Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Σάββατο 27 Δεκεμβρίου 2014

Τηλεφωνική επικοινωνία Πούτιν-Καραμανλή


Τηλεφωνική επικοινωνία Πούτιν-Καραμανλή λίγες ώρες μετά τη δευτερη ψηφοφορία για πρόεδρο!

 
#Λίγες ώρες μετά την δευτερη ψηφοφορία για την εκλογή προέδρου Δημοκρατίας (σύμφωνα με όσα διερευσε στενός συνεργάτης του Κώστα Καραμανλή) ο κ.Καραμανλής 
είχε ανεπίσημη τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο της Ρωσιας κ.Πούτιν με πρωτοβουλία του Ρώσου Προέδρου για να του ευχηθεί καλά Χριστούγεννα.

Όπως μας σημείωσε ο συνεργάτης του κ.Καραμανλή η επιλογή του Πούτιν να ευχηθεί καλά Χριστούγεννα στον Κώστα Καραμανλή είναι πολύ τιμητική καθώς στην Ρωσία θα γιορτάσουν τα Χριστούγεννα με το παλαιό ημερολόγιο 13 μέρες μετά απο εμάς και ο Ρώσος πρόεδρος εκανε αυτη την εξαίρεση να ευχηθεί τώρα στον Κώστα Καραμανλή για να του δείξει την εκτίμηση του.

Η συνομιλία τους ήταν ολιγόλεπτη και ο Ρώσος πρόεδρος ενημερώθηκε απο τον Κώστα Καραμανλή για το αποτέλεσμα της δευτερης ψηφοφορίας και για το ενδεχόμενο εκλογών στη χώρα σε περίπτωση μη εκλογής προέδρου της Δημοκρατίας στις 29 του μηνός.

Ο Κώστας Καραμανλής απο ότι καταλάβαμε ήταν λαλίστατος με τον κ.Πούτιν στον οποίο είπε την εκτίμηση του για το που βαδίζει η χώρα, μια εκτίμηση όμως που κρατά μυστική απο όλους εμάς, καθώς κρατάει ακόμα τον ορκο σιωπής του.
HELLAS PRESS /MARIA DOUKA/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου