Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015

Συλλήψεις παράνομων μεταναστών στην Πάτρα και την Ηγουμενίτσα!

sylhpsh metanastes
Είκοσι εννέα (29) παράνομοι μετανάστες, ο διακινητής και οι τρεις (03) συνεργοί του συνελήφθησαν, βραδινές ώρες χθες, στον Νότιο λιμένα Πατρών, από προσωπικό του Τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών.

Συγκεκριμένα, κατόπιν διενεργηθέντα ελέγχου σε τουριστικό λεωφορείο που επρόκειτο να φορτωθεί σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό το εξωτερικό, διαπιστώθηκε ότι ο 51χρονος οδηγός με την άμεση συνέργεια της 24χρονης συνοδηγού του, του 25χρονου επιβαίνοντα και της 32χρονης επιβαίνοντα και αρχηγό γκρουπ, μετέφεραν, είκοσι εννέα (29) αλλοδαπούς στερούμενους οι οποίοι κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν το ανωτέρω όχημα, τρία (03) κινητά τηλέφωνα, τα χρηματικά ποσά των χιλίων οκτακοσίων (1800,00) Ευρώ και των τετρακοσίων (400,00) Ευρώ καθώς και τα ανωτέρω πλαστά έγγραφα.
*****
Τέσσερις (04) παράνομοι μετανάστες συνελήφθησαν, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, στο λιμένα Εξωτερικού Ηγουμενίτσας.
Ειδικότερα, σε ελέγχους που διενεργήθηκαν από προσωπικό του Γραφείου Ασφάλειας της οικείας Λιμενικής Αρχής συνελήφθησαν οι ανωτέρω άνευ ταξιδιωτικών έγγραφών, με σκοπό να μεταβούν παράνομα στο εξωτερικό.
Επίσης, 26χρονος παράνομος μετανάστης συνελήφθη, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, στο λιμένα Εξωτερικού Ηγουμενίτσας.
Ειδικότερα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε από προσωπικό του Γραφείου Ασφάλειας της οικείας Λιμενικής Αρχής συνελήφθη ο ανωτέρω διότι κατείχε και επέδειξε πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο, με σκοπό να μεταβεί παράνομα στο εξωτερικό.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας που διενεργεί τις προανακρίσεις, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω έγγραφα.

Πηγή:   zougla.gr
KAI  IONIANTV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου