Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ

Ο
              ΙΧΘΥΣ
       
Οι πολίτες παρακολουθούν με απέραντη ΟΡΓΗ τις εξελίξεις και τους Παπατζήδες της Πολιτικής ζωής που για την μασαμπούκα τους έχουν ξεφτιλίσει κάθε ιερό και όσιο, με τις κωλοτούμπες και τις επικύψεις τους .
Έχουμε μετατραπεί ως χώρα, σε ΟΡΓΑΝΟ της ΤΡΟΙΚΑΣ, της ΜΕΡΚΕΛ, του ΣΟΙΜΠΛΕ, των τραπεζιτών και των τραπεζών τους. Μετά από 6 έτη ΔΟΚΙΜΑΣΙΑΣ, ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ και ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΗΣ της Ελληνικής Κοινωνίας και των πολιτών της, ΕΦΤΑΣΕ η στιγμή να δώσουμε ένα  ΗΧΗΡΟΤΑΤΟ ΧΑΣΤΟΥΚΙ ενάντια στις πολιτικές, αλλά και εναντίον των πολιτικών κομμάτων που εφάρμοσαν ΠΙΣΤΑ μνημονιακές και ανθελληνικές τακτικές.
Ξεπούλημα της ΧΏΡΑΣ στο Αγγλικό Δίκαιο, Πολίτες που αυτοκτονούν, περιουσίες που χάνονται, ο αριθμός των ανέργων έχει ξεπεράσει το 1,4 εκατομμύρια, ο κόσμος πληρώνει και πληρώνει φόρους για το σπίτι του , οι φόροι έχουν πολλαπλασιαστεί εκατοντάδες φορές πάνω, η Μεσαία τάξη εξαθλιωμένη,  η αγορά είναι ΝΕΚΡΗ......Πόσα μπορεί να πει κάποιος ακόμη...... Αυτή είναι η Πολιτική της Ανάπτυξης. Εσείς δεν παίζετε με την Ελλάδα γιατί ήδη την έχετε ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. 

Το χειρότερο όμως είναι πως απουσιάζει ΠΛΗΡΩΣ η απονομή ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ για αυτούς που μας έφτασαν  σ' αυτό το ΤΡΙΣΑΘΛΙΟ ΣΗΜΕΙΟ!!!

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ «ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΝΟΗΣ»  ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ :

Αύξηση όλων των υπερμειωμένων συντελεστών ΦΠΑ από το 6,5% που είναι σήμερα (αφορά τουριστικές υπηρεσίες, φάρμακα, εκδόσεις και θέατρα).                                                       Κατάργηση της έκπτωσης φόρου στο ΦΠΑ που ισχύει για τα νησιά.                                              Επιβολή φόρου πολυτελείας στην περιουσία,                                                                                  Κατάργηση των 100 δόσεων για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές προς το Δημόσιο και τα ασφαλιστικά ταμεία                                                                                                                                                  Κατάργηση όλων των φοροαπαλλαγών.                                                                                              Επιβολή κατάσχεσης ποσοστού άνω του 25% για μισθούς  και συντάξεις άνω των 1.500 ευρώ σε περίπτωση οφειλών στο Δημόσιο και τα ασφαλιστικά ταμεία.                                                         Αλλαγή του τρόπου εφαρμογής των ποσοστών αναπλήρωσης των συντάξεων.                    Κατάργηση όλων των ειδικών καθεστώτων που επιτρέπουν την πρόωρη συνταξιοδότηση πριν τα 62 έτη.                                                                                                                                                  Αύξηση των εισφορών για ασφαλισμένους στον ΟΓΑ ώστε να εναρμονιστεί με εκείνες των νέων ασφαλισμένων του ΟΑΕΕ.                                                                                                                          Η Υγεία στα μαύρα της τα χάλια                                                                                                                 Η Παιδεία στο χειρότερο της σημείο.                                                                                              ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ? Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ! Τέλος στη Ντροπή. Αποφάσισαν χωρίς εμάς.  Προχωράμε χωρίς αυτούς. ΝΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ. ΨΗΦΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου