Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Πέμπτη 30 Ιουλίου 2015

ΠΡΟΤΑΣΗ ΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ - Aπο ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΝΩΜΕΝΗ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ

φωτο  
ΠΡΟΤΑΣΗ ΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ
Αργοστόλι, 30/07/2015
Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΝΩΜΕΝΗ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ, συνεπής στις προεκλογικές της δεσμεύσεις, καλεί τον Αναπληρωτή Υπουργό Ναυτιλίας κ. Θεόδωρο Δρίτσα να προβεί σε όλες εκείνες τις νόμιμες ενέργειες που απαιτούνται για την ΑΜΕΣΗ επαναλειτουργία της ακτοπλοϊκής γραμμής ΙΘΑΚΗ-ΣΑΜΗ-ΠΑΤΡΑ.
Ζητάμε μια ρεαλιστική λύση του χρόνιου αυτού προβλήματος, το οποίο έχει να κάνει με την  οικονομική επιβίωση της Κεφαλονιάς & της Ιθάκης, με τις ακόλουθες παραμέτρους:
1.      Το Υπουργείο Ναυτιλίας να προβεί στις αναληφθείσες δεσμεύσεις για την χειμερινή επιβίωση της γραμμής.
2.      Η ανάδοχος ναυτιλιακή εταιρεία να συνεχίσει τα δρομολόγια της και τους χειμερινούς μήνες, προσαρμόζοντας τα δρομολόγια του πλοίου σύμφωνα με τις υπάρχουσες ανάγκες και όχι λιγότερα από τρία την εβδομάδα.
3.      Οι τοπικοί φορείς λιμένων να παράσχουν έκπτωση στα τιμολόγια τους στο πλοίο που θα εκτελεί το συγκεκριμένο δρομολόγιο.


Διαμηνύουμε προς κάθε κατεύθυνση ότι την παράταξή μας δεν την αφορούν κανενός είδους εφοπλιστικά συμφέροντα, ούτε ανταγωνισμοί ανάμεσα σε πλοιοκτήτες. Λειτουργούμε με αποκλειστικό γνώμονα το συμφέρον της κοινωνίας των  νησιών μας.

Καλούμε όλους τους θεσμικούς φορείς να παραμερίσουν μικροαντιθέσεις και μικροπολιτικές σκοπιμότητες και να συνεργαστούν στη βάση και στην λογική της ανάπτυξης του τόπου μας για ένα καλύτερο αύριο.  

Από το Γραφείο Τύπου
της
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΝΩΜΕΝΗ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου