Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Οι ΠΑΛΙΟΙ ας κάτσουν στην άκρη τους μαζί με τις ιδέες τους



Ερωτήθηκε ο κ. Διονύσης Μαρκάτος, μέλος της Ν.Ε. του ΠΑΣΟΚ για την κίνηση της δημιουργίας νέου κόμματος από τον Γιώργο Παπανδρέου και απάντησε: «Ο κ. Παπανδρέου με αυτή του την κίνηση αδικεί τον εαυτό του. Μας λυπεί αυτή η κίνησή του. Οι παλιοί είναι κοντά στο ΠΑΣΟΚ και στηρίζουν ακόμα και τώρα. Είμαστε όλοι ενωμένοι».
Οι ΠΑΛΙΟΙ, όπως χαρακτήρισε τους συνοδοιπόρους του και τον εαυτό του μαζί, ήταν αυτοί που οδήγησαν τον Γιώργο Παπανδρέου στην ίδρυση του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΩΝ. Διότι ο κ. Παπανδρέου λέει: «Απαραίτητη προϋπόθεση για να ξεκινήσουμε να παράγουμε υγιώς νέο πλούτο και για να αποκτήσουμε κοινωνικές δομές που δίνουν ασφάλεια στον πολίτη είναι να αποκτήσουμε ένα Δημόσιο με Θεσμούς που υπηρετούν τον πολίτη και μόνο τον πολίτη και το δημόσιο συμφέρον. Είναι να απελευθερώσουμε τους Θεσμούς της Δημοκρατίας από τον πελατειακό εναγκαλισμό τους με κάθε λογής συμφέροντα. Με Θεσμούς που λειτουργούν και προστατεύουν τον πολίτη από κάθε μορφής αυθαιρεσία. Θεσμούς που αποτρέπουν την σπατάλη, την ιδιοποίηση του πλούτου του ελληνικού λαού. Το ΚΙΝΗΜΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΩΝ γεννήθηκε για να στείλει ένα ξεκάθαρο μήνυμα. Ένα μήνυμα που λέει ότι μπορεί να υπάρξει Πολιτική, με Π κεφαλαίο, χωρίς εξαρτήσεις. Ότι μπορούμε να οικοδομήσουμε την Μεταπελατειακή Ελλάδα. Μια Ελλάδα Αξιών, Δικαιοσύνης και Δημιουργίας».

Τα τελευταία δύο χρόνια το ΠΑΣΟΚ εξαϋλώθηκε. Σταμάτησε να υπάρχει γιατί σταμάτησαν οι Οργανώσεις να υπάρχουν, δεν υπήρχε πουθενά, ούτε οργανωτικά, αλλά κυρίως πολιτικά. Ταυτίστηκε με πολιτικές, οι οποίες ήταν απέναντι στο DNA του και στην ιδεολογία του. Το ΠΑΣΟΚ ταυτίστηκε με τη ΝΔ, έκανε οβιδιακές μεταμορφώσεις προσπαθώντας να αποβάλει ακόμα και το όνομά του.
Το ΚΙΝΗΜΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΩΝ είναι ένας πολιτικός σχηματισμός που θα δημιουργήσει με κινηματικά στοιχεία ένα στοιχείο ενότητας και έκφρασης ενός χώρου και κόσμου, ο οποίος σαφέστατα ασφυκτιούσε και δεν εκφραζόταν τα δύο τελευταία χρόνια.
Το ΚΙΝΗΜΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΩΝ δημιουργήθηκε γιατί ήρθε η ώρα να προχωρήσουμε σε μια ανασύνταξη των δυνάμεων που εκφράζουν τις δυνάμεις του Δημοκρατικού Σοσιαλισμού, του Προοδευτικού Κοινωνικού Κέντρου, της Πολιτικής Οικολογίας και βέβαια της Μεταρρυθμιστικής Αριστεράς. Στηρίζουμε και ψηφίζουμε το ψηφοδέλτιο του Κινήματος στην Κεφαλονιά και την Ιθάκη, διότι δεν θέλουμε οι τύχες μας να πέσουν πάλι στα χέρια του κ. Σαμαρά και του κ. Βενιζέλου.
Οι ΠΑΛΙΟΙ ας κάτσουν στην άκρη τους μαζί με τις ιδέες τους και ας αφήσουν το ΝΕΟ να (ξανα)έρθει. Τις αξίες του Ανδρέα Παπανδρέου που… ξέχασαν στο χρονοντούλαπο της ιστορίας. Αυτές τις αξίες πρεσβεύει και αυτές τις αξίες θα υπηρετήσει το ΚΙΝΗΜΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΩΝ.

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ
ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΥΠΟΥ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ-ΙΘΑΚΗΣ

ΚΙΝΗΜΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου