Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2015

Έφυγε ο Νικόλας Μικελάτος, ο πρωτοπόρος του τουρισμού στη Σκάλα!

 
 
Έφυγε ο Νικόλας  Μικελάτος, ο πρωτοπόρος του τουρισμού στη Σκάλα!
 Εχασε τελικά τη μάχη ο Νικόλας Μικελάτος, 86 ετών, αγαπημένος πατέρας του Γιώργου και του Δημήτρη (Tζίμη), ιδιοκτητών του διάσημου εστιατόριου της Σκάλας  «ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΙΑ».

 Ο Νικόλας έφυγε παιδί σχεδόν από τη Σκάλα μετά τους σεισμούς. Μπαρκάρισε σε Νορβηγικά καράβια , γνώρισε και αγάπησε τις Σκανδιναβικές χώρες για αυτό όταν επέστρεψε στο χωριό του τη Σκάλα, δημιούργησε το εστιατόριο και έδωσε το όνομα της περιοχής που είχε αγαπήσει στα ταξίδια του.
 Το ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΙΑ ήταν το μεγάλο άνοιγμα της Σκάλας για τον ποιοτικό τουρισμό, για την προσέλκυσε Σκανδιναβών τουριστών. Με σεβασμό στη ποιότητα των προϊόντων και στη τοπική κουζίνα, από τότε μέχρι σήμερα το εστιατόριο κρατάει σταθερά τα σκήπτρα της πρωτοπορίας με άξιους συνεχιστές στα οράματά του τους δυο γιούς του Γιώργο  και Δημήτρη (Τζίμη).
 Η εξόδιος ακολουθία του Νικολάου Μικελάτου την  Κυριακή 11 Ιανουαρίου  στις  15.00 μμ στον Ιερό Ναό Αγίου Γερασίμου της Σκάλας.
 Το Kefalonia press εκφράζει τα θερμά  συλλυπητήρια στην αγαπημένη του σύζυγο κυρία Ρεγγίνα, στους γιούς του και αγαπημένους φίλους Γιώργο και Τζίμη,   για τη μεγάλη απώλεια.
Ας είναι καλοτάξιδο το καράβι που σαλπάρισε σήμερα ο κυριος Νικόλας,  για το μεγάλο ταξίδι στην αιωνιότητα! 
ΠΗΓΗ  KEFALONIAPRESS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου