Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2015

Ο ΑΓΩΝΑ TOY ΜΙΧΑΛΗ ΖΑΜΠΙΔΗ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ HARUN KINA ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤ1


IRON CHALLENGE
Ο ΑΓΩΝΑ TOY ΜΙΧΑΛΗ ΖΑΜΠΙΔΗ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ HARUN KINA ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤ1
ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 12 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 22:15
Ο Έλληνας Παγκόσμιος Πρωταθλητής Μιχάλης Ζαμπίδηςαγωνίζεται στο Κλειστό Γήπεδο Παλαιού Φαλήρου Tae Kwon Do, στην κορυφαία διοργάνωση kick boxing στην Ελλάδα, το Iron Challenge, αντιμετωπίζοντας τον Τούρκο πρωταθλητή Harun Kina σε έναν αγώνα που θα μεταδώσει ο ΑΝΤ1 την Πέμπτη 12 φεβρουαρίου στις 22:15!

Ο Μιχάλης Ζαμπίδης βάζει φωτιά στο ring του Κλειστού Γηπέδου Παλαιού Φαλήρου Tae Kwon Do, σε μια αναμέτρηση που κόβει την ανάσα. Ενάμιση χρόνο μετά την ήττα του στη Ρουμανία, ο Harun Kina προκαλεί τον Έλληνα Πρωταθλητή και διεκδικεί τη ζώνη για τον Παγκόσμιο Τίτλο της Super Kombat στην κατηγορία των 71 kg, που κατέχει ο Μιχάλης Ζαμπίδης, σε έναν αγώνα ρεβάνς μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας.
Ο αντίπαλος του Μιχάλη Ζαμπίδη, είναι ένας πολύ δυνατός αθλητής με ιδιαίτερη τεχνική, καθώς έχει ασχοληθεί με πολλές και διαφορετικές πολεμικές τέχνες εκτός του kick boxing όπως το karate (shotokan), το Thai Boxing και το MMA. Μάλιστα, είναι ο επίσημος sparring partner του μεγάλου Ολλανδού Πρωταθλητή Andy Souwer, ενώ ήταν ένας από τους sparring partners του Batu Khasikov, κατά την προετοιμασία του Ρώσου για την αναμέτρηση του με τον Μιχάλη Ζαμπίδη τον περασμένο Μάρτιο.
Είναι η 10η φορά που ο Μιχάλης Ζαμπίδης αντιμετωπίζει Τούρκο αντίπαλο στην καριέρα του και τις προηγούμενες 9 είχε καταφέρει να σηκώσει την ελληνική σημαία ψηλά με τη νίκη, οπότε στόχος είναι να γίνει το 10-0 στο Κλειστό Γήπεδο Tae Kwon Do.
Στόχος του Μιχάλη Ζαμπίδη για το Iron Challenge, είναι η 154η νίκη της καριέρας του, σε έναν θεαματικό αγώνα, αφιερωμένο στο ελληνικό κοινό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου