Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τετάρτη 1 Απριλίου 2015

ΝΑΥΑΓΙΟ ΣΤΟΝ ΠΟΡΟ

Το βαρύ φορτηγό -  , που ήταν λυμένο, παλινδρομεί εγκάρσια και συγκρούεται με δύναμη με τα πλευρικά τοιχώματα  επάνω στο νησάκι  του Πόρου , μέχρι που με ένα δυνατό χτύπημα σπάει τη μία από τις δύο μπουκαπόρτες, δημιουργώντας ένα ρήγμα 17 τ.μ. Τα νερά εισβάλουν ορμητικά .
 Το πλοίο βυθίζεται μέσα σε λίγα λεπτά . Πολλοί παγιδεύονται στις καμπίνες, μερικές δεκάδες πέφτουν στη θάλασσα.
Το σήμα κινδύνου κινητοποιεί πολεμικά και εμπορικά πλοία, αλλά φτάνουν αργοπορημένα στο σημείο του ναυαγίου, λόγω της θαλασσοταραχής. Γύρω στις 10 το βράδυ  μια «Ντακότα» με συγκυβερνήτη τον Τσίπρα  υπερίπταται του σημείου του ναυαγίου και εντοπίζει το μοιραίο φορτηγό -   να επιπλέει.
 Τα συνεργεία διάσωσης και τα πλοία που έσπευσαν στον τόπο του ναυαγίου χτενίζουν την ευρύτερη περιοχή και κατορθώνουν να περισυλλέξουν και  τους   47  και μάλιστα  ,επιζώντες.
Γύρω στις 12 τα μεσάνυκτα , όλη η Ελλάδα γνωρίζει  πια για το τραγικό συμβάν και δεκάδες άνθρωποι συρρέουν στα γραφεία της εταιρείας   για να μάθουν για την τύχη των αγαπημένων τους προσώπων.

Το χωριό μας γέμισε λοιπόν κόσμο, κάμερες , και  απέκτησε  το δικό του Ναυάγιο,, οπότε κάλλιστα θα συναγωνιστει αυτό της Ζακύνθου, με ακόμη περισσότερο ενδιαφέρον!!!!


1 σχόλιο:

  1. Έκτακτο:
    Από την Αστυνομική διεύθυνση υπάρχουν πληροφορίες ότι συνελήφθηκαν ως ύποπτοι για το λύσιμο των κάβων του πλοίου ένας ημεδαπός blogger ως ηθικός αυτουργός και ένας Ελληνοαμερικανός ως ο κυρίως δράστης και βρίσκονται παραδόξως μισολιπόθυμοι στο κρατητήριο από τα γέλια.
    Και του χρόνου σε όλους μας.
    Χουά χα χα χα χα χα χα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή