Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Παρασκευή 2 Ιανουαρίου 2015

NEA ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ


Θα σας πάρει και θα σας… πνίξει το Ποτάμι!
Την περασμένη εβδομάδα γράψαμε πως ο Κώστας Ζαπάντης ήταν ένα βήμα από το να κατέβει υποψήφιος Βουλευτής στην Κεφαλονιά με το Ποτάμι! Ωστόσο, ο ίδιος μας είπε πως θα είναι ψηφοφόρος του κ. Θεωδοράκη, αλλά δεν επιθυμεί υποψηφιότητα! Σε προχθεσινή του κουβέντα με τον Θόδωρο Γαλιατσάτο του είπε πως το Ποτάμι θα είναι αυτό το κόμμα που θα κόψει από τον ΣΥΡΙΖΑ την αυτοδυναμία στις εκλογές! Θα τους πάρει το Ποτάμι δηλαδή εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ!

dimarxos-theofilos 5
Τον «πυροσβέστη» κάνει ο Σπύρος Σπαθής!
Είναι σε όλους γνωστό ότι η κόντρα του Δημάρχου, Αλέξανδρου Παρίση, με τον επικεφαλή της μείζονος αντιπολίτευσης, Θεόφιλο Μιχαλάτο, έχει φουντώσει για τα καλά εντός και εκτός Δημοτικού Συμβουλίου! Οι δύο άνδρες πλέον μιλούν ελάχιστα και τις περισσότερες φορές όχι και με τον καλύτερο τρόπο! Ωστόσο, πάντα υπάρχει ο άνθρωπος που μπορεί να… σβήσει την μεταξύ τους πυρκαγιά και αυτός δεν είναι άλλος από τον κοινό τους φίλο, Σπύρο Σπαθή!

Ετοιμάζουν το ψηφοδέλτιο των ΑΝ.ΕΛ.;
Έχουν πυκνώσει πολύ τώρα τελευταία οι συναντήσεις του Τομεάρχη των ΑΝ.ΕΛ., Μάκη Πετράτου με τον πρόεδρο της Συντονιστικής, Βασίλη Καμπίτση! Αιτία είναι οι προσεχείς εκλογές για το ποιοι θα στελεχώσουν τελικά το ψηφοδέλτιο…
Περισσότερο ρεπορτάζ στο www.efimeridakefalonia.gr
ΚΑΙ  ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου