Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΟΡΕΙΒΑΤΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ  ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗς ΛΕΣΧΗΣ


Απο  την φίλη  Ελένη Σπυράτου (δυο φωτο απο την προηγουμενη εξόρμηση στην Αρχαία Σαμη
 και σήμερα   στις  Αγραπιδιές

ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ



Στην πρώτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κεφαλονιάς για την περίοδο 2014 - 2019, συζητήθηκε ο ορισμός των μελών των Δ.Σ. στον ΟΚΑΠ, την ΔΕΥΑΚ, την ΚΕΔΗΚΕ το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο, το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας και το Δημοτικό Γηροκομείο Αργοστολίου.

Η Δημοτικής αρχή (ΝΔ), η μείζονα αντιπολίτευση (Θ.Μιχαλατος), οι παρατάξεις του ΠΑΣΟΚ, του ΣΥΡΙΖΑ και του ΦΙΚΟ, αναλώθηκαν σε σκιαμαχίες που αφορούσαν τα πρόσωπα που θα στελεχώσουν τα Δ.Σ. των παραπάνω οργανισμών, αφήνοντας ουσιαστικά στο απυρόβλητο την κυρίαρχη πολιτική.
Με την στάση τους αυτή επιβεβαιώνουν για άλλη μια φορά ότι παρά τις διαφορές τους στο μίγμα πολιτικής διαχείρισης του καπιταλισμού, υπηρετούν απαρέγκλιτα τα συμφέροντα και τις προσταγές του κεφαλαίου, που μέσα από την λειτουργία των παραπάνω οργανισμών απαιτεί να μετατρέπονται βασικές λαϊκές ανάγκες και σημαντικοί τομείς λειτουργίας των δήμων, (νερό, πρόνοια, τρίτη ηλικία, παιδικοί σταθμοί, «Βοήθεια στο Σπίτι», πολιτισμός, αθλητισμός, λιμάνια, κ.α) σε πεδία εκμετάλλευσης και κερδοφορίας των μονοπωλιακών ομίλων και διαφόρων επιχειρηματικών συμφερόντων .

Κύπελλο ΕΠΣΚΙ: Τα ζευγάρια της Β' Φάσης


Κύπελλο ΕΠΣΚΙ: Τα ζευγάρια της Β' Φάσης

Ολοκληρώθηκε η Α' Φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΚΙ μετά και τους επαναληπτικούς αγώνες της Κυριακής.
Παρακάτω τα αποτελέσματα και τα ζευγάρια που διαμορφώνονται στην Β' Φάση.

ΕΝΑ ΦΑΟΥΛ,,ΜΕ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ!


O Ρωσικός Στόλος στο Ιόνιο. Το διεθνές κοινωνικό φόρουμ

F\B “ΙΟΝΙΣ” και Πυροσβεστική φάνηκαν πανέτοιμοι!

Όσοι βρέθηκαν νωρίς το πρωί του Σαββάτου στο λιμάνι (της Ζακύνθου) αντίκρισαν ένα ιδιαίτερα ασυνήθιστο θέαμα:
Το πλήρωμα του πλοίου ΙΟΝΙΣ σε αναβρασμό, με το σκάφος να βρίσκεται σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Ευτυχώς επρόκειτο για προγραμματισμένη άσκηση ετοιμότητας και όχι για κάποιο πραγματικό συμβάν.
Το σενάριο περιλάμβανε εκδήλωση πυρκαγιάς σε επιβατηγό-οχηματαγωγό σκάφος, με έναν εγκλωβισμένο για τον οποίο υπήρχε άμεση ανάγκη διάσωσής του, ενώ η πυρκαγιά επεκτάθηκε σε βαθμό τέτοιο ώστε ήταν αναγκαία η εγκατάλειψη του πλοίου από τους επιβάτες και η συνδρομή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, τόσο για την κατάσβεσή της όσο και για την επιχείρηση διάσωσης του εγκλωβισμένου ατόμου. Στην άσκηση συμμετείχαν όλα ανεξαιρέτως τα μέλη του πληρώματος τους ΙΟΝΙΣ, κλιμάκιο της Επιθεώρησης Εμπορικών Πλοίων (Ε.Ε.Π.) που βρέθηκε στη Ζάκυνθο για το σκοπό αυτό, καθώς και άνδρες της Πυροσβεστικής.

Ληξούρι: Ένα νεκρό σκυλί, μια τραυματισμένη γυναίκα και ένα παιδί σε κατάσταση σοκ…


Τραυματισμός από Πίτμπουλ
Τραυματισμός από Πίτμπουλ
…Είναι δεδομένο ότι η κουλτούρα και αντιλήψεις του λαού μας σε θέματα μεταχείρισης του ζωικού βασιλείου βρίσκονται στα …τάρταρα!!!!
Το επιβεβαιώνουν αυτό και οι καθημερινές αναφορές από τα  ΜΜΕ για αλόγιστη χρήση βίας προς σκύλους και γάτες κυρίως ,σε όλη την επικράτεια…
Και στο νησί μας κατά καιρούς έχουμε αντιμετωπίσει αρκετά θέματα με παθητική κακοποίηση  και εγκαταλείψεις ζώων…
….Η αλήθεια είναι ότι τελευταία γίνονται σημαντικές προσπάθειες από την πολιτεία με την θέσπιση αυστηρών νόμων για την πάταξη αυτών των φαινομένων…

ΠΟΡΟΣ ΤΟΥ ΜΑΙΣΤΡΟΥ




υπαρχουν τουλαχιστον  τρεις  (αποβρεχαρης, πουνεντε Μαίστρος , και Μαίστρος Τραμουντανα

Η ΣΑΜΗ ΦΩΝΑΖΕΙ,, ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙς?

 ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ  KEFALONIAPRESS
 

http://cdn.thebest.gr/media/images/frontNews/yitlwppxto5060cf9fc63f8.jpg Σε κινητοποιήσεις προχωράνε οι επαγελματίες της παραλιακής της Σάμης οι οποίοι δέχτηκαν πρόστιμα από την Κτηματική υπηρεσία έως και 10.000 ευρώ!!
 Την Πέμπτη θα κλείσουν τα καταστήματα σε ένδειξη διαμαρτυρίας ενώ στις 11 το πρωί θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση στην Πλατεία με την συμμετοχή των Αρχών του τόπου , φορέων και καταστηματαρχών.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΑΤΡΑΦΥΛΛΙΑΣ-ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΤΕΤΑΡΤΗ


ΤΑ ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΟΠΩς ΤΑ ΜΑΘΕΙ ΚΑΝΕΙς




ΚΑΙ  ΕΝΑ ΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΑΓΩΓΗ


ΣΥΝΟΜΟΣΙΕς ΑΡΑΓΕ??


ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ  ΑΝΩ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΜΕ ΤΟ ΜΑΛΑΙΣΙΑΝΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ,, ΚΑΙ ΚΑΤΩ
ΜΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ 11η Σεπτεμβριου

Αν είναι ακριβής η διαπίστωση ότι τα μισά "αμερικανάκια..."θεωρούν ότι η κυβέρνησή τους το διοργάνωσε"....σύμφωνα με το κατωτέρω ρεπορτάζ, τότε το "σύστημα μπάζει από παντού"!

ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ: για τον ορισμό των μελών των Διοικητικών Συμβουλίων οργανισμών του Δημου

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ  KEFALONIAPRESS
 ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ                                                                       

                                                                ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
 Στην πρώτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κεφαλονιάς για την περίοδο 2014 - 2019, συζητήθηκε ο ορισμός των μελών των Δ.Σ. στον ΟΚΑΠ, την ΔΕΥΑΚ, την ΚΕΔΗΚΕ το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο, το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας και το Δημοτικό Γηροκομείο Αργοστολίου.
 Η Δημοτικής αρχή (ΝΔ), η  μείζονα  αντιπολίτευση (Θ.Μιχαλατος), οι παρατάξεις του ΠΑΣΟΚ, του ΣΥΡΙΖΑ και του ΦΙΚΟ, αναλώθηκαν σε  σκιαμαχίες που αφορούσαν τα πρόσωπα που θα στελεχώσουν τα Δ.Σ. των παραπάνω οργανισμών, αφήνοντας ουσιαστικά στο απυρόβλητο την κυρίαρχη πολιτική.
 Με την στάση τους αυτή επιβεβαιώνουν για άλλη μια φορά ότι παρά τις διαφορές τους στο μίγμα πολιτικής διαχείρισης του καπιταλισμού, υπηρετούν απαρέγκλιτα  τα συμφέροντα και τις προσταγές του κεφαλαίου, που μέσα από την λειτουργία των παραπάνω οργανισμών απαιτεί να μετατρέπονται  βασικές λαϊκές ανάγκες και σημαντικοί τομείς λειτουργίας των δήμων, (νερό, πρόνοια, τρίτη ηλικία, παιδικοί σταθμοί, «Βοήθεια στο Σπίτι», πολιτισμός, αθλητισμός, λιμάνια, κ.α) σε πεδία εκμετάλλευσης και κερδοφορίας των μονοπωλιακών ομίλων και διαφόρων επιχειρηματικών συμφερόντων .
 Η  Λαϊκή Συσπείρωση  ανέδειξε εμπεριστατωμένα πώς η παραπάνω πολιτική ακολουθήθηκε πιστά μέσα από αυτούς τους οργανισμούς όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα  και δήλωσε ότι θα πρωτοστατήσει μαζί  με το λαϊκό κίνημα, για να μην βάλουν χέρι τα διάφορα επιχειρηματικά συμφέροντα σε δομές και λειτουργίες του Δήμου καθώς και στην δημόσια και δημοτική περιουσία.

Μάθε τι σημαίνει η ημερομηνία γέννησής σου



Ένας εύκολος και γρήγορος τρόπος για να μάθεις την προσωπικότητα ενός ανθρώπου, προκειμένου να γνωρίζεις με το τι ακριβώς έχεις να κάνεις, είναι να γνωρίζεις την ημέρα που έχει γεννηθεί! Η ημερομηνία γέννησής, μπορεί να σου αποκαλύψει όλα τα μυστικά  για την πορεία  ενός ανθρώπου στη ζωή του αλλά και στον έρωτα! Διάβασε λοιπόν τι σημαίνει η ημέρα που γεννήθηκες εσύ, αλλά και τα άτομα που σε ενδιαφέρουν και ανακάλυψε καλά κρυμμένα μυστικά ….

1

Γεννήθηκες την 1η ημέρα του μήνα;
Η ζωή σου:  Είσαι ο άνθρωπος που θέλεις να τα γνωρίζεις όλα! Όταν κάτι σε ενδιαφέρει όλα τα υπόλοιπα πρέπει να περιμένουν γιατί βιάζεσαι να εκπληρώσεις ότι βάλεις στο μυαλό σου! Η επιτυχία σου θα έρθει αν καταφέρεις να αναπτύξεις την υπομονή σου ώστε να  μπορείς να ολοκληρώνεις ότι ξεκινάς!Τα αισθηματικά σου: Πιστεύεις στον έρωτα με την πρώτη ματιά! Δεν περιμένεις να μάθεις πολλά για ένα άτομο προκειμένου να καταλάβεις αν σου ταιριάζει… ένα και μόνο βλέμμα είναι πάντα αρκετό! Βιώνεις τα συναισθήματά σου στα άκρα, είτε αγαπάς, είτε μισείς δεν υπάρχουν ποτέ μεσαίες καταστάσεις στην ερωτική σου ζωή! Εκφράζεις τα συναισθήματά σου με πολύ έντονο τρόπο και αυτό είναι κάτι που τρομάζει …Οι περισσότερες σχέσεις σου τελειώνουν με πολύ δυνατούς καβγάδες.

ΤΟΛΜΩΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΑΜΦΙΠΟΛΗ - ΠΥΘΑΓOΡΑΣ ΠΥΘΑΓΟΡΙΔΗς


Σκοπός μας ήταν να ρίξουμε ένα δόλωμα στα ΜΜΕ που συχνάζουν εκεί ώστε να προβάλουν κάποιο μήνυμά μας ( το δόλωμα ήταν η αρχαία ελληνική ενδυμασία που φορούσε ο γράφων ) . Ο δεύτερος στόχος μας ήταν να κάνουμε μια θεαματική και τολμηρή παρουσία μας στους κατοίκους της περιοχής ώστε να αναπτερώσουμε το ηθικό όλων των ομοϊδεατών μας .
Δύο άτομα απο Ανατ. Μακεδονία ( Αγησίλαος και Πυθαγόρας ) μεταβήκαμε στην ανασκαφή της Αμφίπολης την Κυριακή 21-9-2014 .
Πράγματι η δημοσιογράφος και ο εικονολήπτης μας πλησίασαν αμέσως . Είπαμε οτι θέλουμε να στείλουμε το μήνυμα :
Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΟΙ ΣΟΦΟΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΧΩΡΙΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥΣ . ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ .
( είναι το μήνυμα της σελίδας "Τίμαιος-Δικτυο Τιμιων Πολιτων" ( https://www.facebook.com/pages/%CE%A4%CE%B9%CE%BC%CE%B1%CE%B9%CE%BF%CF%82-%CE%94%CE%B9%CE%BA%CF%84%CF%85%CE%BF%CE%A4%CE%B9%CE%BC%CE%B9%CF%89%CE%BD-%CE%A0%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CF%89%CE%BD/265412800333850 ) .
Όπως υποπτευόμασταν απο την αρχή , το  ΜΜΕ μετέδωσε μόνο το ακίνδυνο   μέρος της συνέντευξης . Απέφυγε μάλιστα να δείξει και την αρχαιοελληνική ενδυμασία !
Νεαρό ζεύγος που βρισκόταν στο σημείο έδειξε να εγκρίνει με ενθουσιασμό την παρουσία μας εκεί .
Αμέσως μετά πήγαμε στο δημοτικό αναψυκτήριο που είχε πολύ κόσμο . Η θαρραλέα παρουσία μας και η στολή τράβηξε τα βλέμματα όλων . Οι υπάλληλοι του αναψυκτηρίου ευγενέστατοι . Αρνητικές αντιδράσεις δεν υπήρξαν . Δίστασαν όμως να έρθουν και να μας ρωτήσουν ποιοί είμαστε και γιατί πήγαμε εκεί .

Ωραιούπολη ο Πόρος και όχι… νταλικούπολη- ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ



Προ ημερών διάβασα ότι ο Αντιδήμαρχος, Διονύσης Λυκούδης, σε ομιλία του στη Σάμη, δήλωσε ότι η κατάργηση της ακτοπλοϊκής συγκοινωνίας εκεί θα αποβεί σωτήρια και θα αποφευχθεί η καταστροφή της περιοχής…
Διαβάστε περισσότερα στο www.efimeridakefalonia.gr

ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ,, ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΤΟ ΝΕΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ,, ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ,,ΣΤΟΝ ΠΟΡΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πρώτη συνάντηση με την Ελπίδα
Είναι γνωστό από το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, μετά από απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου πως ο Γιώργος Τζωρτζάτος (πρόεδρος) και ο Χρήστος Λευκαδίτης (αντιπρόεδρος) αναλαμβάνουν τα ηνία του Λιμενικού Ταμείου...
Περισσότερο ρεπορτάζ στο www.efimeridakefalonia.gr

ΧΙΟΥΜΟΡ ΑΠΟ ΘΕΟΧΑΡΑΤΟ ΚΩΣΤΑ



Θα μπορούσε να είναι, σεξιστικό, ανέκδοτο. Αλλά στη πραγματικότητα είναι ένα άκρως πραγματικό περιστατικό: Γυναίκα οδηγός έκανε συνολικά 81 παραβάσεις του ΚΟΚ στο ίδιο σημείο, όσες φορές δηλαδή την κατέγραψαν οι κάμερες της Τροχαίας σε κεντρικό δρόμο της Λευκωσίας (λεωφόρος Γρίβα Διγενή), στην Κύπρο.
Την κατέγραφαν ξανά και ξανά οι κάμερες της τροχαίας
WWW.NEWSBEAST.GR

ΤΟ ΔΑΚΡΥ ΤΗς ΑΦΡΟΔΙΤΗς,, ΑΠΟ ΟΡΦΕΑ ΤΖΑΝΕΤΟΠΟΥΛΟ


Γκιόλα, η διάφανη λίμνη της Ελλάδας
Μια φυσική πισίνα με πράσινο νερό που τη χωρίζει ένας βράχος από τη θάλασσα. Από ψηλά μοιάζει με σμαράγδι ακουμπισμένο στους βράχους. Από κοντά σαν μια καταπράσινη πισίνα που τη χωρίζουν από τη θάλασσα μερικά εκατοστά βράχου. Ο λόγος για μια από τις διάφανες λίμνες του κόσμου, τη Γκιόλα στη Θάσο, την οποία κάθε λίγο και λιγάκι εξυμνούν τα ξένα μέσα ενημέρωσης.
Και όχι άδικα.

Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014

ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΜΗΝΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ


ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΤΕΤΑΡΤΗ 01-10-2014 ώρα 9:00 π.μ.



     Στην σύσκεψη που διοργάνωσε το Δ.Σ. του εμποροεπαγγελματικού συλλόγου στο ΕΚΚΙ, με την σύμφωνη γνώμη της ΠΑΣΕΒΕ, του συνδέσμου υδραυλικών, της παράταξης Αγωνιστική συσπείρωση λογιστών με αντιπρόσωπο που είναι εκλεγμένος στο Δ.Σ. του συλλόγου και επαγγελματίες αυτοαπασχολούμενους που συμμετείχαν, έγινε αποδεκτό το πλαίσιο αιτημάτων και πάλης του συλλόγου μας που έχει διαμορφωθεί με βάση τις θέσεις της ΠΑΣΕΒΕ.
    Σύμφωνα με το κοινό πλαίσιο, την Τετάρτη 01-10-2014 και ώρα 9:00 το πρωί (ημέρα πανελλαδικής δράσης της ΠΑΣΕΒΕ), για να συμβάλουμε στην αναχαίτιση της νέας αντιλαϊκής επίθεσης   Ε.Ε., κυβέρνησης και μεγάλου κεφαλαίου, καλούμε  όλους τους αυτοαπασχολούμενους  επαγγελματίες σε συγκέντρωση και κατάθεση των αιτημάτων μας στην εφορία αρχικά και μετά στον ΟΑΕΕ.

ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΕΦΟΡΙΑ:

Έκοψαν το ρεύμα στα μαγαζιά στη Σιτεμπόρων!

Το Εργατικό Κέντρο, το ΠΑΜΕ, ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος και επαγγελματίς επισκέφθηκαν την Διευθύν τρια της ΔΕΗ κ. Γασπαρινάτου για να διαμαρτυρηθούν για την ενέργεια της ΔΕΗ να κόψει το ρεύμα σε όλους σχεδόν τους επαγγελματίες στη Σιτεμπόρων.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΑΤΡΑΦΥΛΛΙΑΣ-ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΤΡΙΤΗ 30-9-2014


Στοά του Βιβλίου Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2014, ώρα 19:00


 
ΕΝΑ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΟ
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑ∆Α

ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΖΩΝΗΣ

ΚΩΣΤΑΣ ΛΑΠΑΒΙΤΣΑΣ
SOAS/RMF

Πρόλογος: Στάθης Κουβελάκης


Στοά του Βιβλίου
Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2014, ώρα 19:00

Ο Εκδοτικός Οίκος Λιβάνη σας προσκαλεί στην παρουσίαση της νέας µελέτης του καθηγητή Κώστα Λαπαβίτσα για την ελληνική οικονοµία.
Πρόκειται για µια ολοκληρωµένη πρόταση οικονοµικής και κοινωνικής πολιτικής,
που αναλύει τις προοπτικές της ελληνικής οικονοµίας µέσα σε ένα πλαίσιο ριζοσπαστικών πολιτικών επιλογών,
µε στόχο την οικονοµική ανάπτυξη, τον επαναπροσδιορισµό των σχέσεων
οικονοµίας - πολιτικής και την ανάκτηση της εθνικής κυριαρχίας.
Την εκδήλωση συντονίζει ο Ηλίας Λιβάνης.



Πληροφορίες: Εκδοτικός Οργανισµός Λιβάνη, τηλ.: 210 3661212, -209


ΒΙΝΤΕΟ: Σύγκρουση πλοίων σήμερα στο Σουέζ!


ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ ΤΕΤΟΙΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ....ΔΕΝ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑΖΩ....ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ... ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΔΕΟΣ.......http://www.e-nautilia.gr/sugkrousi-ploiwn-conteiner-sto-kanali-tou-souez/
ΒΙΝΤΕΟ: Σύγκρουση πλοίων σήμερα στο Σουέζ! Ημερομηνία δημοσίευσης: 29/09/2014Το 324 μέτρων πλοίο κοντέινερ «Colombo Express» συγκρούστηκε με το 332 μέτρων πλοίο κοντέινερ «Maersk Tanjong» στο κανάλι του Σουέζ. Το ατύχημα...
E-NAUTILIA.GR

ΓΡΑΦΕΙ Η ΟΛΓΑ ΑΝΤΩΝΑΤΟΥ

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ...


     Διαβάζοντας την αναφορά σε σχέση με την τελευταία ανακοίνωση της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Κεφαλονιάς και Ιθάκης, με έκπληξή μου είδα ένα σκεπτικό που πραγματικά σίγουρα επιδέχεται περαιτέρω ανάλυση.
    Για να μπορέσουμε να ορίσουμε τη συζήτηση, θα πρέπει κατά την άποψή μου να σταθούμε στη δίκαιη και σωστή πρόταση, ότι η Δημοκρατία είναι η πεμπτουσία στη λειτουργία του ΣΥΡΙΖΑ.
   Σίγουρα στον ΣΥΡΙΖΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ποτέ κανείς δεν διώχθηκε γιατί εξέφρασε μια διαφορετική άποψη μιας και δεν είναι μόνο δικαίωμα αλλά και υποχρέωση του κάθε συντρόφου να λέει την άποψή του. Σίγουρα όμως αυτό δεν αρκεί, μιας και στον καπιταλισμό κανείς δεν εκδιώκεται επειδή λέει την άποψή του ( Συνταγματικό δικαίωμα η ελευθερία της γνώμης). Το πρόβλημα υπάρχει λοιπόν κατά την εφαρμογή της άποψης, της θέσης, στην πράξη ή στην επιβολή αυτής.

ΠΟΛΛΑ ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ,, ΠΟΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙς ,,ΠΟΛΛΕς ΟΙ ΔΡΑΣΕΙΣ ,,ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΜΠΛΟΚ

POROSTV

POROSTV
ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΒΙΝΤΕΟ

ETIKETES

ETIKETES
ΠΡΟΝΝΟΙ KAI POROSTV
ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ, ΤΟΥ POROSNEWS, ΣΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ,, ΕΝΑ ΣΥΜΑΖΕΜΑ ΤΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΡΑΦΤΗΚΑΝ
PRONOIKEFALONIAS.BLOGSPOT.COM|ΑΠΟ E-POROS

ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΑ ΠΡΩΤΟΒΡΟΧΙΑ,, ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ - ΔΙΑΚΟΣΜΟ



ΤΟ ΑΤΥΧΗΜΑ - ΣΟΚ: Ταινία με πυροβολισμούς & όπλα πήγε στραβά και πέθανε ο ηθοποιός!



Τι γίνεται όταν κατα την διάρκεια των γυρισμάτων μιας ταινίας συμβαίνει ένα τρομερό αναπάντεχο δυστύχημα; Ποιά είναι η αντίδραση των ηθοποιών, του συνεργείου και του σκηνοθέτη;

ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΣΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ Ε.Κ.Κ.Ι. ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 29/9/2014


ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΙΘΑΚΗΣ



Το Εργατικό Κέντρο Κεφαλονιάς και Ιθάκης, στο πλαίσιο της δίμηνης καμπάνιας δράσης που κάλεσε το ΠΑΜΕ, αναπτύσσει μια πολύμορφη δράση, διεκδίκησης μέτρων προστασίας των ανέργων και περιορισμού της ανεργίας, πληρωμής και ασφάλισης όλων των απλήρωτων και ανασφάλιστων, προστασίας του εργατικού - λαϊκού εισοδήματος και της Κοινωνικής Ασφάλισης. Ξεκίνησε με την υποβολή συγκεκριμένων αιτημάτων για την ανακούφιση των ανέργων και των οικογενειών τους στο Δημοτικό Συμβούλιο Κεφαλονιάς, θα συνεχίσει και σε άλλα Δημοτικά Συμβούλια, στο Περιφερειακό Συμβούλιο, στον ΟΑΕΔ στις 30/9, στην Εφορία στις 1/10.
Κορύφωση αυτών των δράσεων θα αποτελέσει η μαζική κάθοδος, στο πανελλαδικό συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ για την ανεργία, το Σάββατο 1 Νοέμβρη, στην Αθήνα και για το σκοπό αυτό καλούμε τη δημοτική αρχή και την περιφέρεια να συμβάλουν για την κάλυψη των εξόδων μετακίνησης. Δηλώσεις συμμετοχής στο ΕΚΚΙ, στα τηλέφωνα 2671026628, 6938719265 αλλά και στα σωματεία και τις Λαϊκές Επιτροπές.