Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Πέμπτη 1 Ιανουαρίου 2015

ΟΙ ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΟΙ, ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΤΗς ΤΡΑΓΩΔΙΑς ΤΟΥ ΙΟΝΙΟΥ-ΑΔΡΙΑΤΙΚΗς


Αυτό που διαδραματίζονται προσφάτως στην Αδριατική δεν συνιστούν νέο Ελληνο Ιταλικό πόλεμο.
Πρόκειται για "ΤΟ ΒΑΤΕΡΛΩ ΔΥΟ (εξ ίσου) ΓΕΛΟΙΩΝ (κυβερνήσεων)
ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕς ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕς
Τα στοιχεία εννέα Ελλήνων που επέβαιναν στο πλοίο Norman Atlantic και φέρονται ως αγνοούμενοι, ανακοίνωσε το βράδυ της Τετάρτης το αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος Ελληνικής Ακτοφυλακής...


Σύμφωνα με την ανάρτηση στην ιστοσελίδα του Λιμενικού οι εννέα αγνοούμενοι είναι οι:

jpg
  1. ΚΟΥΦΟΓΙΩΡΓΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
  2. ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 
  3. ΤΣΑΜΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 
  4. ΝΙΚΟΛΑΡΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ 
  5. ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ 
  6. ΣΑΓΙΡΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 
  7. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 
  8. ΚΑΡΑΒΑΓΓΕΛΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ 
  9. ΣΟΦΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 


Πηγή: http://www.tromero.eu/2015/01/norman-atlantic.html#ixzz3NbCJMtoj

NORMAN ATLANTIC
Μεγαλώνει η λίστα με τους Έλληνες νεκρούς στην τραγωδία του Norman Atlantic, καθώς ταυτοποιήθηκε και τέταρτος νεκρός. Πρόκειται για τον Γεράσιμο Καζαντζίδη, του οποίου η σορός βρέθηκε στην Ιταλία, όπως ενημέρωσε η ελληνική πρεσβεία την οικογένειά του.

Χθες το απόγευμα, ο γαμπρός του βρέθηκε στο Ελευθέριος Βενιζέλος, όπου αφίχθησαν Έλληνες διασωθέντες, και τον αναζητούσε κρατώντας μια φωτογραφία του, την οποία είχαν στείλει στην ελληνική πρεσβεία εδώ και τρεις ημέρες.
Σύμφωνα με όσα είπε συγγενής του Γεράσιμου Καζαντζίδη στο Newsit, η οικογένειά του θα ταξιδέψει το Σάββατο στην Ιταλία, με τα έξοδά τους να είναι καλυμμένα από το κράτος.
ΠΗΓΗ:thebest.gr
KAI  NEΩΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ   ΗΜΕΡΑ ΤΣΙ ΖΑΚΥΝΘΟΥ
Τη στιγμή που ο αριθμός των νεκρών του Norman Atlantic αυξάνει ώρα με την ώρα και οι πληροφορίες για τον ακριβή αριθμό των αγνοουμένων είναι αντιφατικές, ανακούφιση προκαλούν οι ειδήσεις για τους επιβάτες που φτάνουν σώοι στα λιμάνια της Ιταλίας και της Ελλάδας. Μέχρι στιγμής οι νεκροί ανέρχονται σε δέκα ενώ δεκάδες είναι οι αγνοούμενοι.
Επτά από τους διασωθέντες αποβιβάστηκαν χτες το πρωί με ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού στο αεροδρόμιο της Κέρκυρας, όπου τους υποδέχτηκε ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων, Θόδωρος Γαλιατσάτος, ο Αντιπεριφερειάρχης Κέρκυρας Νίκος Πανδής και ο Δήμαρχος Κώστας Νικολούζος.
Συντονισμένες ενέργειες
Στην Κέρκυρα βρίσκεται από χτες ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, Σεραφείμ Τσόκας και ο διοικητής του Εθνικού Κέντρου Επιχειρήσεων Υγείας, Π. Ευσταθίου, προκειμένου να πραγματοποιηθεί Συντονιστικό Οργανο Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων. Σε αυτό επιβεβαιώθηκε από όλες τις πλευρές η ετοιμότητα των εμπλεκόμενων φορέων και υπηρεσιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου