Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015

Συνεργασία Δήμου Κεφαλονιάς με Ένωση Επτανήσων Ελλάδος

Συνεργασία Δήμου Κεφαλονιάς με Ένωση Επτανήσων Ελλάδος
Με ιδιαίτερη τιμή, σήμερα Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2015, ο Δήμαρχος Κεφαλονιάς κ.Αλέξανδρος Παρίσης υποδέχθηκε στο Δημαρχιακό Μέγαρο, σε προκαθορισμένη συνάντησηεργασίας, την Πρόεδρο της Ένωσης Επτανήσων Ελλάδος κ.Ελένη Κονοφάου.

Σκοπός της συνάντησης ήταν η επισήμανση των  θεμάτων επικοινωνίας, που θα αναπτυχθούν από τους δύο Θεσμικούς Φορείς και επικεντρώνονται κυρίως στους τομείς του Πολιτισμού και της συνεργασίας με τους Απόδημους Κεφαλονίτες.
Την κ.Πρόεδρο συνόδευε ο Μουσικός κ.Κώστας Φραντζής και στη Σύσκεψη που ακολούθησε και Προέδρευσε ο κ.Δήμαρχος, συμμετείχαν ο Α/Δήμαρχος Πολιτισμού – Τουρισμού κ.Ευάγγελος Κεκάτος, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ κ.Αγγελος Κωνσταντάκης, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Αποδήμων Νέας Υόρκης «Αίνος» κ.Βασίλης Κοκκόσης και ο Α/Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου κ.Χρήστος Λευκαδίτης.
Η κ.Κονοφάου, αφού ευχαρίστησε για την εγκάρδια φιλοξενία, ανέπτυξε τις δραστηριότητες  της Ένωσης για την Κεφαλονιά, που συμπεριλαμβάνουν τον προγραμματισμό στήριξης της Εκπαιδευτικής Κοινότητας Παλικής σε υλικοτεχνική υποδομή, με τη συμβολική έκδοση ειδικού Ημερολογίου και την οργάνωση Συναυλίας υπο την Καλλιτεχνική Διεύθυνση του διάσημου συμπατριώτη μας Μαέστρου Παναγή Μπαρμπάτη.
ΠΗΓΗ  INKEFALONIA.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου