Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2015

Ληξη τουρνουα ΚΑΟ- ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Θέμα: 2ο Τουρνουά Basket Αλληλεγγύης «Φώτης Τσιλιμιδός»
Ο Κεφαλληνιακός Αθλητικός Όμιλος 2013 είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ολοκλήρωση μιας ,κατά γενική ομολογία, επιτυχημένης γιορτής του basket που σκοπό είχε την στήριξη των συνδημοτών μας που έχουν ανάγκη και χρειάζονται τη βοήθεια όλων μας ειδικά αυτές τις Άγιες Μέρες.
Ο Κεφαλληνιακός Αθλητικός Όμιλος 2013 σε συνεργασία με την Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ, διοργάνωσε στις 27 και 28 Δεκεμβρίου 2014 στο Κλειστό Γυμναστήριο ‘Αντώνης Τρίτσης’ , το 2ο Τουρνουά Basket Αλληλεγγύης «Φώτης Τσιλιμιδός», για αθλητές όλων των ηλικιών.
Το 2ο Τουρνουά Basket Αλληλεγγύης «Φώτης Τσιλιμιδός» του Κεφαλληνιακού Αθλητικού Ομίλου 2013 διεξήχθη υπό την Αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς του υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Αρωγοί στην προσπάθεια αυτή ήταν το Γενικό Φιλόπτωχο Ταμείο ‘ο Άγιος Γεράσιμος’ της Ι. Μητρόπολης Κεφαλληνίας και το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Κεφαλονιάς.
Για το Τουρνουά αντί εισιτηρίου συγκεντρώθηκαν στην είσοδο του γηπέδου τρόφιμα, ρούχα και παιχνίδια που παραδόθηκαν από τον Κ.Α.Ο 2013 στο Γ.Φ.Τ και Κ.Π. του Δήμου και θα διατεθούν εντός των ημερών στους συνδημότες μας που τα έχουν ανάγκη.
Ευχαριστούμε πάρα πολύ την οικογένεια του φίλου και συμμαθητή μας «Φώτη Τσιλιμιδού» για την τιμή που μας έκανε και μας επέτρεψε να τον τιμήσουμε δίνοντας το όνομα του στο τουρνουά αλληλεγγύης που διοργάνωσε η ομάδα μας. Υποσχόμαστε ότι θα κάνουμε τα πάντα ώστε το τουρνουά που φέρει το όνομα του ΦΩΤΗ μας, να γίνει θεσμός για τον κεφαλλονίτικο αθλητισμό.
Σε όλους τους αθλητές που συμμετείχαν στο τουρνουά διανεμήθηκαν αναμνηστικά       T-shirt τα οποία ήταν μια ευγενική χορηγία της μεταφορικής εταιρείας ΑΙΝΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ - της εταιρίας Τζωρτζάτος Φρέσκο Γάλα και της εταιρείας Cephalonia Concierge. Επίσης στους αθλητές η ομάδα μας παρείχε νερά και χυμούς τα οποία ήταν μια προσφορά των αντιπροσωπιών ΦΩΚΑΣ. Στους αθλητές προσφέρθηκαν κεράσματα από τοπικά παραδοσιακά γλυκά που διατέθηκαν με μεγάλη χαρά από τα ζαχαροπλαστεία ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΑ του κ. Διονύση Καππάτου. Τα έπαθλα του τουρνουά ήταν  προσφορά του κοσμηματοπωλείου DIAMOND, του κ. Φώτη Πετράτου.
Ευχαριστούμε πολύ τον Α.Γ.Σ. Επτανήσων για τη συνεργασία και τη συμμετοχή του κατά τη διάρκεια του τουρνουά, που ομόρφυνε με το χορό των κοριτσιών του την διοργάνωσή μας.
Ο Κεφαλληνιακός Αθλητικός Όμιλος 2013 ευχαριστεί από καρδίας όλους τους αθλητές που συμμετείχαν καθώς και όλους όσους παραβρέθηκαν στο κλειστό για να παρακολουθήσουν την διοργάνωση μας και να προσφέρουν την βοήθεια τους στους συνδημότες μας (μια προσφορά που ξεπέρασε τις προσδοκίες μας.).
Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως τον Γενικό Γραμματέα Νέας Γενιάς, και συντοπίτη μας, Παναγιώτη Κανελλόπουλο, για την βοήθεια του στη διοργάνωση αυτής της γιορτής του μπάσκετ, για την παρουσία του στο γήπεδο καθ’ όλη τη διάρκεια του τουρνουά και για την συμμετοχή του στη βράβευση των ομάδων που πρώτευσαν.
Ο Κεφαλληνιακός Αθλητικός Όμιλος 2013 ευχαριστεί θερμά όλα τα διοικητικά στελέχη του παλιού Κεφαλληνιακού και τους παλαίμαχους αθλητές για την παρουσία τους και τη συμμετοχή τους στο τουρνουά.
Ευχαριστούμε θερμά το ιατρικό team της ομάδας μας, την παθολόγο κ.Κατερίνα Αντωνάτου και τον φυσιοθεραπευτή κ.Γεράσιμο Βαρτελάτο για την ανιδιοτελή συμμετοχή τους στο τουρνουά, όπως επίσης και τον κ.Πέτρο Δελλαπόρτα, καθ.Φυσικής Αγωγής για την πολύτιμη βοήθεια του.
Τέλος, ευχαριστούμε όλα τα τοπικά ΜΜΕ για την ανταπόκριση τους στο κάλεσμα μας και την δημοσιογραφική κάλυψη του τουρνουά και για την στήριξη και εμπιστοσύνη που έχουν δείξει στις προσπάθειες μας.
                Ο Κεφαλληνιακός δεσμεύεται ότι θα είναι πάντα έτοιμος  να συμμετέχει σε οποιαδήποτε προσπάθεια που σκοπό θα έχει την ανάπτυξη του ομαδικού πνεύματος και της ευγενούς άμιλλας των νέων, και σας προσκαλεί να έρχεστε στο γήπεδο σε κάθε αγώνα του, που ξεκινούν στα μέσα Φεβρουαρίου, και σας υπόσχεται ότι θα κάνει τα πάντα ώστε κάθε αγώνας του να είναι μια γιορτή για τον κεφαλλονίτικο αθλητισμό.


Από το ΔΣ


Υπό την Αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς
 του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου