Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

Νέο σχέδιο συμφωνίας για την Ελλάδα!

 – Αποκλειστικές πληροφορίες: “Βγάζουν” το ΔΝΤ από την Ευρώπη – Ελπίδες για λύση έως τα μεσάνυχτα

- Όργιο συσκέψεων σε Αθήνα και Βρυξέλλες για να βρεθεί λύση μέχρι τα μεσάνυχτα που λήγει το πρόγραμμα
Νέο σχέδιο συμφωνίας για την Ελλάδα! – Αποκλειστικές πληροφορίες: “Βγάζουν” το ΔΝΤ από την Ευρώπη – Ελπίδες για λύση έως τα μεσάνυχτα

- Κινητικότητα και από πολλά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ
- Καλούν τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα να αποδεχθεί την τελευταία πρόταση Γιούνκερ και να κλείσει η συμφωνία
- Αναβλήθηκε το briefing αλλά και οι συναντήσεις με τους κοινωνικούς εταίρους
- Πληροφορίες και για πρωτοβουλία εκ μέρους της κυβέρνησης!

 ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

newsit.gr KAI  INKEFALONIA

EΠΙΣΗΣ
ΕΚΡΗΞΗ Ν. ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ 
Μέχρι και ο ΝΙΚΟΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ αναγκάστηκε να ομολογήσει τι παίζεται με τη διαπραγμάτευση και τι ακριβώς επιδιώκουν Τρόικα Εσωτερικού & Εξωτερικού !!!
ΔΕΣ ΕΔΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ :

  • Gerasimos Valsamis Εκείνο που δεν καταλαβαίνω ΕΓΩ ο "ηλίθιος" είναι: 1. ΓΙΑΤΙ ΣΩΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΙΠΙΛΙΖΟΥΝ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ότι ένα ΟΧΙ ΕΛΛΗΝΩΝ σε ΥΦΕΣΙΑΚΑ ΜΕΤΡΑ που δεν οδηγούν ΠΟΥΘΕΝΑ παρά μόνο σε συνεχή ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ-ΕΘΝΙΚΗ ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ-ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΚΑΘΕ ΕΝΝΟΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ και ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ κλπ είναι ΕΞΟΔΟΣ από το Ευρό και επιστροφή στη δραχμή....2. Γιατί ο Ελληνικός Λαός είναι ΩΡΙΜΟΣ όταν ψηφίζει σε Εθνικές Εκλογές και ΑΝΩΡΙΜΟΣ να ψηφίσει ΟΧΙ για την ΠΙΣΤΗ σε ΙΔΑΝΙΚΑ πάνω από ΥΛΙΚΑ ανταλλάγματα του αργού θανάτου του! 3. ΓΝΩΡΙΣΑΜΕ, ΘΈΛΑΜΕ ΔΕ ΘΈΛΑΜΕ την ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΛΩΝ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΑΜΕ (ΘΈΛΑΜΕ ΔΕ ΘΕΛΑΜΕ) ΤΩΝ:. Αντρέα Παπ του...Μέγα Ισοπεδωτή των πάντων, Κωστή Μ. του ...υπεραιωνόβιου, Κωστή του....(σ)αβουριμ, Κωστή του...μπούλη, ΓΑΠ του κατεργάρη, και Αντωνάκη του... Αρχιερέα της Διαπλοκής (από τα γενοφάσκια του έδειξε το "ταλέντο" του αυτό το γκαβό παιδί)! Όλοι τους ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ ΦΡΟΝΤΙΖΑΝ ΚΑΙ ΕΧΥΝΑΝ ΠΟΤΑΜΟΥΣ ΙΔΡΩΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΨΙΣΤΟ ΑΥΤΟ ΣΚΟΠΟ! "Άμα έχεις τέτοιους φίλους, τι τους θέλεις τους εχθρούς:" Και 4. ο ΑΝΩΡΙΜΟΣ Ελληνικός Λαός αφού τους έστειλε όλους στα ΤΑΡΤΑΡΑ, ΕΠΈΛΕΞΕ τον ΑΛΕΞΗΣ...Πως διάολο ΤΩΡΑ ΞΑΦΝΙΚΑ ΚΑΙ ΈΓΙΝΕ ΑΝΩΡΙΜΟΣ ενώ όλα αυτά τα χρόνια ήταν ΩΡΙΜΟΣ και επέλεγε ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΕΣ!!!! Το άν και ο ΑΛΕΞΗΣ αποδειχθεί ο ΣΦΑΓΕΑΣ του Ελληνισμού, ΑΦΗΣΤΕ το ΛΑΟ να το επιλέξει. Αν τελικά είναι ένας ΑΝΩΡΙΜΟΣ Λαός, θα πάθει ότι ακριβώς του αξίζει να ΠΑΘΕΙ! Αν πάλι είναι ΩΡΙΜΟΣ Λαός και ΠΑΘΕΙ τη καταστροφή του, πάλι θα του ΑΞΙΖΕΙ να ΠΑΘΕΙ ότι ΠΑΘΕΙ, γιατί ψήφιζε με ΠΛΗΡΗ ΓΝΩΣΗ και ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου