Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015

ΦΙ.Κ.Ο.: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΘΕΣΕΙΣ ΕΝ ΟΨΕΙ ΕΚΛΟΓΩΝ

ΦΙΛΟΙ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΗΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ (ΦΙ.Κ.Ο.)
 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΘΕΣΕΙΣ ΕΝ ΟΨΕΙ ΕΚΛΟΓΩΝ

Ο Ελληνικός Λαός στις ερχόμενες εκλογές έχει ακόμη μια ευκαιρία να εγερθεί, να σταθεί «ολόρτος» και να δώσει μάχη κατά όσων στέρησαν από την χώρα μας την λαϊκή κυριαρχία, την εθνική ανεξαρτησία, την ηθική αξιοπρέπεια. Η ευκαιρία αυτή δεν πρέπει να χαθεί, όπως έγινε τον Ιούνιο του 2012.

Είναι εθνική απαίτηση ΤΩΡΑ όλες οι πολιτικές δυνάμεις μαζί να συμπεριφερθούν σαν Έλληνες και ενωμένοι να προβάλουν επιτέλους ένα νέο ΟΧΙ, ορθώνοντας  ανυποχώρητα το ανάστημα της ΕΛΛΑΔΑΣ, απέναντι στους ξένους δανειστές, να προστατεύσουν   τα λαϊκά συμφέροντα και το μέλλον της ελληνικής νεολαίας, με οποιοδήποτε  κόστος.
Καμία άλλη θυσία δεν μπορεί να επιβληθεί στον Λαό μας . Έχει υπερβεί προ πολλού τις περιβόητες “ κόκκινες γραμμές” και τα έσχατα όρια της οικονομικής του αντοχής.

Ο Έλληνας Πολίτης αυτό που πρωταρχικά έχει ως υπέρτατο χρέος απέναντι στον εαυτό του και την Πατρίδα, και πραγματικά οφείλει να πράξει σε αυτές τις εκλογές, είναι να τιμωρήσει πολιτικά αυτούς που με την πολιτική τους μετέβαλαν την Ελλάδα σε Γερμανικό Κρατίδιο του Νότου και έφεραν την υποδούλωση και την φτώχεια.

Με την ψήφο μας οφείλουμε :
α) Να εκκαθαρίσουμε το πολιτικό πεδίο από τις δυνάμεις της εθελοδουλίας, έτσι ώστε, στο άμεσο μέλλον (καθώς εκτιμούμε ότι οι εκλογές αυτές θα έχουν μεταβατικό χαρακτήρα)  να συναγωνιστούν για μία άξια Ελλάδα οι δημοκρατικές κοινωνιστικές, πατριωτικές δυνάμεις. Αυτές που επιδιώκουν την ανάκτηση της εθνικής μας κυριαρχίας, ακόμη και με  μονομερή διαγραφή του χρέους και την «σεισάχθεια» για τον χρεωμένο με ψεύτικες οφειλές πολίτη.
 β) Να παραδειγματίσουμε την επερχόμενη κυβέρνηση, ότι αν ακολουθήσει την ίδια πολιτική με την συγκυβέρνηση Ν.Δ. - Πα.Σο.Κ., θα πάθει «τα ίδια και χειρότερα».

Όταν οι πόροι μίας Χώρας είναι ανεπαρκείς για να εκπληρώσουν τις υποχρεώσεις τους προς τους δανειστές ή προς τον Λαό της, τότε το Κράτος έχει καθήκον να επιλέξει τον Λαό του και να διακόψει ή να μειώσει την εξυπηρέτηση του χρέους. 

Ειδικά οι Κεφαλλήνες δημότες πρέπει να θυμηθούν ότι τα κόμματα της «συγκυβέρνησης» και τα μετέπειτα παρακλάδια τους, δημιούργησαν και συνέχισαν, παρά τις λαϊκές αντιδράσεις, τον ολέθριο «Καλλικράτη». Nα μην ξεχάσουν, ειδικά οι Ληξουριώτες, ότι η «συγκυβέρνηση», μετά τους πρόσφατους σεισμούς, τους μετέτρεψε σε «διακοναρέους» ψίχουλων της «φιλανθρωπίας» της. Ας θυμηθούν τις τότε παρελάσεις Πρωθυπουργού και Υπουργών, καθώς και τις πλείστες όσες υποσχέσεις τους  που σήμερα αποδεικνύονται κενό γράμμα αφού η κατάσταση παραμένει ίδια και χειρότερη, λόγω και των καιρικών συνθηκών, ένα χρόνο μετά.
Κυρίως δε, να καταλάβουν ότι τα κόμματα αυτά, στηρίζοντας την «Ισχυρή Κεφαλονιά» ή ασκώντας εναντίον της αντιπολίτευση «του καναπέ» οδήγησαν στο καταστροφικό για τον τόπο μας αποτέλεσμα των περασμένων Δημοτικών εκλογών και όλους εμάς τους «αποδώθε», ΘΥΜΑΤΑ  των μνημονιακών πολιτικών, να αντικρίζουμε καθημερινά,  ακόμη και σήμερα ένα χρόνο μετά, τα σεισμόπληκτα σπίτια μας, τα σχολεία, το κατεστραμμένο οδικό δίκτυο, το Θέατρο ΜΑΡΚΑΤΟ, τα δημόσια κτίρια, την Ιακωβάτειο Βιβλιοθήκη, τις πλατείες, τις εκκλησίες και τα νεκροταφεία, όπως οι δίδυμοι σεισμοί μας τα άφησαν.

Ο Κεφαλονίτης έχει τώρα την ευκαιρία, με θάρρος και με αίσθηση ευθύνης, να διορθώσει το σφάλμα του περασμένου Μαΐου.  Έχει καθήκον να χτυπήσει αλύπητα στην κάλπη την πολιτική του “Μεγάρου” είτε αυτή εκφράζεται με τους υποψηφίους της συγκυβέρνησης είτε με κάποιους υποψηφίους του ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ..
Θέλουμε ο νέος κάτοικος του «Μαξίμου» να υπάρχει για να υπηρετεί την Ελλάδα και τους Έλληνες, να σέβεται την ιστορία μας, να υπηρετεί τα συμφέροντά μας, έναντι οιουδήποτε, να αντιστρατεύεται, να επιβάλλει επιτέλους τον σεβασμό της Ελλάδας και των Ελλήνων απέναντι στην ΕΕ και σε οποιονδήποτε άλλον διεθνή οργανισμό.

Είναι εθνική ανάγκη νέας αρχής πολιτικής περιόδου για την Πατρίδα μας. 
Καλούμε, για άλλη μια φορά, τους Κεφαλονίτες, να προσέλθουν στις κάλπες, με τόλμη και αυτοσεβασμό και να πουν το μεγάλο «ΟΧΙ» στην αντιλαϊκή και αντεθνική πολιτική, στην αυταρχικότητα και την αλαζονεία, που χρόνια τώρα μαστίζουν τον τόπο μας.
                                           Από το γραφείο τύπου των ΦΙ.Κ.Ο.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου