Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ


zapantis-kounadis 5
Τον πήρε το Ποτάμι τον Σπύρο Κουνάδη;
Από την εποχή των τελευταίων Δημοτικών εκλογών του Μαΐου είχαμε να δούμε τον Σπύρο Κουνάδη να κυκλοφορεί στην πιάτσα και τον πετύχαμε εδώ και λίγες ημέρες παρέα με τον Κώστα Ζαπάντη! Ο πρώην Δήμαρχος Ελειού-Πρόννων είναι γνωστό εδώ και καιρό πως θα στηρίξει το Ποτάμι στις εκλογές! Η ερώτηση είναι αν θα καταφέρει να κάνει και τον Κουνάδη να πράξει το ίδιο! Ο Σπύρος σε συζητήσει του λέει πως δεν ψηφίζει Σαμαρά ούτε με… κανόνια!
titsa 5
Καταλυτική η συνδρομή της Τίτσας!
Η υποψηφιότητα του Μάκη Βασιλάτου στον ΣΥΡΙΖΑ πέρασε από σαράντα κύματα μέχρι να επισημοποιηθεί χθες το απόγευμα! Ο κ. Βασιλάτος έδωσε το παρόν στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ το περασμένο Σαββατοκύριακο και σε αυτό συνοδεύτηκε από την Τίτσα Τσιμάρα και από την Σουζάνα Πεφάνη! Η συνδρομή της πρώτης υπέρ της υποψηφιότητας Βασιλάτου άλλαξε τα δεδομένα στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ και έτσι ο Μάκης μπήκε στο ψηφοδέλτιο την ύστατη ώρα!
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ
http://efimeridakefalonia.gr/?p=63568

Έπιασε τον ταύρο από τα… κέρατα!
Ο καλύτερος αυτή την εποχή είναι ο Αντιδήμαρχος Ελειού-Πρόννων, Νίκος Παπαδάτος, ο οποίος δεν δείχνει διατεθειμένος να σπαταλήσει πολύ χρόνο για τις εκλογές, αν και το Μέγαρο έχει επιλέξει υποψήφιο Βουλευτή…
Περισσότερο ρεπορτάζ στο www.efimeridakefalonia.gr


ΚΑΙ  ΕΠΙΣΗς
Δεν είναι λίγοι εκείνοι που πιστεύουν πως ο Σάββας Σαββαόγλου...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου