Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

ΤΖΟΓΙΑ ΓΡΟΥΖΗ - ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ

ΤΖΟΓΙΑ ΓΡΟΥΖΗ
ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΙΘΑΚΗΣ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ- ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ
Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015
Με μεγάλη έκπληξη διαβάσαμε τις προάλλες το δημοσίευμα του κ. Σπ. Αλεβιζόπουλου , το οποίο μιλά για φόβο και εσωστρέφεια των τοπικών στελεχών της Νέας Δημοκρατίας πλην του κ. Λυκούδη.
Θα κάναμε τον κόπο να πούμε στον κ. Αλεβιζόπουλο ότι το πολιτικό ήθος, η αγωνιστική διάθεση και η όρεξη του πολιτικού δεν αναλώνεται μόνο σε δηλώσεις και μεγάλα λόγια στα Μ.Μ.Ε. Έχει τις ρίζες της στην καθημερινή επαφή με τα προβλήματα του απλού πολίτη.

Πρέπει να περάσει το μήνυμα ότι ο πολιτικός που αγωνίζεται για τον τόπο του και την Ελλάδα έχει άμεση επαφή με τον καθημερινό άνθρωπο και τις αναζητήσεις του και όχι απαραίτητα με τον τοπικό τύπο.
Με μεγάλη έκπληξη επίσης διαβάσαμε ότι η εσωστρέφεια των δύο υποψηφίων Βουλευτών οφείλεται στο ότι καλούνται να υπηρετήσουν τη χειρότερη κυβέρνηση όλων των εποχών. Θα υπενθυμίσω στον κ. Αλεβιζόπουλο αυτό που λέει ο σοφός λαός: «Μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μη λες», γιατί αν επαληθευτούν οι δημοσκοπήσεις πιθανόν η μισητή κυβέρνηση των τελευταίων τριών ετών , να αποτελέσει χάδι μπροστά στον Εγκέλαδο που έρχεται.
Ο Κεφαλλονίτης και ο Ιθακήσιος γνωρίζει την κ. Γρουζή από την πλούσια πολιτική της πορεία. Γνωρίζει ότι έχει κοντά του ένα δικό του άνθρωπο που μπορεί να του εμπιστευθεί τα προβλήματά του. Μην προσπαθούμε λοιπόν να εφεύρουμε με το ζόρι πολιτικές συμπεριφορές και πολιτικά φάουλ!
Με εκτίμηση κ.Τζόγια Γρουζή
Υποψήφια Βουλευτής Ν.Δ. Κεφαλονιάς και Ιθάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου