Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015

σχολιασμοι αναρτήσεων


Πρώτα από τον φίλο Ηλία Τσιάπα

Όπως στην θεωρία περιγράφεται: www.tsiapas.gr Η συχνότητα και το μέγεθος των σεισμών σε παγκόσμια κλίμακα μειώνεται όταν υπάρχει έντονη ηφαιστειακή δραστηριότητα και αντίστροφα. σε SPECIAL REPORT: Seismologists Hold Their Breath!- Έρχονται καταστροφικοί σεισμοί, εκρήξεις ηφαιστείων και τεράστια τσουνάμι ??1 απαντήσεις.



και μετά από τον πολύ καλό συχνό σχολιαστή  και  δικτιακό φίλο ΑΡΙς
Ορέ διαδικτυακέ φίλε κ Τζανετόπουλε θε να σου πω μια ιστορία έτσι για αστείο. Μου ερχόντουσαν στη δουλειά μου φοιτητές για «πρακτική». Ένας από αυτούς ήτανε συνονόματός σου, Ορφέας, ωραίο πράγματι όνομα. Έλα όμως που όλο γλαρωμένο μέσα στο γραφείο μου τον έβρισκα? Αμάθητο το παιδί να ξυπνάει από τσι 5 το πρωί νύσταζε. Έ, έχω και εγώ το διάολο μέσα μου εκ καταγωγής και τον αρωτάω: Λάθος όνομα σου δώσανε ρε μεγάλε εσένα, μήπως δεν άκουσε καλά ο παπάς? Γιατί κ. aris μου απαντά έκπληκτο το παιδί? Μα εσύ δεν είσαι Ορφέας, το απόλυτο του Μορφέα είσαι! Και έγινε της έτσι που λένε και το κακό ήταν ότι αυτό το παρατσούκλι του έμεινε για πολύ γιατί παρέμεινε και δούλεψε για ένα διάστημα και μετά την πραχτική του. Μέχρι και τώρα όταν το φέρει λόγω αντικειμένου εργασίας να βρεθούμε πέφτει τόοο γέλιο. Μόνο που πληρώνω τα έργα μου γιατί με λέει και εφκειός παππού! Χα χα χα χα. Να είσαι καλά φίλε μου. σε Κάντε το τεστ του δεξιού ποδιού!

Υπάρχει ‘ένα πρόβλημα ορέ φίλε Τζανετόπουλε εμένα δεν αλλάζει διεύθυνση γιατί είμαι αριστεροπόδαρος εκ γεννησιμιού. Επήα να το κουνήσω και ανάποδα από τσου δείχτες του ρολογιού και εμπουρδουκλώθηκα και έφαα τα μούτρα μου. Να προσέχεις τσι οδηγίες σου γιατί εκλογές έχουμε και μπορεί να έβρεις κανένα μπελιά στα καλά των καθουμένων! Χα χα χα. Χουά χα χα χα χα χα χα χα χα. σε Κάντε το τεστ του δεξιού ποδιού!
 
και  επίσης
 Δε φελάτε τίποτις ορέ που έλεε κι ο νόνος μου! Άμα και δεν έχετε δική σας κάρπη απά στο Πυροβούνι τση 25 Γενάρη τι να μη το πω ορειβατικός είσαστε?? Μόνο για βόρτες? Για φοβάστε μη τρέμει το χέρι σας από τη κούραση και σας παραξηγήσουνε??? Χουά χα χα χα χα χα χα. σε ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ:3μηνο πρόγραμμα αποδράσεων

Ορέ πατριώτισσα δε μου το βγάνεις από το μυαλό ότι κάτι ξέρεις εσύ!! Δύο πιθανότητες βάζω και εγώ και έτσι δε μπορώ να το σιγουρέψω. Θα με φάει η περιέργεια… Ο καιρός γαρ εγγύς όμως, έ??!! Φέρτε μου μαντολίνα. Χουά χα χα χα χα χα χα χα σε Αποσύρονται οι υποψήφιοι της Κοινωνικής Συμφωνίας απο τα ψηφοδελτια του ΣΥΡΙΖΑ
 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου