Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

Θεοί, Μύθοι και Ήρωες» η νέα καμπάνια για τον Ελληνικό τουρισμό.



Το «Visit Greece Gods Myths Heroes» του ΕΟΤ, 2014!!!

«Θεοί, Μύθοι και Ήρωες» η νέα καμπάνια για τον Ελληνικό τουρισμό. Μια καμπάνια που αφορά τους Κεφαλλήνες με τον πλέον καθοριστικό τρόπο. 
Αλλά αλήθεια τους αφορά;


O Paul Theroux είχε πει κάποτε για ένα τόπο πως "οτι οι τουρίστες δεν ξέρουν ποιο τόπο επισκέπτονται και οι ταξιδιώτες δεν ξέρουν σε ποιο τόπο πάνε". Στην περίπτωσή μας όμως εδώ το δυστύχημα είναι πως οι Κεφαλλήνες γενικότερα αλλά και οι ντόπιοι κάτοικοι ειδικότερα - πλην των γνωστών εξαιρέσεων - δεν ξέρουν σε ποιο τόπο ζουν και αρχίζω πλέον να το πιστεύω πως ελάχιστα τους ενδιαφέρει να μάθουν. Σε κάθε περίπτωση όμως επειδή η αλήθεια είναι ανίκητη - αλλά και η ηλιθιότητα κατά τον Αϊνστάιν επίσης- θέλω να πιστεύω πως αργά η γρήγορα η αλήθεια θα νικήσει.
Για την ανασκαφή στην Αμφίπολη έχουν γραφτεί και ειπωθεί πολλά ως τώρα. Και θα ακολουθήσουν ασφαλώς περισσότερα, καθώς η αρχαιολογική έρευνα θα προχωρά....
KEFALONIANEWS.GR

  • Αντώνιος Βασιλάκης ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΜΑΚΗ ΚΑΙ ΣΠΥΡΟ ΑΛΕΒΙΖΟΠΟΥΛΕ. Ο ΣΩΤΗΡΙΟΥ ΔΕΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΘΗΚΕ, ΑΛΛΑ ΜΕΤΑΤΕΘΗΚΕ ΜΕ ΑΙΤΗΜΑ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ. Ο ΑΤΩΝΗΣ ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΗΘΗΚΕ ΟΣΟ ΚΑΝΕΝΟΣ ΑΛΛΟΥ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ.
  • Makis Metaxas Ορθή η παρατήρησή σου Αντώνη. Ο Σπύρος από λανθασμένη ίσως πληροφόρηση ή διατύπωση συνταξιοδότησε πρόωρα τον κύριο Σωτηρίου. Εσύ όμως όπως και άλλοι συνάδελφοι σου αλλά και η ολιγομελής αρχαιολογική κοινότητα στο σύνολό της πλήρωσαν άδικα και άκαιρα τις στρεβλώσεις ενός ισοπεδωτικού νόμου που λειτούργησε ως πέλεκυς επί δικαίων και αδίκων. Είναι αλήθεια επίσης πως σε πολέμησαν με κάθε μέσον όπως πολέμησαν και τον Λάζαρο τον Κολώνα και εμένα και την σύζυγό μου και την οικογένειά μου και τους φίλους μου και κάθε πρόσωπό που μας συμπαραστάθηκε όλα αυτά τα χρόνια. Τι κέρδισαν ειλικρινά δεν ξέρω. Ποιο ήταν το διακύβευμα πάλι εάν με ρωτήσεις να σου πω και πάλι δεν ξέρω, ίσως το διαισθάνομαι αλλά σε τίποτα δεν αλλάζει αυτό τελικά που είμαστε, μια κοινωνία αλληλοσπαρασόμενη που ζούμε μέσα σε μια βαθιά κρίση θεσμών και αξιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου