Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2015

Συμπληρώνεται το «παζλ» υποψηφιοτήτων στην Κεφαλονιά

Συμπληρώνεται το «παζλ» υποψηφιοτήτων στην Κεφαλονιά – Οι «κλειδωμένοι» και τα ονόματα που παίζουν δυνατά στα τοπικά ψηφοδέλτια
ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ    inkefalonia.gr
Αρχίζουν να ξεκαθαρίζουν σιγά σιγά τα πράγματα, όσον αφορά τους υποψηφίους που θα κατέβουν στην στίβο των επικείμενων βουλευτικών εκλογών.

Τόσο στη ΝΔ όσο και στον ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται να έχουν καταλήξει στα πρόσωπα που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο και αν δεν υπάρξουν μεγάλες ανατροπές της τελευταίας στιγμής, τότε τα ονόματα που θα διεκδικήσουν την έδρα θα είναι τα παρακάτω.
Στο ΣΥΡΙΖΑ που από το 2012 κατέχει την βουλευτική έδρα στην Κεφαλονιά, υποψήφιοι θα είναι η εν ενεργεία βουλευτής Κεφαλονιάς Αφροδίτη Θεοπεφτάτου, μαζί με τον Μάκη Βασιλάτο και  τον Αλέξανδρο Ταφλαμπά ο οποίος θα εκπροσωπήσει την Ιθάκη.
DSC 0068
Η βουλευτής Αφροδίτη Θεοπεφτάτου
Χ. Λυκούδης - Σαββαόγλου - Γρουζή στη ΝΔ
Στο στρατόπεδο της ΝΔ τις τελευταίες μέρες τα πράγματα έχουν ξεκαθαρίσει αρκετά σχετικά με τις υποψηφιότητες, καθώς όπως όλα δείχνουν έχουν «κλειδώσει» οι υποψηφιότητες του δικηγόρου Χαράλαμπου Λυκούδη, του Σάββα Σαββαόγλου και της Τζόγιας Γρουζή.  
«Κλείδωσε» η υποψηφιότητα Παυλάτου στους ΑΝ.ΕΛ.
Στους Ανεξάρτητους Έλληνες, σίγουρη θεωρείται η υποψηφιότητα του  προέδρου των μηχανικών Κεφαλονιάς και Ιθάκης Τεχνολογικής Εκπαίδευσης  Γιώργου Παυλάτου, (όπως μάθαμε αποτελεί επιλογή του προέδρου Πάνου Καμμένου),  ενώ παίζουν «δυνατά» τα ονόματα του Κώστα Κατσαμπίρη, Βασίλη Καμπίτση, Βασίλη Πολίτη και  Μάκη Πετράτου.
DSC 0277
"Κλειδωμένη" θεωρείται η υποψηφιότητα του Γιώργου Παυλάτου (αριστερά) με τους ΑΝ.ΕΛ
Πληροφορίες πάντως θέλουν γένους θηλυκού και όνομα έκπληξη το  τρίτο πρόσωπο στο ψηφοδέλτιο των Ανεξάρτητων Ελλήνων.
«Θα είναι πολύ δυνατό το ψηφοδέλτιο και θα εμπεριέχει και όνομα έκπληξη» δήλωσε σε επικοινωνία που είχαμε ο Βασίλης Καμπίτσης, ο οποίος εν συνεχεία δεν έκρυψε την αισιοδοξία του ότι μπορεί το κόμμα του να χτυπήσει την έδρα: «Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες μπορούν να χτυπήσουν την έδρα στην Κεφαλονιά».
«Πολιορκία» Σαμούρη από δύο πλευρές
«Πολιορκία» έχει ξεκινήσει προς τον Σπύρο Σαμούρη από δύο πλευρές. Τόσο το ΠΑΣΟΚ όσο και το νεοσύστατο κόμμα του Γιώργου Παπανδρέου (Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών) , επιθυμούν ένταξη του νυν δημοτικού συμβούλου στο ψηφοδέλτιο τους, με τον Σαμούρη πάντως να … κλείνει πιο πολύ προς το ΠΑΣΟΚ.
Σύμφωνα με πληροφορίες, «δυνατά» όσον αφορά το ψηφοδέλτιο που θα συγκροτήσει ο Γιώργος Παπανδρέου στην Κεφαλονιά, παίζει το όνομα του Νίκου Φραντζή.
Άγνωστο πάντως παραμένει πώς και με ποιους υποψηφίους θα κινηθεί το «Ποτάμι» στο νομό μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου