Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2015

ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΤΙς ΔΥΟ ΜΑΙΟΥ,, ΜΕ ΑΦΕΤΕΡΙΑ ΤΟΝ ΠΟΡΟ

Τετάρτη  28/01/2015 και ώρα 18.00 στο Κοινοτικό Κτίριο Πόρου πραγματοποιήθηκε η πρώτη επίσημη ενημέρωση για το 1st Kefalonia Bike Challenge από τον Πολ.Σύλλογο Πόρου "Ο Πρόνησος" και   τον κύριο διοργανωτή κ.Πανταζή Δημήτρη ,
προς τους επαγγελματίες και λοιπούς φορείς.

"1st Kefalonia Bike Challenge. Ο πολιτιστικός σύλλογος Πόρου Κεφαλονιάς 'O ΠΡΟΝΗΣΟΣ' διοργανώνει το 1st Kefalonia Bike Challenge το Σάββατο 2 Μαΐου 2015 στο Πόρο Κεφαλονιάς. Πρόκειται για μια ποδηλατική πρόκληση 200+ χιλιομέτρων με ποδήλατα δρόμου η οποία απευθύνεται σε ποδηλάτες προετοιμασμένους για μεγάλες αποστάσεις και με εμπειρία στην οδήγηση σε δημόσιους δρόμους, οι οποίοι θα πρέπει να καλύψουν τα 200+ χιλιόμετρα σε μέγιστο χρόνο 13 ωρών και 30΄. Η εκδήλωση δεν είναι αγώνας και οι συμμετέχοντες θα πρέπει να εφαρμόζουν τον Κ.Ο.Κ. Η εκδήλωση θα γίνει με τις οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες. "
Λίγα λόγια για το 1st Kefalonia Bike Challenge: Το 1st K.B.C είναι η πρώτη πρόκληση με ποδήλατο στο νησί της Κεφαλονιάς, όπου ο κάθε ποδηλάτης καλείται να καλύψει την απόσταση των 200+ χιλιομέτρων σε χρονικό όριο 13 ωρών και 30 λεπτών, έτσι ώστε να κερδίσει τη πρόκληση, αλλά παράλληλα να απολαύσει και τις φυσικές ομορφιές της Κεφαλονιάς.
ΝΙΚΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΔΗΛΑΤΕΣ οι οποίοι θα ολοκληρώσουν [σύμφωνα με τους κανονισμούς του διοργανωτή] και θα τερματίσουν μέσα στο προαναφερόμενο χρονικό όριο.

Θα ακολουθήσει νεότερο δελτίο τύπου.




Kefalonia Bike Challenge


 


Ποδηλατική Εκδήλωση
1st KEFALONIA BIKE CHALLENCE
Το γύρο της Κεφαλλονιάς με ποδήλατο αν αντέχεις προχώρα
Μια διαδρομή 200 χιλιομέτρων που θα την ζήλευαν πολλοί με αφετηρία τον Πόρο , πάρε μέρος στις 2 Μαΐου



Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ: ΠΟΡΟΣ - ΣΚΑΛΑ - ΚΑΤΕΛΕΙΟΣ - ΧΙΟΝΑΤΑ - ΠΛΑΤΕΙΕΣ - ΒΛΑΧΑΤΑ - ΜΟΥΣΑΤΑ - ΠΕΡΑΤΑΤΑ - ΚΟΥΤΑΒΟΣ - ΦΑΡΣΑ - ΚΑΡΔΑΚΑΤΑ - ΑΓΙΑ ΘΕΚΛΗ - ΛΗΞΟΥΡΙ - ΛΙΒΑΔΙ - ΑΓΚΩΝΑΣ - ΔΙΒΑΡΑΤΑ - ΚΑΡΥΑ - ΜΕΣΟΒΟΥΝΙΑ - ΒΑΣΙΛΙΚΑΔΕΣ - ΚΟΝΙΔΑΡΑΤΑ - ΒΕΝΤΟΥΡΑΤΑ - ΑΝΤΙΠΑΤΑ - ΓΕΡΜΕΝΑΤΑ - ΦΙΣΚΑΡΔΟ - ΤΣΕΛΕΝΤΑΤΑ - ΜΑΤΣΟΥΚΑΤΑ - ΒΕΝΤΟΥΡΑΤΑ - ΚΟΝΙΔΑΡΑΤΑ - ΜΕΣΟΒΟΥΝΙΑ - ΚΑΡΥΑ - ΚΟΜΙΤΑΤΑ - ΝΕΟΧΩΡΙ - ΑΓΙΑ ΕΥΦΗΜΙΑ - ΚΑΡΑΒΟΜΥΛΟΣ - ΣΑΜΗ - ΓΡΙΖΑΤΑ - ΚΟΥΛΟΥΡΑΤΑ - ΔΙΓΑΛΕΤΟ - ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ - ΤΖΑΝΑΤΑ - ΠΟΡΟΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου