Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

Ο Θεός είναι μαζί μας - ΠΑΝΟΣ ΚΟΥΝΑΔΗΣ

ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗ!!
Κανένα μα κανένα κράτος της ΕΕ πλέον δεν έχει αυτάρκεια των βασικών αγαθών επιβίωσης.
Τα τρόφιμα, το ρευμα ακόμα και το νερό μας παραδωθηκαν απο τα κοράκια που μας κυβερνούσαν τόσα χρόνια στους ιδιώτες. Οι λαοί είναι μεσα στην έρημο και βαδίζουν και δίπλα τους στέκει ένα κοράκι με ένα μπουκαλάκι νερό.
Η πρότασή του προς τον οδοιπόρο είναι μια και μοναδική, κοφτή και ξεκάθαρη. Εαν θές μια γουλιά νερό για να συνεχίσεις να βαδίζεις για ακόμα 2 ωρες περίπου θέλω να κάτσεις στα 4 για να σε (πάρω), μετά απο μερικές ώρες θα σου ζητήσω για την επόμενη γουλιά να κάνει το ίδιο η γυναίκα σου και μετά την κόρη σου. 

Αυτό το δικαίωμα τους το έδωσαν οι προδοτικές κυβερνήσεις οι οποίες εως τώρα μας ξεγελούσαν. Οι μάσκες όμως πλεον έχουν πέσει κι όποιος δεν μπορέι να δει το πρόσωπο πίσω απο αυτές σήμερα δεν του αξίζει να ζει.
Σε καμία περιπτωση τώρα λύση στο πρόβλημά μας δεν είναι αυτό που μας προτείνουν (το να κάτσουμε δλδ στα 4).
Η λύση είναι μια κι απλή. Του χυμάω, τον ξεσκίζω και του πέρνω το νερό απο τα χέρια και κατευθύνομαι ολοταχώς προς την κοντινότερη πηγη, εαν φτάσω την κάνω δικιά μου και την υπερασπίζομαι πάση θυσία. Όταν ξεδιψάσω και πάρω δυνάμεις κινούμαι προς νέες κατακτήσεις με μοναδικό σκοπο να πάρω πίσω όσα θεωρώ δικά μου.
Οι στιγμές που ζούμε αδέλφια μου είναι ιστορικές και κανείς απο εμάς δεν έχει το δικαίωμα ούτε καν να σκεφτεί το να παραδώσει στους μαφιόζους όλα όσα ονοίκουν στα παιδιά μας αρκεί και μόνο να πάρει μια γουλιά νεράκι (την τσεκουρεμένη σύνταξη του).
Είμαστε υπέυθυνοι (ως γενεά) και την κατάσταση που φτάσαμε και για να βρούμε την λύση ΤΩΡΑ.
Δεν πρέπει να μεταφέρουμε τις ευθύνες μας στα παιδιά μας.
Νομίζω πως ήρθε η ώρα να θυμηθούμε απο ποιους προγόνους καταγόμαστε.
Ο Θεός είναι μαζί μας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου