Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014

Ο Αντιπεριφερειάρχης Κεφαλληνίας για την Εταιρεία Κεφαλληνιακών Ιστορικών Ερευνών

ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΩΝ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ
ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ 1975
ΒΡΑΒΕΙΟ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ



Δελτίο τύπου
Ο Αντιπεριφερειάρχης Κεφαλληνίας και Ιθάκης
για την Εταιρεία Κεφαλληνιακών Ιστορικών Ερευνών

Με αφορμή την εκδήλωση–έκθεση παλαιών σχολικών βιβλίων της Εταιρείας Κεφαλληνιακών Ιστορικών Ερευνών, που ολοκληρώθηκε με επιτυχία και με τη συμμετοχή πολλών σχολείων του νησιού, ο Αντιπεριφερειάρχης Κεφαλληνίας και Ιθάκης κ. Παναγής Δρακουλόγκωνας απέστειλε την ακόλουθη επιστολή προς την Εταιρεία:

Σας ευχαριστούμε ιδιαιτέρως για την πρόσκλησή σας στην παρουσίαση των επιστημονικών σας πεπραγμένων αλλά και στο εκθεσιακό γεγονός που αφορά στην παρουσίαση παλαιών βιβλίων. Η εταιρεία σας επί σειρά ετών παρουσιάζει ένα έργο ουσιαστικό, ιδιαιτέρως αξιόλογο και ευρέως αναγνωρίσιμο, το οποίο προάγει τον πολιτισμό μας και συμβάλλει στην πνευματική ανάταση και ανάδειξη της περιοχής μας. Ως Περιφέρεια, οφείλουμε να σας ευχαριστήσουμε για το σύνολο της δράσης σας και την αδιάλειπτη προσφορά σας στην μελέτη, οργάνωση, διατήρηση και προβολή του ιστορικού-ερευνητικού και πολιτιστικού προϊόντος του νησιού μας.
Ελπίζουμε ότι θα συνεχίσετε με την ίδια δεινότητα και ανάλογο ζήλο την δραστηριοποίησή σας, σε θέματα ιστορικής έρευνας και επιστήμης, αλλά και στην ανάλογη εκλαΐκευση και διάχυση των γνώσεων και πληροφοριών που συλλέγετε και επεξεργάζεστε.
Παραμένουμε στην διάθεσή σας προκειμένου να υποστηρίξουμε την προσπάθειά σας, με γνώμονα τις δυνατότητες και τα μέσα που διαθέτουμε, από την θέση ευθύνης την οποία υπηρετούμε και επιφυλασσόμαστε να επισκεφθούμε τον χώρο της παρουσίασης και έκθεσής σας, όταν οι υποχρεώσεις μας το επιτρέψουν.
Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

ΠΑΝΑΓΗΣ ΔΡΑΚΟΥΛΟΓΚΩΝΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου