Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015

Το Red Star 1 στη γραμμή Μπρίντεζι Κεφαλονιά και τα άλλα νησιά του Ιονίου για το 2015..


ANAΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ   KEFALONIAPRESS

            για πρώτη φορά και στην Ιθάκη...!!!               






Firefox Screenshot 2015 02 24 T22 49 57 528 ZΠρίν από περίπου ένα μήνα σας είχαμε ανακοινώσει το πρόγραμμα των δρομολογίων από το λιμάνι του Μπάρι προς την Κεφαλονά και τη Ζάκυνθο για το φετινό καλοκαίρι τα οποία θα εκτελούνται από το επιβατηγό πλοίο "BARI" που ανήκει στην εταιρεία Ventouris Ferries(διαβάστε το σχετικό μας άρθρο εδώ ).
Πέρα όμως από το Μπάρι θα υπάρχουν δρομολόγια και από ένα άλλο ιταλικό λιμάνι τοΜπρίντεζι όπως συνέβει και την περσινή τουριστική περίοδο.
Ωστόσο τη γραμμή έχει αναλάβει μία άλλη ακτοπλοική εταιρεία και συγκεκριμένα η Red Star Ferries η οποία θα συνδέει το Μπρίντεζι με τους Παξούς , την Κεφαλονιά(Σάμη) , για πρώτη φορά την Ιθάκη(Πισαετός) και τέλος τη Ζάκυνθο.
Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει στις 26 Ιουλίου και θα ολοκληρωθεί στις 7 Σεπτεμβρίου όπου και θα πραγματοποιείτε ένα δρομολόγιο την εβδομάδα το οποίο θα αναχωρεί Δευτέρα απόγευμα από την Ιταλία και θα φτάνει στα νησιά την επόμενη ημέρα όπως και θα δείτε στους παρακάτω πίνακες.



Firefox Screenshot 2015 02 24 T23 04 07 707 Z 
Firefox Screenshot 2015 02 24 T23 03 27 168 Z


Το πλοίο που θα πραγματοποιεί τα δρομολόγια θα είναι το Red Star 1 το οποίο έχει χωρητικότητα 822 επιβατών και μπορεί να μεταφέρι έως 145 οχήματα.
Δεν ξέρουμε πόσο η υπάρξη ήδη μίας εταιρείας που θα εκτελεί δρομολόγια και προς το νησί μας θα επηρεάσει τις διεργασίες της Ένωσης Ξενοδόχων με την εταιρεία Grimaldi Lines η οποία τη φετινή περίοδο θα εκτελεί δρομολόγια από το Μπρίντεζι προς την Κέρκυρα ώστε να κατέβει  χαμηλότερα και να υπάρχει σύνδεση και με την Κεφαλονιά.
Θα δούμε στη συνέχεια αν θα υπάρξει κάποια εξέλιξη γύρω από το θέμα αυτό ωστόσο θα πρέπει να ευχηθούμε να μην υπάρχουν τα προβλήματα που είχαμε το 2014 με τις εταιρείες που πραγματοποιούσαν τα δρομολόγια και όλα να κυλήσουν ομαλά για όλα τα νησιά του Ιονίου.



ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ:CHRIS


http://www.ionianislands.it/images/redstar/redstar3.jpg

http://www.ionianislands.it/images/redstar/redstar2.jpg

http://www.ionianislands.it/images/redstar/redstar4.jpg

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου