Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τετάρτη 29 Ιουλίου 2015

Κυριακή και Δευτέρα, 2 & 3 Αυγούστου Το μεγαλύτερο μουσικό γεγονός στο νησί.




Έτσι σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς που ζούμε, είπαμε και εμείς να δώσουμε μια ευχάριστη νότα σε αυτήν την δύσκολη συγκυρία που διανύουμε όλοι.
Ο Μουσικός Ραδιοφωνικός Σταθμός Palmos983 με την υποστήριξη του Πολιτιστικού Συλλόγου «ο Βάλσαμος»,και της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Κεφαλονιάς-Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει την διοργάνωση του μεγαλύτερου μουσικού γεγονότος του καλοκαιριού που έγινε ποτέ στην ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ!
Hμουσική εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή και Δευτέρα, 2 & 3 Αυγούστου στο ιστορικό χώρο των 40 πηγαδιών στα Ομαλά, με τη συμμετοχή 23 Ελλήνων τραγουδιστών, καθώς και 6 μοναδικών μουσικών Djs, σε μια πραγματική γιορτή της Ελληνικής Μουσικής.
Για πρώτη φορά στην Κεφαλονιά το μεγαλύτερο μουσικό γεγονός !!
Οι καλλιτέχνες και οι djs που θα συμμετάσχουν στο μουσικό διήμερο είναι :
Θάνος Καλίρης, Naya, Στέφανος Δημοσθένους, Χριστίνα Κολέτσα, Δασκαλάκης Γιώργος, Nigma (Group), Μύρτος Αλέξανδρος, Ζωή Χρήστου, Βαγγέλης Τσα-κνάκης, Αντώνης Σιγανός, Γιώργος Μάης,Κings (Group) Νάκα Κατερίνα, Βασιλική Νταντά, Γιώργος Χρήστου Βασίλης Δήμας, Τηλέμαχος Ζέης, Δημήτρης Καραδήμος, Άγγελος Ανδρεάτος, Θανάσης Βασιλάκος.

DJs :Kambi, TeoTzimas, Valentino, Lindo, Alex Gunaridis, Πεπονής Μαρίνος
Λίγα λόγια για την εκδήλωση
Η εκδήλωση θα ξεκινάει κάθε μέρα στις 19.00 το απόγευμα.Στον χώρο θα υπάρχουν τρία (3) διαφορετικά stages, και θα περιλαμβάνει ένα πρόγραμμα που θα διαρκεί περίπου 9 με 10 ώρες.
Οι βραδιές θα ξεκινούν μουσικά από τους Djs, κατόπιν θα γίνεται η εναλλαγή στους pop τραγουδιστές και η βραδιά θα κλείνει με λαϊκό τραγούδι.
Διατίθενται 2 ειδών εισιτήρια. Το ένα στην προπώληση, με αξία εισιτηρίου 12 ευρώ και το άλλο στα ταμείο εισόδου στο χώρο της εκδήλωσης με αξία 15 ευρώ. Εάν κά




ποιος επιθυμεί να αγοράσει εισιτήρια και για τις 2 ημέρες στην προπώληση, η αξία είναι 22 ευρώ ενώ στα ταμείο εισόδου είναι 25 ευρώ
Η προπώληση θα γίνεται από όλα τα περίπτερα Αργοστολίου για το Αργοστόλι, ενώ για το Ληξούρι η προπώληση θα γίνεται από το ζαχαροπλαστείο “Μαυροειδής”
Τα παιδιά έως 12 ετών δεν πληρώνουν εισιτήριο.Απαραίτητη προϋπόθεση βέβαια, είναι να συνοδεύονται από έναν ενήλικο
Με το εισιτήριο υπάρχει η δυνατότητα της απεριόριστης κατανάλωσης κρασιού δωρεάν, καθ’ όλη την διάρκεια της εκδήλωσης. Εκτός από κρασί, θα διατίθενται επίσης και άλλα προϊόντα, τα οποία όμως δεν θα συνδέονται με το εισιτήριο. Μέσα στο χώρο της εκδήλωσης θα λειτουργούν 2 μεγάλα barsαπό τα οποία θα υπάρχει η δυνατότητα αγοράς και κατανάλωσης έξτρα προϊόντων,
Θα υπάρχουν διαθέσιμα δρομολόγια μέσω των ΚΤΕΛ Κεφαλονιάς για την μεταφορά του κοινού στον τόπο διεξαγωγής της εκδήλωσης από Αργοστόλι και από Ληξούρι, καθώς επίσης θα υπάρχουν και δρομολόγια επιστροφής.
Εντός του χώρου της εκδήλωσης θα υπάρχει ειδικός χώρος ως σταθμός Πρώτων Βοηθειών με την επίβλεψη εξειδικευμένων γιατρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου