Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015

Στα Ομαλά ο Σάββας Σαββαόγλου μαζί με τους συνυποψηφίους του με τη Νέα Δημοκρατία.



Στα Ομαλά βρέθηκε την Παρασκευή ο Υποψήφιος Βουλευτής Κεφαλονιάς & Ιθάκης με τη Νέα Δημοκρατία κ. Σάββας Σαββαόγλου μαζί με τους συνυποψηφίους του.

Ο κ. Σαββαόγλου που πραγματοποίησε κοινή περιοδεία μαζί με τους άλλους δύο υποψηφίους της Νέας Δημοκρατίας, απεύθυνε ένα χαιρετισμό στους παρευρισκόμενους, στον οποίο θύμισε την πολύχρονη παρουσία του στο κόμμα, την ακούραστη συμβολή του με την ιδιότητα του Αντιδημάρχου στην αντιμετώπιση των έκτακτων αναγκών που παρουσιάστηκαν εξαιτίας των πρόσφατων καταστροφικών σεισμών, καθώς και τη σταθερή στάση της Νέας Δημοκρατίας απέναντι στα Εθνικά και θρησκευτικά ζητήματα.

Ο κ. Σαββαόγλου, πέρα από την κρισιμότητα της εκλογικής αναμέτρησης για την οικονομία και την αναπτυξιακή προοπτική της χώρας, στάθηκε και στο μεγάλο ζήτημα της λαθρομετανάστευσης, που όπως ανέφερε αντιμετωπίζετε μόνο με θωράκιση της χώρας και όχι με ανοιχτά σύνορα και γενικό προσκλητήριο που ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να επιβάλλει.

Ο κ. Σαββαόγλου ανέφερε ακόμη πως η θέση της Ελλάδας στην μεγάλη Ευρωπαϊκή οικογένεια και στο ευρώ πρέπει να είναι στόχος όλων να ενισχύεται και όχι να τίθεται σε αμφισβήτηση ενώ εξέφρασε την βεβαιότητα πως ο Ελληνικός λαός δεν θα επιτρέψει σε κανέναν να θέσει τη χώρα μας στο περιθώριο.

Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με τον κ. Σαββαόγλου και τους άλλους υποψήφιους της Νέας Δημοκρατίας τις πολιτικές εξελίξεις & ευχήθηκαν καλή επιτυχία και νικηφόρο αποτέλεσμα για τις εκλογές.

Οι περιοδείες του Υποψήφιου Βουλευτή θα συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες, αφού επιθυμία του κ. Σαββαόγλου είναι και στην προεκλογική περίοδο να έχει όσο το δυνατόν περισσότερες προσωπικές επαφές με τους συντοπίτες του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου