους ιδρύθηκε η Παγκόσμια Ομοσπονδία Κεφαλλήνων-Ιθακησίων, ποίοι οι σκοποί και οι στόχοι της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας, πόσο έχουν καταφέρει να κρατήσουν οι νεώτερες γενιές την Εθνικοπολιτιστική τους παράδοση, πόσο προετοιμασμένες είναι οι νεώτερες γενιές να αναλάβουν τα ηνία της Ομοσπονδίας και να συνεχίσουν το σημαντικό έργο, για την απονομή του Οδύσσειου βραβείου και για μέχρι τώρα βραβευθέντες, για το φετινό συνέδριο και άλλα πολλά. Επίσης θα προβληθεί η βράβευση του Διεθνούς φήμης Ακαδημαϊκού και καθηγητή στο Πανεπιστήμιο CEMBRADGE, Αθανασίου Φωκά και η ομιλία του για τον Μακαριστό Μητροπολίτη Κεφαλονιάς και αδελφό του Γεράσιμο Φωκά που ήταν αφιερωμένο το φετινό Συνέδριο. Διαδυκτιακά www.acheloostv.gr. Η εκπομπή θα προβληθεί και την Κυριακή 30 Αυγούστου στις 21:00 από την τηλεόραση της Σύρου.

Αχιλλέας Παπαδιονυσίου

Δημοσιογράφος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου