Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Πολιτικό Γραφείο Τέρενς Κουίκ


«Η ΗΠΕΙΡΟΣ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΠΡΩΤΗ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΤΗ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΔΥΣΤΥΧΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΥΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΤΑ. ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ»
«ΞΕΠΕΣΜΟΣ ΤΑ ΔΩΡΕΑΝ ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ, ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΦΕΔΕΣ ΠΟΥ ΕΤΑΖΕ Η ΝΔ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ. ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΑΠΟΛΥΘΗΚΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΗ ΣΗΡΑΓΓΑ ΤΟΥ ΑΚΤΙΟΥ»
ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ Η ΠΟΛΥΗΜΕΡΗ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ
«Η Ήπειρος θα δώσει πρώτη την απάντηση της στην συγκυβέρνηση της δυστυχίας που έφερε σε κάθε ελληνική οικογένεια και που έχει δύο ονόματα και δύο επίθετα. Αντώνη Σαμαρά και Ευάγγελου Βενιζέλου.
Οι αποτυχημένες φιέστες που κάνει μέσα στον πανικό της η ΝΔ, όπως η χθεσινή στη Λάρισα με ομιλία Σαμαρά μεταφέροντας οπαδούς, τάζοντας τους… σάντουιτς, αναψυκτικά και καφέ (!!!), δείχνουν τον ξεπεσμό και το τέλος της πολιτικής δυναστείας, που εγκατέστησε στην Ελλάδα η Τρόικα.

Σε όλους τους νομούς της Περιφέρειας, θα έχουμε ψηφοδέλτια νίκης, ψηφοδέλτια που θα εκλέξουν Βουλευτές. Σε αυτά θα μετέχουν οι γνωστοί δοκιμασμένοι αγωνιστές μας, αλλά και καινούργιοι συμπορευτές μας, που θα διευρύνουν την εκλογική μας βάση, για να ελευθερώσουμε μέσα από τις κάλπες την Ελλάδα και η επόμενη κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας να ανακτήσει την εθνική κυριαρχία της Πατρίδας μας.
Σε αυτή την κυβέρνηση οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ του Πάνου Καμμένου και των Κομμάτων και Κινημάτων, που θα συμπράξουν σε ένα μεγάλο εθνικό,  πατριωτικό και δημοκρατικό μέτωπο, θα είμαστε, θέλουν - δεν θέλουν, το αναγκαίο καλό ως θεματοφύλακες των αξιών της Πατρίδας και της κάθε ελληνικής οικογένειας, των εθνικών θεμάτων και της Ορθοδοξίας».
Αυτά δήλωσε μεταξύ άλλων σε συνεντεύξεις στα τοπικά τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά κανάλια ο Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και Βουλευτής Επικρατείας Τέρενς Κουίκ, κατά την διάρκεια της νέας τριήμερης περιοδείας του στην Ήπειρο, αλλά και στον νομό Αιτωλοακαρνανίας, συνοδευόμενος από την Οργανωτική Περιφερειάρχη Ηπείρου και Επτανήσων του Κινήματος Πολιτευτή Β’ Αθήνας Ευαγγελία Εγγλέζου και τον στενό του συνεργάτη Βασίλη Σούκη.
Και στα Ιωάννινα και στην Άρτα και στην Πρέβεζα είχε πολύ χρήσιμες συσκέψεις με τις τοπικές Επιτροπές εκλογικού αγώνα του Κινήματος, όπως συνέβη και στο Αγρίνιο, αφού προηγουμένως ο Τέρενς Κουίκ είχε κάνει περιοδεία στην Κατούνα Αιτωλοακαρνανίας, μαζί με τον Πρόεδρο της Συντονιστικής του νομού Κώστα Ντούπη.
Πολύ σημαντική στα πλαίσια αυτής της περιοδείας ήταν κι η επίσκεψη που πραγματοποίησε στα διόδια του Ακτίου, ο Εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ μαζί με την Ευαγγελία Εγγλέζου, τον Βασίλη Σούκη και τον Πρόεδρο Συντονιστικής των ΑΝΕΛ Πρέβεζας Παντελή Ζέρη.
Εκεί βρίσκονται σε κινητοποίηση οι εργαζόμενοι, οι οποίοι μετά από δώδεκα  χρόνια δουλειάς, παραμονή Πρωτοχρονιάς, απολύθηκαν από την νέα εταιρεία που ανέλαβε την εκμετάλλευση της σήραγγας Ακτίου.
Μετά την ενημέρωση από τους εκπροσώπους των απολυμένων, ο Τέρενς Κουίκ έκανε την εξής δήλωση:
«Εδώ στο Άκτιο έχουμε απάνθρωπα αποτελέσματα της συγκυβέρνησης Σαμαρά – Βενιζέλου και της απόλυτης υπακοής τους στις μνημονιακές οδηγίες της Τρόικας.
Τρία λεπτά πριν γυρίσει ο καινούργιος χρόνος, γυναίκες και άντρες εργαζόμενοι, ειδοποιήθηκαν από την νέα εταιρεία, που ανέλαβε την εκμετάλλευση της σήραγγας, ότι απολύονται!
Αυτός ο «κανιβαλισμός» δεν μεταδόθηκε από ΚΑΝΕΝΑ αθηνοκεντρικό ΜΜΕ. Οι κυβερνητικές εφημερίδες και όλα τα συστημικά κανάλια δεν έχουν γράψει και δεν έχουν πει κουβέντα για το γεγονός.
Εμείς οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ κι εγώ προσωπικά ως δημοσιογράφος, που ποτέ δεν απέκρυψα είδηση, δηλώνουμε, ότι είμαστε στο πλευρό των απολυμένων. Μετά την επόμενη ημέρα των εκλογών θα πρωτοστατήσουμε ως θεματοφύλακες σε μια κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας, να αποκαταστήσουμε και αυτή την αδικία.
Φυσικά, η υπόθεση του Ακτίου θα είναι ψηλά στην ατζέντα των τηλεοπτικών μου εμφανίσεων».

Την Τρίτη και την Τετάρτη ο Τέρενς Κουίκ θα συνοδεύσει και με την ιδιότητα του ως ΑΜΘ Περιφερειακού συμβούλου, τον Πρόεδρο του Κινήματος Πάνο Καμμένο στην διήμερη περιοδεία του στην Θράκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου