Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014

Λούκας Νιφοράτος: Αποκαλύπτουμε την παραπληροφόρηση του KefaloniaPress

Kυρία Χιόνη πείτε στον "φιλαράκο" σας ότι η περιοχή του ΝΟΑ δεν θα γίνει βενζινάδικο...


Με το ζόρι, με ψέματα και παραπλανήσεις το γνωστό παρα- site "kefaloniapress" προσπαθεί να δημιουργήσει την κακόπιστη εντύπωση πως τάχα οι εγκαταστάσεις του ΝΟΑ είναι ... "παράνομες κι αυθαίρετες" μολονότι αυτές υλοποιήθηκαν από την ίδια την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων και μολονότι απέστειλα στα μέσα ενημέρωσης τα σχετικά έγγραφα που αναφέρονται στο σύνολο αυτών κι όχι σε τμήματα όπως ψευδώς αναφέρει ξανά... Η επίθεση όμως αυτή στον ιστορικό σύλλογό μας που εισήγαγε τον ναυταθλητισμό στο νησί μας προφανώς δεν είναι τυχαία καθώς είναι γνωστό πια ότι την ευρύτερη περιοχή την έχουν "βάλει στο μάτι" επιχειρηματικά συμφέροντα και δη πολιτικοί φίλοι της ιδιοκτήτριας του "kefaloniapress" κυρίας Xιόνη που πυκνά - συχνά μας .... "ενημερώνει τόσο για τις επιχειρηματικές όσο και για τις προσωπικές τους δραστηριότητες" και που παράλληλα διαφημίζονται διαρκώς από το συγκεκριμένο "παρα- site"... Λέμε λοιπόν δημόσια στην κύρια Χιόνη και στον "φιλαράκο" - υποβολέα της : 1) Η περιοχή του ΝΟΑ δεν θα γίνει "βενζινούπολη" ...Τελεία και παύλα...Ας το χωνέψει και αυτός και η ίδια... 2) Δεν φοβόμαστε ούτε την κυρία Χιόνη ούτε "το παρα-site" της ούτε τον υποβολέα της ούτε τις γελοίες μεθοδεύσεις τους... "Ας πάρει το βενζινάδικό του κι ας πάει σε άλλη παραλία"...Ο ΝΟΑ έχει ιστορία μισού αιώνα και όσοι νομίζουν πως "θα τον ξηλώσουν για πέντε μάνικες" πλανώνται πλάνην οικτράν... "Γλιτώσαμε από τις τίγρεις και τα λιοντάρια, λέτε να μας φάνε οι κοριοί και οι κατσαρίδες;" ...

 Λούκας Νιφοράτος Πρόεδρος ΝΟΑ
Λούκας Νιφοράτος: Αποκαλύπτουμε την παραπληροφόρηση του KefaloniaPress

για την δημοσιευση  της  kefaloniapress


και

new  ΟΙ "αποκαλύψεις" του προέδρου του ΝΟΑ δημιουργούν περισσότερα ερωτήματα
http://www.discoverhongkong.com/in/images/plan-your-trip/large/5.4.5-Frequently-Asked-Questions_03.jpg 
                                                                             
Διαβάστε περισσότερα...

ακολουθεί η απάντηση,, με πηγη και το 
Αποστέλλουμε το πρωτόκολλο παράδοσης-παραλαβής του έργου των εγκαταστάσεων του ΝΟΑ, από την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, όπως και τις εγκρίσεις του έργου και τις σχετικές αποφάσεις του Λιμενικού Ταμείου. 
Το Διαδημοτικό Λιμενικό Ταμείο Κεφαλονιάς και Ιθάκης στο έγγραφο που δημοσιεύει το «para-site» kefaloniapress δεν αναφέρει ότι οι εγκαταστάσεις του ΝΟΑ στερούνται αδειών αλλά απλά ότι δεν τις έχει στο αρχείο του, κάτι που είναι εύλογο δεδομένου ότι το έργο εκτελέστηκε και ολοκληρώθηκε πριν παραδοθεί από την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων που έχει και όλο το «φάκελό του».
Αντιλαμβανόμαστε ότι το kefaloniapress προσπαθεί να διασώσει τους υπόλογους δικαστικά συκοφάντες του ΝΟΑ, πλην όμως η Δικαιοσύνη θα μιλήσει.
Λούκας Νιφοράτος
Πρόεδρος ΝΟΑ


Δείτε τα έγγραφα σε μορφή PDF
1) Έγγραφο 1
2) Έγγραφο 2
3) Έγγραφο 3
noanoa2noa3noa4noa5noa6noa7noa8

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου