Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τετάρτη 29 Ιουλίου 2015

Τ. ΚΑΒΑΛΛΙΕΡΑΤΟΣ Μια συνέντευξη τύπου, θα έδινε απαντήσεις κ. Περιφερειάρχη

 
                                                                            
 
 Μια συνέντευξη τύπου, θα έδινε απαντήσεις και ίσως έλυνε παρεξηγήσεις.
http://lh5.ggpht.com/-2jqJsC-T51Y/UpHR3YiaCxI/AAAAAAAAqbE/7CJIYYM366Y/qjvidt0r%25255B6%25255D.jpg?imgmax=800
Το τελευταίο χρονικό διάστημα, ύστερα από το θέμα που προέκυψε με την επαναδρομολόγηση πλοίου στην γραμμή Ιθάκη – Σάμη – Πάτρα, δημιουργήθηκε σοβαρό ζήτημα, με τις επιστολές που απέστειλαν προς τον Αν. ΥΕΝ κ. Δρίτσα, ο Π.Ι.Ν. κ. Θ. Γαλλιατσάτος και ο Δήμαρχος Κεφαλονιάς κ. Παρίσης.
Σε ό,τι αφορά στον κ. Γαλιατσάτο, η επιστολή του που δόθηκε στην δημοσιότητα ( και από τον ίδιο ), δεν έδωσε πιστικές απαντήσεις και στον λαό της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης, αλλά και σε μεγάλη μερίδα δημοσιογράφων του νησιού, για το αν πραγματικά θέλει την επαναδρομολόγηση της γραμμής και πως θα μπορούσε αυτή να γίνει, στις ιδιαίτερα δύσκολες εποχές για την οικονομία της χώρας που διανύουμε.

Επειδή όμως το θέμα είναι μείζονος κοινωνικής και οικονομικής σημασίας, για τους κατοίκους των νησιών μας, αλλά και για τους επισκέπτες αυτών, νομίζουμε πως «επιβάλλεται», από τη μεριά του κ. Γαλιατσάτου, άμεσα να δοθεί συνέντευξη τύπου στην Κεφαλονιά, που θα ξεκαθαρίσει, προθέσεις, απορίες και αμφισβητήσεις, απ’ όλες τις πλευρές!
Δεν γίνεται για ένα τέτοιο θέμα, η κουβέντα να γίνεται με ανταλλαγή επιστολών, δημοσιευμάτων… και απειλών! Απειλών που είμαστε σίγουροι, πως ο κ. Γαλιατσάτος, εν βρασμό ψυχής απεύθυνε προς μερίδα δημοσιογράφων του νησιού! Γνωρίζοντας πολλά χρόνια τον κ. Γαλλιατσάτο και έχοντας μαζί του μια μακρά κοινή πολιτική πορεία, θεωρούμε πως δεν συνάδουν στο ήθος του και στην ιδεολογία του, τέτοιου είδους απειλές!

Θεωρώντας λοιπόν, πως όντως εν βρασμό ψυχής και κάτω από την πίεση των γεγονότων γράφτηκε πως δημοσιογράφοι, « θα καλεστούν να λογοδοτήσουν»!!! Θέλουμε να να πιστεύουμε πως ο κ. Γαλλιατσάτος, άμεσα θα ανακαλέσει αυτή του την απειλή και πως θα αποδεχτεί την πρότασή μας για μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης για το θέμα που προαναφέραμε.
Τάσος Καβαλλιεράτος.

 http://vlahatasamis.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου