Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

Χαράλαμπος Λυκούδης στον Σάκη Βούτο:

Χαράλαμπος Λυκούδης στον Σάκη Βούτο: “Θέλω, να κερδίσουν τα νησιά μας και να εκλεγεί ένας βουλευτής δυναμικός και διεκδικητικός”

 “Θέλω, να κερδίσουν τα νησιά μας και να εκλεγεί ένας βουλευτής δυναμικός και διεκδικητικός”

Την τελευταία του ραδιοφωνική συνέντευξη πριν τις εκλογές παραχώρησε σήμερα το πρωί στον Σάκη Βούτο και στον Ιόνιαν Γκάλαξι ο υποψήφιος βουλευτής Χαράλαμπος Λυκούδης.

Ο Χ. Λυκούδης κάνοντας έναν απολογισμό των προεκλογικών εξορμήσεων τόνισε ότι ήταν συγκινητική η προσέλευση του κόσμου. Μαζί με τους συνυποψηφίους μου “οργώσαμε” όλη την Κεφαλονιά. Ο κόσμος μας αγκάλιασε διότι είμαστε ένα ψηφοδέλτιο σύνθεσης, ενότητας και νίκης που προσελκύει κόσμο από όλους τους πολιτικούς χώρους και είναι δίπλα μας σε αυτήν την μάχη και άνθρωποι που δεν ήταν κοντά μας στις αυτοδιοικητικές εκλογές, υπογράμμισε.
Επεσήμανε ότι δεν πιστεύει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα καταφέρει να σχηματίσει αυτοδύναμη κυβέρνηση ενώ είπε ότι πιστεύει ότι η πρωτιά σε επίπεδο επικράτειας ακόμη “παίζεται”. Υπογράμμισε ότι ψήφος στον ΣΥΡΙΖΑ σημαίνει ψήφος στον λαικισμό, στον κρατισμό, ψήφος στον κίνδυνο να βρεθεί η χώρα εκτός ευρώ.
Μιλώντας για την κοινοβουλευτική εκπροσώπηση των νησιών από την κ. Θεοπεφτάτου επανέλαβε ότι δεν ήταν πουθενά παρούσα, δεν ήταν ποτέ δίπλα στους παραγωγικούς φορείς (τουρισμό, γεωργία-κτηνοτροφία), δεν προσπάθησε να φέρει σε πέρας κανένα θέμα των νησιών μας και τόνισε ότι σε αντίθεση με την κ. Θεοπεφτάτου, θα δώσει όλο τον εαυτό του, όλη την ενέργειά του για θέματα των νησιών μας. Υπογράμμισε ότι θα δώσει κοινό αγώνα με τον Δήμο και δεν θα υπάρχει πόρτα υπουργείου που να παραμείνει κλειστή γι’αυτόν ανεξαρτήτου κυβέρνησης. Θα πετύχουμε πολλά πράγματα για τα νησιά μας αν έχουμε κοινό βηματισμό με τον Δήμο, την Αντιπεριφέρεια και την Περιφέρεια υπογράμμισε και ξεκαθάρισε ότι θα βάλει το συμφέρον της Κεφαλονιάς πάνω από τα κόμματα.
Μιλώντας για τον ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι δεν έχει ακόμη απαντήσει στο θεμελιώδες ερώτημα που θα βρούμε τα λεφτά για να κάνουμε αυτά που λέει. Δεν έχει ενιαία γραμμή, εμφανίζει μία πανσπερμία απόψεων (έχεις στις τάξεις του από μετριοπαθείς μέχρι ακραίους) κάτι που σημαίνει ότι είναι πολύ δύσκολο να διατηρήσει εσωτερική ενότητα.
Δήλωσε αισιόδοξος για την μάχη της Κυριακής λέγοντας ότι οι Κεφαλονίτες ξέρουν να πηγαίνουν κόντρα στο ρεύμα, ενώ μιλώντας για τα έργα στην ιδιαίτερη πατρίδα του την Παλική τόνισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ λαικίζει με αυτά. Ενώ γνωρίζει ότι τα έργα προχωρούν δεν λέει την αλήθεια.
Δήλωσε πεπεισμένος ότι οι συμπατριώτες του θα του δώσουν την εντολή την Κυριακή το βράδυ και είπε ότι έχει την δύναμη και μπορεί να πετύχει πράγματα για τα νησιά μας λέγοντας χαρακτηριστικά: “Εγώ κλειστές πόρτες δεν θα βρω”.
Χαρακτήρισε τεράστιο το διακύβευμα των εκλογών που είναι η ευρωπαική προοπτική της χώρας. Από την μία η Ελλάδα του σχεδιασμού και από την άλλη η Ελλάδα του αυτοσχεδιασμού. Από την μία η Ελλάδα της λογικής και από την άλλη η Ελλάδα της παροχολογίας. Θέλω, τόνισε, να κερδίσουν τα νησιά μας και να εκλεγεί ένας βουλευτής δυναμικός και διεκδικητικός. Πρώτα μπαίνουν τα νησιά μας και μετά τα κόμματα. 
Σε ότι αφορά στην σχέση του με την νέα γενιά είπε ότι έχει ευρεία αποδοχή, έχει ειδικό κώδικα συνεννόησης με τους νέους, τον εμπιστεύονται και τους ευχαριστεί. Δήλωσε ανατρεπτικός και όχι συντηρητικός και δεσμεύθηκε να κάνει πράξη την αλλαγή του πολιτικού προσωπικού των νησιών μας ώστε να έρθει η νέα γενιά στο προσκήνιο.
Τέλος έστειλε το δικό του μήνυμα: Οι Κεφαλονίτες δεν “τσιμπάνε” από τα ψέματα του ΣΥΡΙΖΑ. Πάμε ενωμένοι με χαμόγελο στην μάχη της Κυριακής. Η Κεφαλονιά θα έχει βουλευτή δυναμικό, διεκδικητικό και νικητή και όχι κάποιον που θα κάνει “υψηλή” πολιτική.
ionian2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου